Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Σσσσσ, ησυχια! Τωρα μιλανε οι...επαγγελματιες!


Παρακολουθω εδω και μια εβδομαδα τα δελτια ειδησεων και εχω δει καμια χιλιοστη φορες το βιντεο απο τα Εξαρχεια και τον θανατο του 15χρονου Αλεξη! Στα δελτια ειδησεων και στις διαφορες "ενημερωτικες" εκπομπες(τι διαολο μεχρι και η Σκορδα κανει αστυνομικο ρεπορταζ πλεον) ακουγα διαφορους αυτοπτες μαρτυρες να καταγγελουν με παθος οτι οι δολοφονια εγινε μπροστα στα ματια τους και οτι ο μπατσος πυροβολησε εν ψυχρω κλπ. Με βαση τα λεγομενα τους μου γεννιουνται μερικες παρατηρησεις/ερωτησεις:

1) Ολοι οι αυτοπτες μαρτυρες ηταν οντως αυτοπτες ή καταγγελουν αυτα που τους ειπε το πρεζακι στην γωνια και ο Νικος ο Φουρκετας στο μπαρακι που καθονταν? Το λεω αυτο καθως στο βιντεο που βλεπω και ξαναβλεπω εγω τον πεζοδρομο της Τζαβελλα οπου εγινε το συμβαν τον βλεπω τελειως αδειο. Εκει βρισκονται μονο οι δυο ειδικοι φρουροι! Καθε καναλι και καθε εκπομπη παρουσιαζει ισα με 10 αυτοπτες μαρτυρες την φορα! Τι εγινε? Διακτινιστικαν την ωρα του βιντεο? Μηπως οι αθλιοι φασιστες εκαναν μονταζ στο βιντεο και εξαφανισαν τις φιγουρες των αυτοπτων μαρτυρων? Μηπως εφαγαν και οι αυτοπτες μαρτυρες μπαμιες το βραδυ και εβλεπαν παραξενα πραγματα στον υπνο τους?


2) Ολοι οι αυτοπτες μαρτυρες ισχυριζονται με πολυ παθος οτι ο ειδικος φρουρος πυροβολησε ευθεια και σκοτωσε το παιδι! Οι εγκληματολιγικες και ιατροδικαστικες μου γνωσεις δεν ειναι πολυ καλες αλλα οταν η ιατροδικαστικη ερευνα λεει οτι η σφαιρα μπηκε απο πανω προς τα κατω στο σωμα του Αλεξη, χωρις να προσκρουσει σε οστο τι σημαινει? Τοσο ανεπτυγμενη ειναι η Ελληνικη αστυνομια που διαθετει εξυπνες τηλεκατευθυνομενες σφαιρες? Μηπως ο ειδικος φρουρος ηταν απογονος του Λουκι Λουκ και πυροβολησε υπο γωνια ετσι ωστε να χτυπησει η σφαιρα στον πλησιεστερο τοιχο και να βρει τον στοχο της?


3)Οταν λεμε οτι η σφαιρα ειχε κομματακια τοιχου πανω τι σημαινει? Ο ειδικος φρουρος πασπαλιζε τις σφαιρες του με σοβα για να ειναι πιο αποτελεσματικες?


Με βαση αυτες τις παρατηρησεις καταλαβαινετε κυριοι για τι ειδους αυτοπτες μαρτυρες μιλαμε! Ειναι οι γνωστοι επαγγελματιες αυτοπτες μαρτυρες που εμφανιζονται σε καθε συμβαν ποτε σαν κατοικοι Κυψελης, ποτε σαν κατοικοι Αγ.Παντελεημονα(ονοματα δεν λεμε, οικογενειες δεν θιγουμε...) και περιγραφουν με ανατριχιαστικη ακριβεια τα γεγονοτα(το χαρτζιλικι το εισπρατουν μετα το τελος της εργασιας τους). Σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογω την πραξη του ειδικου φρουρου, καθως μια ανθρωπινη ζωη ειναι μια ανθρωπινη ζωη! Αλλα τωρα που βρηκαμε παπα να θαψουμε 5-6! Ελεος κυριοι δημοσιογραφοι! Δεν μπορουμε αλλο την προπαγανδα! Μιληστε για το Βατοπαιδι και τον Ζαχοπουλο! Εκει κανεις δεν μπορει ουτε να σας ακουσει ουτε να διασταυρωσει τα οσα λετε! Δωστε μας την ευκαιρια να αλλαξουμε καναλι... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω..Ολοι είναι παντου και πάντα..όλοι μπροστα στο επεισοδιο..αν ειναι δυνατον!!κι εγω το δρομο αδειο το βλεπω..επισης εχω να τονισω οτι ο σοβας ειναι νεα μοδα στις σφαιρες!δε το ξερατε??ναι ναι!Η προπαγανδα ειναι απιστευτη!Εδω μας εδειξαν ποσες φορες σε ενα καναλι που δε 8ελω να αναφερω εναν αστυνομικο να πυροβολει στον αερα λεει για να φυγουν οι αν8ρωποι , τα καλα παιδια της πορειας!το 8εμα ειναι οτι ο 8ορυβος του πυροβολισμου δεν ταυτιζεται με την ώρα που σηκωνεται , αν σηκωνεται το όπλο!ρε ποιον δουλευουν??ελεος δηλαδη!