Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Τηλεγραφημα προς πολιτικους δημοσιογραφους και πασης φυσεως...αρχηγους!


ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Μολις εκθρεψατε την επομενη γενια΄λουφαδορων, λαμογιων, αεριτζηδων και κοπανατζηδων!

Ποιος θα μαθει σε αυτα τα επαναστατημενα, 15χρονα παιδοπουλα, που σπανε και λεηλατουν τα παντα στις "ησυχες μαθητικες πορειες διαμαρτυριας" τους, αυτο που μου ελεγε ο πατερας μου " βρεξε κωλο, φαε ψαρια!"?

Για τα επομενα 30 χρονια αυτη η γενια δεν θα σηκωνει αντιρρησεις, θα εχει αλλεργια στην δουλεια γιατι "καταπιεζεται" θα αγνοει ιεραρχιες, κανονισμους, σηματα, οργανωση, προ'ι'σταμενους, ταξη και συμπεριφορες, απλα γιατι ετσι γουσταρει! Ρε ποσα θελετε να μας τρελανετε? Δηλαδη φτανουμε σε σημειο τρελας! Σκεφτομαι αρα...φρικαρω! Αφου λοιπον κυριοι καταληξαμε οτι τα 12χρονα και 15χρονα ξαφνικα μεγαλωσανε και γινανε πολιτικα οντα, εκει που ακομα καλα καλα δεν νιωθουνε απο που κατουρανε, περιμενω απο τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α να κατεβασει προταση νομου για δικαιωμα ψηφου απο τα 12!! Στα σχολεια να παρεχεται κομματικη διδασκαλια για ανωτερη "επιμορφωση" των παιδιων, τα νηπιαγωγεια να αντικαταστησουν τα παραμυθια με κομματικα μανιφεστα και τον υμνο της Γ Διεθνους! Και προκειμενου να μην κουραζονται τα παιδια μπορουμε να τους στελνουμε και τα πτυχεια στο σπιτι!

Αγαπητοι κυριοι δημοσιοκαφροι! Ο Ζωμος και η Ομας Μαιανδρος σας εχουν μια παρα πολυ ωραια προταση για την τιμωρια των ανηλικων καφρων-αναρχικων-απλυταδων οταν θα συλλαμβανονται απο την αστυνομια την ωρα που πετουν τις μολοτωφ! (αν βεβαια δεν ερθει κανενας δικηγορος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α να τον βγαλει εξω!Δεν τα λεμε εμεις, η Αλεκα τα λεει! Για να μην πει κανενας εξυπνος οτι τα βλεπουμε στον υπνο μας):


"Προτεινουμε οσοι συλλαμβανονται κατα την διαρκεια επεισοδιων να τιμωρουνται με κοινωνικη εργασια! Δηλαδη να βοηθανε στα νοσοκομεια(ας πουμε αλλαζοντας παπιες στους αρρωστους) να σκαβουνε χωραφια στους Συνεταιρισμους(θα δειχνουν και την αλλυλεγγυη τους στα αδερφια τους, τους ξενους εργατες)! Να βοηθανε τα απορριματοφορα στους δημους κλπ. Ετσι ισως καταλαβουν οτι οι κοινωνια μονο με εργασια και προσφορα παει μπροστα και οχι με την καταστροφη και τις φωτιες οπως πολυ εξυπνα πατε να μας περασετε εσεις κυριοι δημοσιοκαφροι, με την προπαγανδα περι επαναστατημενων νιατων"


Με αυτη την προταση θελω να δω αν θα ανοιξει μυτη! Σιγα μην ρισκαρει ο ρεμπεσκες και τεμπελχανας 15χρονος τον Σαββατιατικο καφε στα Starbucks για να παει να αλλαζει παπιες στους παππουδες στα γηροκομεια! Δεν την ξερετε την νεολαια κυριοι ουτε εσεις ουτε κανενας ALEXIS(ο Τσιπρας ντε...) και Λαζοπουλος. Η νεολαια νιαζεται μονο για την καλοπεραση της γιατι τα εχει(οπως και ολοι μας βεβαια στις νεαρες ηλικιες) ολα ετοιμα! Η νεολαια δεν ενδιαφερεται για κανεναν αγωνα! Στις πορειες, στις καταληψεις και στους πετροπολεμους παει απλα για να τα σπασει, για να χασει μαθημα! Τρανη αποδειξη τα διαφορα βιντεο με τις επιθεσεις στα αστυνομικα τμηματα! Εκει εγω δεν βλεπω τους επαναστατες! Βλεπω παιδακια που πανε με τα πολυχρωμα φουτερακια τους και γελανε επειδη πετανε νερατζια στους μπατσους! Γελανε κυριοι! Γιατι γελανε? Γιατι οπως ειπα πανε για πλακα! Με την διαφορα οτι τωρα ξερουν οτι μπορουν να φερουν τουμπα ολοκληρη τη χωρα με μερικες πετρες, μερικα νερατζια και μερικα παλια συνθηματα! Ξερουν οτι τωρα βρηκαν ενα καινουργιο παιχνιδι! Που με το οποιο τα αγορακια θα κανουν τους μαγκες στα κοριτσακια, και τα κοριτσακια θα τραβηξουν βιντεο με το κινητο για να το δειξουν στις φιλες τους οταν θα βρεθουν για καφε!

Εις υγειαν κυριοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: