Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Το κουκουλωμα της κουκουλας με μπολικη βλακεια!


Επιτελους πρεπει να σταματησει αυτο το κουκουλωμα των πραξεων των κουκουλοφορων! Απο προχτες δεν ακουω τιποτα αλλο εκτος απο το ποσο κακοι ειναι οι αστυνομικοι και οτι τα "παιδια" με τις κουκουλες αισθανονται στο πετσι τους την βια των αστυνομικων και ολες αυτες τις παπαριες! Απο την μια φταιει η αστυνομια επειδη δεν κανει τιποτα να σταματησει τους Απλυταδες αναρχικους απο την αλλη φταιει παλι η αστυνομια επειδη χρησιμοποιει βια κατα την διαρκεια των συλληψεων! Δηλαδη τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου! Τρια πουλακια καθονταν κυριοι δημοσιογραφοι! Πως περιμενετε να αντιδρασει η αστυνομια μπροστα στα επεισοδια οταν εχει απεναντι της καφρους σαν και εσας, που θα τους φερετε αντιμετωπους με την κοινωνικη κατακραυγη οταν μπουζουριασει καποιον καφρο αναρχικο που καιει σπαει και κανει καθε μορφης παρανομια? Απο την αλλη βεβαια αν συλληφθει καποιος θα αρχισετε "και τι εκαναν στο παιδι" "η αστυνομια ειναι βιαιη" και ολες αυτες τις παπαριες! Διαλεξτε τη αστυνομια θελετε! Ολοι θα πουνε θελουμε μια ασυτνομια που ακολουθει την μεση οδο! Πολυ βολικο! Εχω τη λυση για εσας ακουστε:" Μολις τα ΜΑΤ εντοπισουν καποιον Αναρχικο που ριχνει μολοτωφ, θα τον πλησιαζουν και θα του λενε: αγαπητε κυριε διαδηλωτη θα θελατε να μας ακολουθησετε μεχρι το αστυνομικο τμημα αν δεν βαριεστε και αν δεν εχετε καποια δουλεια?Μετα θα του προσεφεραν μια ανθοδεσμη θα τον τυλιγαν με ενα σατεν σεντονι(αντι για χειροπεδες) και θα τον οδηγουσαν με λιμουζινα στο τμημα!" Αυτα ειναι γελιοτητες κυριοι! Γελοιοτητες που δεν υπαρχουν πουθενα στον κοσμο! Εσεις ειστε αυτοι που επωαζατε το αυγο του φιδιου στα Εξαρχεια, με ολα αυτα τα ρεπορταζ για την βια της αστυνομιας! Εσεις που δινατε βημα στους κουκουλοφορους με σακακια απο το ΣΥ.ΡΙΖ.Α! Εσεις που ακομα και τωρα που καηκε σχεδον ολη η χωρα συνεχιζετε να χα'ι'δευετε αυτια καφρων, αναρχικων και ολων των ειδων αλλοδαπους που εκαναν πλιατσικο στα καταστηματα! Τωρα που το αυγο εσπασε βγηκε απο μεσα ενας δρακος που καταεκαψε την χωρα και εσεις ζητατε μετριασμο της βιας απο τους αστυνομικους! Οχι κυριοι, αυτοι οι τυπαδες θελουν ξυλο και απο τους αστυνομικους και απο τους πολιτες! Οταν ελεγα εγω οτι θα μας βρουν απεναντι τους σαν κοινωνια ηξερα τη ελεγα. Στην Πατρα οι κατοικοι βγηκαν εξω με καραμπινες και ξυλα για να προστατευσουν τις περιουσιες τους και πηραν στο κυνηγι τα "παιδια"! Στο Ηρακλειο στην Κρητη το ιδιο! Που ειστε τωρα καφροαναρχικοι! Κοπιαστε να κερασουμε σφαλιαρες κατα ρυπας!


Χτες ακουσα για την "ειρηνικη" πορεια των μαθητων στο Συνταγμα. Παλι τα ιδια. Οι δημοσιογραφοι, αρχισαν και παλι το ιδιο βιολι:" κοιταχτε πως οι δυναμεις των ΜΑΤ χτυπανε τους 16χρονους μαθητες.Ειναι τραγικο!" Ναι κυριοι ειναι τραγικο!Ειναι τραγικο ποσο λασπολογοι και μαλακες ειστε! Το επομενο τραγικο ειναι οι οφθαλμικες παθησεις σας!Δεν ξερω κυριε δημοσιογραφε(ενας χοντρος στην οψη που λεει και πολυ χοντρες μαλακιες) πιο βιντεο βλεπατε σε αυτο που ειδα εγω παντως παρατηρησα οτι οι "μαθητες" ηταν αυτοι που πεταγαν μολοτωφ, πετρες και φωτοβολιδες στους ΜΑΤαδες! Τωρα βεβαια υπαρχει ενα θεμα για το ποσο μαθητες ηταν αυτοι εκει στο Συνταγμα!Απο οτι ειδα εγω στο βιντεο οι "μαθητες" εριξαν πετρες καπνογονα φωτοβολιδες καδρονια μολοτωφ κλπ Ολα αυτα τι ηταν? Συνεργα για το μαθημα των καλλιτεχνικων ή μηπως για την εργασια της τεχνολογιας! Επισης αφου διαδηλωναν ειρηνικα οπως υποστηριζουν οι δημοσιογραφοι γιατι φοραγαν κουκουλες? Και κατι τελευταιο αν ολοι αυτοι που ηταν στην πορεια ηταν μαθητες πρεπει να ειναι πολυ κακοι μαθητες, γιατι εναν που ειδα να συλλαμβανεται(αυτον που τον εσερναν τα ΜΑΤ) πρεπει να εχει μεινει τουλαχιστον 5 με 6 φορες στην ιδια ταξη γιατι για κατω απο 23-25 ετων δεν τον κανω!

Αποφασιστε λοιπον τι αστυνομια θελετε! Μπορουμε βεβαια να παρουμε τα οπλα απο τους αστυνομικους και να τους δωσουμε νεροπιστολα και μπουγελοφατσες, και αντι για γκλοπ λαστιχενια ροπαλακια(αυτα που ειναι για τις αποκριες) ετσι ωστε να μην ειναι βιαιοι! Εσεις βεβαια ακομα και τοτε θα κατηγορησετε την αστυνομια οτι προκαλεσε κρυολογηματα και πνευμονιες στα "κουκουλοφορα παιδια" λογω του νερου απο τα νεροπιστολα και τις μπουγελοφατσες! Προστατεψτε τους κι'αλλο λοιπον! Ετσι για να κρυψετε και εσεις την θυληπρεπεια σας πισω απο την κουκουλα τους!


ΥΓ Σημερα ακουσα απο καποιους οτι αυτοι που εκαναν τα επεισοδια ηταν Χρυσαυγητες και εθνικιστες και γι'αυτο η αστυνομια δεν τους σταματησε! Αν ηΧρυση Αυγη ειχε τοσα μελη σε ολη την Ελλαδα θα ηταν το πρωτο κομμα στη βουλη! Ουτε καταστημα του Σαραφη να ηταν δηλαδη! Εις υγειαν αδερφια! Ο αγων ειναι προ των πυλων! Α ρε νουμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: