Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Μαγκια κλανια!



Το ακουσαμε και αυτο αυτες τις ημερες! Λαθρομεταναστες αφρικανικης καταγωγης κανουν λεει απεργια πεινας στα Χανια απαιτωντας να τους χορηγηθει αδεια παραμονης στην Ελλαδα! Ακουγεται απιστευτο!Ποσο θρασος μπορουν να εχουν μερικοι ανθρωποι! Οριστε και η ανακοινωση του "παντα κοντα στα δικαιωματα των ξενων, και κατα των Ελληνων γιατι ετσι γουσταρουμε" Indymedia(σε περιπτωση που καποιος ισχυριστει οτι τα βγαζω απο το κεφαλι μου ολα αυτα):




"Από την Τρίτη 11 Νοέμβρη 15 μετανάστες από διάφορες χώρες της Αφρικής έχουν ξεκινήσει την προαναγγελμένη απεργία πείνας στα Χανιά.
Κύριο αίτημα του αγώνα τους είναι να τους χορηγηθεί άμεσα άδεια παραμονής ώστε να ζουν νόμιμα στην Ελλάδα.Την απεργία άρχισαν στις 5 το πρωί στήνοντας σκηνές έξω από το δημαρχείο της πόλης με την παρουσία πολλών αλληλεγγυων, Ελλήνων και μεταναστών, η πλειονότητα των οποίων είναι χωρίς χαρτιά. Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο των Χανίων μετά από τις μεθοδεύσεις του Δημάρχου Χανίων να απομακρύνει τους απεργούς πείνας, επειδή δήθεν χαλάνε την εικόνα του Δημαρχείου. Επίσης, στην πορεία για τη 17 Νοέμβρη στα Χανιά συμμετείχε μπλοκ αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας, ενώ το Σάββατο 22 Νοέμβρη έγινε παρέμβαση στο Φεστιβαλ Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη.
Από την Παρασκευή, 21 Νοέμβρη, την 11η ημέρα της απεργίας πείνας, άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα: 2 μετανάστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η υγεία και των υπολοίπων είναι σε σοβαρό κίνδυνο. Όμως, αφού τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις, επέστρεψαν στο σημείο της απεργίας, δείχνοντας απαράμιλλο θάρρος και θέληση για νίκη στον δίκαιο αγώνα τους. Ενημερώσεις από τις υπόλοιπες ημέρες της απεργίας πείνας: [ 1 2 3 4 5 6 ]

Ανοιχτή Επιστολή συμπαράστασης προς τους αγωνιζόμενους στις φυλακές από τους 15 απεργούς πείνας.
Η Τρίτη, 25 Νοέμβρη, έχει καθοριστεί ως Πανελλαδική Μέρα αλληλεγγύης στους απεργούς πέινας των Χανίων."




Μεχρι και Πανελλαδικες μερες αλληλεγγυης εφτιαξαν οι αθεοφοβοι! Δηλαδη πρεπει ο Ελληνας να δειξει αλληλεγγυη στους αφρικανους που με το ετσι θελω αποφασισαν να ερθουν στην χωρα μας? Σου λεει αφου θα ψοφησω που θα ψοφησω απο την πεινα στο Ουαγκατουγκου δεν παω στο Ελλαντα να ψοφησω και να τους κανω να αντιμετωπισουν την κοινωνικη κατακραυγη?Εχει και αναρχικους εκει, ουουουουουουου θα την περασουμε γυαλα! Θα μιλησω και σε καμερες αμα λαχει θα γινουν πορειες για την παρτη μου θα ερθει και ο Βαλλιανατος να με δει μαζι με τους κ.κ Αλαβανο και ALEXIS! αρχοντας θα ειμαι! Και να μη μου δωσουν αδεια παραμονης ολο και σε καποια Ομονοια θα βρεθω, τοσοι nigga brothers ειναι εκει καποιος θα με χωσει καπου γιατι εγω κανω τα παντα, και παρανομα cd ξερω να πουλαω, και ναρκωτικα πουλαω, και εχω και 20 αδελφες πισω στο Somalia να τις φερω για κονσομασιον, εμμ πως!Ειμαι προκομενος εγω, δουλευταρας! Στο Ουαγκαντουγκου δεν εχει ουτε Ομονοια ουτε Κοτζια ουτε Πακις για να παιζω ξιφομαχια και ροπαλιες τις κρυες νυχτες της ερημου, ουτε cd players για να πουλησω κανα δισκακι! Στην Ελλαδα ομως ειναι ωραια!




Εις υγειαν των αφρικανων και των "απλυταδων-μαλλιαδων των εκ Εξαρχειων ερχομενων" αναρχικων-αντιεξουσιαστων-ανθελληνων λοιπον. Εσεις θελετε μεγαλυτερη παντοφλα απο ολους! Αντισταση αδερφια, και μολις ερθει ο Αλβανοπακιστανοσομαλος στο κατωφλι σας και θα απαιτει με απεργια πεινας να τον βαλετε στο σπιτι σας εσεις να κανετε πορεια αλληλεγγυης και να διοργανωσετε συναυλιες με τον Λαζοπουλο! Τις θερμοτερες καλημερες μου "αδερφια" και μην χανομαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: