Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Ο Αρχοντας, "ο μαγκια κλανια να πουμ' " ο απολαυστικος Γρηγορης Ψαριανος στο κυνηγι της μαστουρας!Απολαυστε...


Ειναι λιγο παλιο αλλα μιας και ο Ζωμος ειναι καινουριος αποφασισα οτι κατι τετοιο πρεπει να το ποσταρω


Ο θεριακλής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΨαριανόςΑυτός ο τύπος με τα σανδάλια και τα γιλέκα δήλωσε πρόσφατα ότι κάνει χρήση παράνομων ψυχοτρόπων ουσιών. Εδώ νομίζω υπάρχουν κάποια ζητήματα:α) Αφού αυτές οι ουσίες είναι παράνομες, οποιοσδήποτε τις διαφημίζει δεν σημαίνει ότι προτρέπει πολίτες σε διάπραξη παράνομων πράξεων;β) Η ομολογία κάποιου ότι παρανομεί συνειδητά δεν θα έπρεπε να κινητοποιήσει τις αρχές;γ) Αυτός ο καρνάβαλος τυγχάνει να είναι βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, ψηφίζει νόμους και παίρνει αποφάσεις για θέματα που αφορούν όλους μας. Πώς γνωρίζουμε ότι αυτό το άτομο είναι αμαστούρωτος όταν παίρνει μέρος στις αποφάσεις του κοινοβουλίου;Μήπως αυτά θα έπρεπε να σχολιαστούν κάποια στιγμή και από επίσημα χείλη;Τώρα που ο ΛΑΟΣ είναι στη βουλή, είναι μια καλή ευκαιρία να γελοιοποιήσουμε όλους αυτούς τους σαλτιμπάγκους του τΣΥΡΙΖΑ. Όσο τους αφήνουμε θα αποθρασύνονται. Μηδενική ανοχή στους «φασίστες» δεν λένε αυτοί; Μηδενική ανοχή λοιπόν και εμείς σε αυτόν τον συρφετό του τΣΥΡΙΖΑ.'Ασχετο αλλά αρκετά αστείο, το παραθέτω μιας και γίνεται αναφορά στον στιχουργό κ. Ψαριανό, που έγραψε στίχους για τον μέγα «καλλιτέχνη» και «επαναστάτη» της Νέας Ερυθραίας κ. Πανούση:
«Στης βουλής τα έδρανααχ κι εγώ να έκλανα»
Από το ιστολόγιο


Ένας από τους 300 άριστους έλληνες είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός. Από χθες και επίσημα μέλος της βουλής. Ο κύριος αυτός, καλυπτόμενος πλέον πίσω από τη βουλευτική ασυλία, μπορεί άνετα να προπαγανδίζει τη μαστούρικη ιδεολογία του χωρίς καμία συνέπεια.Συνέντευξη Ψαριανού στο MEGA:«Οι πυροσβέστες δεν μπορούσανε να σβήσουνε τις φωτιές, γιατί ήτανε ντάγκλα... από τις φυτείες»!


Ο μέχρι πρότινος ραδιοφωνικός παραγωγός Γρηγόρης Ψαριανός, που σήμερα ορκίζεται χωρίς κοστούμι και γραβάτα στη Βουλή, μίλησε στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στο Μega για θέματα όπως τα ναρκωτικά, οι ομοφυλόφιλοι και άλλα. Στηριζόμενος στην προσωπική του εμπειρία«δεν καπνίζω πια, γιατί το βαρέθηκα»- υποστήριξε ότι η φούντα, το χασίς, δεν είναι σοβαρό ναρκωτικό, αλλά προκαλεί ψυχολογικό εθισμό. «Ωραία είναι όλα, αλλά εμένα μ΄ αρέσει πιο πολύ της Καλαμάτας, της Ξάνθης είναι πολύ καλό, του Αγρινίου, της Ηλείας» ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια όταν ρωτήθηκε για τα ναρκωτικά διατυπώνοντας την άποψή του και για τις πιο σκληρές ουσίες: «Η κόκα είναι καταστροφή, αλλά έχει πολύ γέλιο. Ξέρεις, είσαι σπίντα πολύ κι άμα θέλεις να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου και να προλάβεις να κάνεις πράγματα... αλλά μετά από μερικά χρόνια θα είσαι γκάου».


Σύγχυση προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρη Ψαριανού στην εκπομπή του Στ. Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» σχετικά με τον γάμο ομοφυλοφίλων. Η Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα, με επιστολή της που απευθύνεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνο, ζητεί να διασαφηνίσει τη θέση του κόμματος σχετικά με τον γάμο ομοφυλοφίλων. Στη συνέντευξή του ο Γρ. Ψαριανός είπε μεταξύ άλλων ότι «είναι απόλυτο δικαίωμα να διαλέγει με ποιον θα το κάνει. Δηλαδή προς Θεού. Αλλά όχι να μας αυτώσουνε κιόλας. Υπάρχει κι ένας ρεβανσισμός. Μέσα στα μέσα, τηλεοράσεις κ.λπ., άμα δεν είσαι και λίγο γκέι, τον πούλο, σε κόβουνε». Στην επιστολή της η ομοφυλοφιλική κοινότητα αναφέρει δημοσιευμένες απαντήσεις σχετικά με το γάμο ομοφυλοφίλων σύμφωνα με τις οποίες ο Μ. Παπαγιαννάκης, ιστορικό στέλεχος, δήλωσε ότι είναι υποστηρικτής του γαλλικού συμφώνου συμβίωσης, η κ. Δούρου, υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει τον γάμο ομοφυλοφίλων καθώς και την υιοθεσία, ενώ ο Αλ. Τσίπρας έχει επίσης δηλώσει σύμφωνος με τον γάμο ομοφυλοφίλων. Για να μην υπάρχει σύγχυση, ζητούν από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι θέσεις του κόμματος για τον γάμο ομοφυλοφίλων και για την υιοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων


πολυ γελιο! Ετσι για να γουσταρουμε! Ναζντροβνια αδερφια και εις υγειαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: