Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Ξεφτιλα Αναρχικε....






Τα καταφερατε παλι αγαπητοι κουκουλοφοροι! Μετατρεψατε την Ελλαδα σε χαος! Καψατε, σπασατε, διαλυσατε και καταστρεψατε οτι βρηκατε μπροστα σας για τον αγωνα σας εναντιον στους δολοφονους της ΕΛ.ΑΣ!Αυτη τη φορα ξεπερασατε τον εαυτο σας "κυριοι", ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΗΡΩΕΣ! Για εναν καυλομπατσο που πυροβολησε εναν 15χρονο εσεις καψατε μαγαζια και αυτοκινητα αθωων πολιτων σε ολη τη χωρα! Σπασατε οτι τζαμαρια υπηρχε και δεν υπηρχε!Κοντεψατε να σκοτωσετε δεκαδες πολιτες οταν τους παγιδευσατε μεσα στα στα φλαιγομενα σπιτια τους!Σπασατε ολα τα πεζοδρομια στην Πατησιων με τις βαριοπουλες!Ριξατε οσες μολοτωφ και πετρες μπορουσατε σε αστυνομικους(και περαστικους...) και τελικα τι καταφερατε? Νομιζετε οτι ετσι θα αλλαξετε κατι? Εξαγριωνετε την κοινωνια ακομα πιο πολυ! Θα μου πειτε, πια κοινωνια? Των φασιστων σαν και εσενα? Οχι κυριοι, την κοινωνια του μεροκαματιαρη που του εκαψες το ταξι!Την κοινωνια του μικροεπιχειρηματια που το εκαψες το μαγαζι!Την κοινωνια της γενιας των 700 ευρω που κατεστρεψες το πολυκαταστημα στο οποιο δουλευε! Την κοινωνια της τριτης ηλικιας που τους κατατρομαξες η τους εκαψες το σπιτι! Την κοινωνια που μενει κοντα στο κεντρο και δεν μπορουσε να γυρισει στο σπιτι του η που αν γυρναγε θα ζουσε μεσα στην αγωνια! Γι'αυτη την κοινωνια μιλαω αγαπητοι μου! Για τον απλο λαο που πολλες φορες υποστηριζετε οτι ειστε διπλα του και κανετε αγωνες γι'αυτον! Μπραβο σας, και παλι μπραβο σας! Στηριξη με μολοτωφ δεν εχω ξαναδει, πρωτοτυπειτε για μια ακομα φορα!

Με ολα αυτα που εγιναν μου γεννιουνται καποια ερωτηματα και καποιες παρατηρησεις:
1)Τι δουλεια ειχε περιπολικο μεσα στα Εξαρχεια εκεινη την στιγμη και μαλιστα με Ειδικους φρουρους? Εκει ειναι το αβατο. Το κρατος εν κρατει!Την εψαχνε ετσι απλα για καυγα? Και οι ΜΑΤαδες που ηταν κοντα στα γραφεια του ΠΑΣΟΚ τι εκαναν? Περιπατο! Ας μην κοροιδευομαστε, κατι ειχε ακουσει η Αστυνομια οτι μαγειρευοταν βρωμοδουλεια αναρχικων εκει κοντα και γι'αυτο πηγε εκει. Ο 15χρονος Αλεξανδρος βρεθηκε στο λαθος σημειο την λαθος στιγμη!


2) Επισης εντυπωση μου προκαλει το γεγονος οτι σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα η "επανασταση" απλωθηκε σε ολη τη χωρα! Αθηνα, Θεσσαλονικη, Γιαννενα, Πατρα, Κρητη! Εεεε πως εγινε ρε παιδια να ηταν τοσο συντονισμενοι? Ακομα και οι πορειες που κανουν οργανωνονται πολυ καιρο πριν! Τωρα θελουν να μου πουν οτι λογω του θανατου του 15χρονου εγινε ολο αυτο? Κανονισμενο ηταν κυριοι! Και μαλιστα εδω και καιρο! Γι'αυτο οι ΜΑΤαδες και οι Ειδικοι Φρουροι βρεθηκαν στην περιοχη!




3) Ολες αυτες τις μολοτωφ και τα "πολεμοφοδια" μεσα στα πανεπιστημια που βρεθηκαν? Υπηρχαν πλανα απο τα τηλεοπτικα ελικοπτερα που εδειχναν τους αναρχικους να "φορτωνουν" μεσα στο Πολυτεχνειο και να βγαινουν εξω με βομβες γκαζακια καπνογονα κλπ

Τα συμπερασματα δικα σας!
Νομιζετε οτι φοβηθηκαμε με αυτα που κανατε? Νομιζατε οτι θα μας κανετε να χασουμε το κουραγιο μας επαναστατες της πορδης? Θα μας βρειτε μπροστα σας κυριοι! Την επομενη φορα που θα καταστρεψετε περιουσιες θα μας βρειτε ολους τους αγανακτισμενους εκει! Χωρις κουκουλες!Χωρις ασυλο και μαλακιες! Επιτελους παρτε την μασκοφορα δειλεια σας και τραβατε πισω στα Εξαρχεια και στην ασυλεια τον Πανεπιστημιων! Αυτοι ειστε ρε... Οι κοτες αυτης της χωρες!
ΥΓ Οφειλω να ζητησω συυγνωμη για καποια πραγματα που ειπα χτες πανω στο θεμα σε καποιους φιλους!Αν το διαβαζετε ξερετε για τι πραγμα λεω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: