Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Γιατι καθονται και τους κοιτανε?..Γιατι ειστε μαλακες!


Η τελευταια μοδα των ημερων εχει για μια ακομα φορα πολυ γελιο! Αρχισαν παλι οι δημοσιογραφοι της προπαγανδας τα γνωστα τους κολπα! " Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι αστυνομικοι καθονται και κοιτανε τους κουκουλοφορους..." ελεγε δημοσιο(κ)αφρος γνωστου ιδιωτικου καναλιου ολο οργη και παθος την ωρα που οι κουκουλοφοροι Απλυταδες εκαιγαν για μια ακομα φορα την Αθηνα! Δυστυχως μολις πηγαινε καποιος να απαντησει καποιος αλλος τον διεκοπτε! Αυτην την απαντηση δεν προκειται να την ακουσουμε ποτε απο οτι βλεπουμε....Εδω στα blogs βεβαια δεν μπορει καποιος να μας διακοψει! Εδω θα δωσουμε την απαντηση, με τα σχετικα μπινελικια φυσικα! Λοιπον κυριοι οι απαντηση ειναι παρα πολυ απλη:

Οι αστυνομικοι καθονται και κοιτανε τους κουκουλοφορους γιατι:

1)Υπαρχει στην ελληνικη βουλη το ΣΥ.ΡΙΖ.Α! Το ανθελληνικο συνολο καταστροφολογων επαναστατων τυπου Τσιπρα της τηλεορασης, κουραδομαγκες τυπου Ψαριανου, τραμπουκους του δρομου τυπου Μαργαριτη(βλεπε παλαιοτερη αναρτηση) και σοφιστικε παπαρες τυπου Αλαβανου κλπ Αυτος ο θιασος πολιτικων προσωπων με τον στρατο των Απλυταδων απο τα Εξαρχεια και καθε λογης αλλοδαπων, ειναι η αιτια οι κουκουλοφοροι σπανε και καινε την χωρα καθως οι δικηγοροι τους ειναι αυτοι που θα βγαλουν τα "παιδια" απο τη φυλακη αν τα μαντρωσουν οι αστυνομικοι! Τι θα ωφελησει η συλληψη τους οταν οι ΜΑΤαδες ξερουν οτι μπορει να καουν ζωντανοι την ωρα των επεισοδιων για να πιασουν καποιον που θα κυκλοφορει ξανα ελευθερος την επομενη μερα...Δεν βαριεσαι λενε!

2)Υπαρχετε εσεις αγαπητοι κυριοι δημοσιογραφοι! Εσεις που θα φροντισετε να κραζει ολος ο κοσμος την αστυνομια ειτε συλλαβουν καποιον η οχι...Ειστε μανουλες στο να δημιουργειτε την κοινωνικη κατακραυγη για τους αστυνομικους και να υποθαλπτετε τους καφρους των Εξαρχειων, κανοντας οτι μορφης προπαγανδα υπαρχει!Απο αυτοπτες μαρτυρες(τους επαγγελματιες παντα) μεχρι δημοσιευση ψευτικων πληροφοριων(για την "εν ψυχρω" δολοφονια του Αλεξη ας πουμε)!Θα κραξετε την αστυνομια οταν θα χρησιμοποιησει βια την ωρα που ο ουρανος βρεχει πετρες και μολοτωφ, θα την κραζετε ακομα και οταν δεν κανει απολυτως τιποτα!Για την βια των κουκουλοφορων "παιδιων" βεβαια ουτε λογος!Δεν πουλαει αυτο!Ο δολοφονος μπατσος ομως εχει πιο πολυ πλακα!Ο αστυνομικος σου λεει μετα απο ολα αυτα "γιατι να παω μεσα στην καρδια των επεισοδιων οπου μπορει να φαω της χρονιας μου απο 200 ατομα οταν δεν μπορω να ανταποδωσω?Δεν παω ρε αδερφε...

3)Υπαρχει βεβαια και η Ελληνικη Νομοθεσια που υποθαλπτει την ατελειωτη καφριλα!Αυτο το πανεπιστημιακο ασυλο δεν μπορω να το καταλαβω ρε παιδια! Πως γινεται να μην επιτρεπεται η εισοδος της αστυνομιας μεσα σε δημοσιο κτιριο! Σε καμια χωρα του κοσμου δεν υπαρχει αυτο! Σε φιλους μου απο αλλες ευρωπαικες χωρες δυσκολευομαι να το εξηγησω καθως αυτοι στις χωρες τους δεν το εχουν ξανακουσει!Σε καθε παναεπιστημιακο ιδρυμα του εξωτερικου υπαρχει το campus police, αλλα εδω πρωτοπορουμε για αλλη μια φορα. Εδω επιτρεπουμε στην καθε τσογλανομαδα αναρχικων να προστατευεται απο το ασυλο, ενω ταυτοχρονα το κατεστρεφει, το καιει, κανει και κανα ριφιφι σε τιποτα υπολογιστες για τους οποιους ο ελληνικος λαος εχει πληρωσει! Πρακτικα το ασυλο δινει μια ομπρελα προστασιας σε εγκληματιες! Σου λενε οι αναρχικοι θα τα καψουμε ολα και μετα θα μπουμε μεσα στα πανεπιστημια και οι μπατσοι θα μας κλασουν τα αρχιδια!Ωραια λογικη εχει ο νομος μας!Τι να κανει μετα ο αστυνομικος! Απλα θα καθεται και θα δεχεται μολοτωφ πετρες και καδρονια μεσα απο την ΑΣΟΕΕ ενω δεν θα μπορει να δρασει!Θα βλεπει των καφρο να καιει και δεν θα μπορει να τον βουτηξει γιατι αυτος θα τρεχει και θα κρυβεται μεσα στα πανεπιστημια!Ειναι κοινη λογικη κυριοι δεν μπορω να επεμβω αρα απλα θα κοιταω!Οποιος τολμησει να θιξει το θεμα του ασυκου ταμπελωνεται ως φασιστας και χουντικος...

4)Υπαρχουν και αλλοι παραγοντες βεβαια οπως αυτο που ακουσα πριν μια εβδομαδα απο γνωστο δημοσιοκαφρο:"ειναι δυνατον αστυνομικος να μπαινει με περιπολικο μεσα στα Εξαρχεια?" Συγγνωμη ρε παιδια γιατι να μην μπει? Εχουν προνομοια στην αστυνομευση οι Εξαρχειοτες που δεν εχουν οι υπολοιποι Ελληνες?Απο την μια μιλατε για ελλειπη αστυνομευση απο την αλλη σας ξινιζει που ενα περιπολικο μπηκε στα Εξαρχεια! Βεβαια! Να αφησουμε τα "παιδια" χωρις επιτηρηση! Να παιζουν χωρις κανεναν πανω απο το κεφαλι τους....ΡΕ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ?


Λοιπον κυριοι θα ειμαι ξεκαθαρος!Δεν με ενδιαφερει ποιοι ειναι αυτοι που σπανε και καινε! Δεν με ενδιαφερει αν αυτοι ειναι μαθητες, αναρχικοι ή αλλοδαποι! Οποιος τα σπαει θα πρεπει να τρωει ξυλο και μετα να πηγαινει στον εισαγγελεα!Αμα βγω εγω να σπασω θα με πιασουν επιτοπου, αυτοι γιατι να μην πιανονται? Θελετε να κανετε τα μυαλα μας κιμα κυριοι αλλα δεν θα σας περασει!Κανενας εκπροσωπος της ανομιας και της θολοκουλτουρας δεν θα σταματησει την σκεψη μας!


Τις θερμοτερες καλημερες μου κυριοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: