Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Εικονες και συμπεριφορες ΝΤΡΟΠΗΣ!











αυτα κυριοι ειναι τα αποτελεσματα της "λα'ι'κης επαναστασης" των παιδιων! Αυτα ειναι τα αποτελεσματα του πανεπιστημιακου ασυλου της θολοκουλτουρας της παρεμποδισης της αστυνομευσης και της δημοκρατιας σας! Χαιρετισματα πολλα σε οσους πανε να παιξουν παιχνιδια τηλεαθεασης και πολιτικης πανω απο τον θανατο ενος παιδιου! Αισχος "κυριοι" δημοσιογραφοι και πολιτικοι! Αισχος στους Απλυταδες που διαμεσου μιας ατοπης ιδεολογιας εκαψαν την Ελλαδα λεγοντας "Αυτες οι μολοτωφ ηταν τα κερια για την μνημη του Αλεξανδρου"!Αυτο ειπαν αγαπητοι αναγνωστες και καποιοι δημοσιογραφοι το παρομοιωσαν με μερος αυτου του δηθεν λα'ι'κου αγωνα! Πολυ θα ηθελα και εγω να ερθω να αναψω ενα κερακι στη μνημη του παιδιου στο σπιτι σας κυριοι! Ετσι για τον αγωνα!Ντροπη σας κυριοι!Ντροπη και αισχος! Που πεσατε σαν αρπακτικα(οπως λεει και ο Imaginos στο Υγρο Πυρ) πανω στο αψυχο σωμα ενος παιδιου! Τον Αλεξανδρο ρε τον ρωτησατε? Τον ρωτησατε αν στην μνημη του ηθελε να καει η χωρα και να βγαινει ο καθενας στα τηλεοπτικα παραθυρα και να τον παρομοιαζει με ειδωλο επαναστασης? Αφηστε την οικογενεια του να ησυχασει ρε οργια!Αφηστε την μνημη του παιδιου στην ησυχια της! Αυτοι που τον αγαπουσαν δεν θα τον ξεχασουν και δεν εχουν αναγκη εσας και τα "κερια" σας!


ΥΓ Οι εικονες των καμμενων ειναι απο την πολη της Λαρισας μετα απο την "ειρηνικη πορεια" των "παιδιων! Αδερφε αν το διαβαζεις ευχαριστω πολυ που τα εστειλες και συμβαλεις στο ξεβρακωμα των "παιδιων"! Εις υγειαν!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τιποτα αδερφε! Πρεπει επιτελους να καταλάβουν όλοι οτι ο Αλέξανδρος δε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ , για να μιλησω και στη γλώσσα τους , να καιγεται η Έλλαδα για κείνον."Έφυγε" αδικα όμως αυτο δε συνεπαγεται οτι πρεπει να διαλυθει η Ελλαδα.Αν δε τους αρεσει η χωρα που ζουν να φυγουν να πανε αλλου.Δε φταιμε σε τιποτα όλοι έμεις να βιώνοθμε κα8ημερινα τισ αλητείες τους και τους κανιβαλισμους τους.Άκομα και την ωρα της κηδείας συνέχιζαν να καινε κ να σπανε! Δηλαδη έλεος πια!Φτάνει! Αυτοί οι "άντρες" με κουκουλες για να μην τους βλέπουμε και τους αναγνωρισουμε εχουν καταντησει αηδεια.Αν δε τους αρέσουμε ας φύγουν.Μη μας κάψουν όμως κιόλας!

Υ.Γ Συνεχισε αδερφε το έργο σου μπας και ξυπνήσουμε επιτέλους κ δουμε ότι ακόμα και οι δημοσιογράφοι είναι κατευθυνόμενοι κ οι ειδήσεις που βγάζουν παραπλανούν κ δεν ενημερώνουν.Ρωτήστε εμάς που τα ζουμε Live.Όχι αυτούς που ειναι μέσα στα στουντιο κ τα σπιτια τους. Καλη συνέχεια!και σε οτι μπορω να βοη8ησω μ λες..;)