Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

H πορεια των Απλυτων στην Αγια Παρασκευη.



Εκαναν πορεια που λετε οι Απλυτοι αναρχοαυτονομοι στην Αγια Παρασκευη και καλα για την διασωση του Υμηττου!Αφου εβρισαν οσους κατοικους "ειχαν το θρασος" να βγουνε και να προστατευσουν τις περιουσιες τους, απο τις μπογιες και τα συνθηματα στους τοιχους, κατευθηνθηκαν προς το Αμερικανικο Κολλεγιο(Deree College) τερμα Αγιου Ιωαννου και εκει επιτεθηκαν με μπογιες στους ανθρωπους της ιδιωτικης ασφαλειας του Κολλεγιου, επειδη και αυτοι τολμησαν να αντιδρασουν επειδη εβρεχε μπογιες προς το μερος τους. Συμφωνα με τα λεγομενα ενος ανθρωπου της ασφαλειας του Κολλεγιου οι "προστατες του Υμηττου" επιτεθηκαν χωρις λογο προς το προσωπικο του Κολλεγιου επειδη τολμησαν να κανουν την δουλεια τους και δεν αφησαν τα περιθωριακα στοιχεια να μπουν μεσα και γενικοτερα να κανουν καταστροφες στον περιβαλλοντα χωρο της σχολης. Συγκεκριμενα, μας μιλησε ο κυριος Κ. που δουλευει στην ομαδα security του Deree. " Πλησιασαν την κεντρικη εισοδο, επι των οδων Γραβιας και Αγιου Ιωαννου, και οταν εμεις πηγαμε να τους εμποδισουμε να σπασουν τις μπαρες ασφαλειας και να μπουνε μεσα στο κολλεγιο, μας εβρισαν και μας επιτεθηκαν με μπογιες και αδειες κανουλες απο spray." Αυτα μας ειπαν οι securitαδες του κολλεγιου. Και ρωταμε τωρα εμεις:
1)Τι σχεση εχουν οι βανδαλισμοι ξενων περιουσιων σε μια οικολογικη πορεια(λεμε τωρα);
2)Ηταν φασιστες και οι πολιτες που δεν γουσταρουν να γεμισει ο τοιχος του σπιτιου τους με επαναστατικες μαλακιες απο τα spray και τις μπογιες των Απλυτων;

Οσων αφορα το κολλεγιο και τους securitαδες
1)Τι σχεση εχει το Deree ρε ορνια με την οικολογια και την προστασια του Υμηττου;



"Εξω το Deree απο τον Υμηττο" λεει το συνθημα εξω απο τον τοιχο της κεντρικης πυλης του Κολλεγιου. Επειδη το παιζετε και οικολογοι, εχετε υποψη σας ποσες φορες το Deree εχει στειλει εθελοντες για δενδροφυτεψεις; Εχετε υποψη σας οτι οταν ολος ο Υμηττος καιγοταν το καλοκαιρι του 2007 το Deree ειχε στειλει εθελοντες προς βοηθεια των πυροσβεστων; Εχετε υποψη σας οτι οσο πρασινο και οσα δεντρα εχει το Deree μεσα στην εκταση του δεν εχει ολη Αγια Παρασκευη μαζι; Παρολα αυτα το Deree ειναι το προβλημα του Υμηττου!
Οι securiταδες ρε οργιλοι τι εφταιγαν; Επειδη εκαναν τη δουλεια τους; Εσεις δεν ειστε και καλα με το μερος των εργαζομενων; Το ξερετε οτι επειδη εσεις ειχατε καυλα και βαφατε τοιχους οι ανθρωποι της ασφαλειας κινδυνευουν να χασουν τη δουλεια τους; Το ξερετε οτι διοικητικα στελεχη του Deree εκαναν παραπονα στην εταιρεια security επειδη υποστηριζουν οτι φταινε οι υπαλληλοι τους επειδη χαλασε ο τοιχος τους;
Βεβαια εσας δεν υπολογιζετε τιποτα μπροστα στον δηθεν αγωνα σας. Το βραδυ πισω στην Εκαλη, γαλατακι και υπνο. Μερικοι ανθρωποι κινδυνευουν να μεινουν ανεργοι λογω του αγωνα σας. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ! ΕΙΣΤΕ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΙ!ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε γελοίε φασιστάκο μόνος σου τα λες:"Οσα δέντρα έχει το Deree δεν έχει όλη η Αγία Παρασκευή μαζί" !!
Αυτό είναι το πρόβλημά μας ρε καθυστερημένε! Ότι εδώ και δεκαετίες ένα φυσικό αγαθό που θα πρεπε να έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες έχει παραχωρηθεί σ έναν ιδιωτικό φορέα που το έχει περιφράξει χρησιμοποιώντας ένα απ τα τελευταία δάση της Αττικής αποκλειστικά για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες..
Βήμα-βήμα με διάφορες κυβερνητικές αποφάσεις όλο το κομμάτι της Β ζώνης του Υμηττού δώθηκε σε ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς.(γαλλικό κολλέγιο, Deree, δημόκριτος, υπουργείο γεωργίας κτλ)
Έχεις ιδέα ότι οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκεύης είναι αποκλεισμένοι απ τον φυσικό τους κήπο, τον Υμηττό?
Γνωρίζεις ότι όλο το μέτωπο του βουνού που βλέπει προς την Αγία Παρασκευή είναι περιφραγμένο με συρματοπλέγματα??
Το ξέρεις ότι δεν υπάρχει καμία πρόσβαση με τα πόδια??
Η πορεία λοιπόν ήταν πορεία ενάντια σ όλους τους καταπατητές και ολοκληρώθηκε με την αποκαθήλωση της περίφραξης στο υπουργείο γεωργίας, ανοίγοντας έτσι την μοναδική πρόσβαση στο δάσος, ελεύθερα για όλους τους κατοίκους...

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε κι ο αριστερός να μας πει για τα αμπελοχώραφά μας... Βρε "έξυπνε", εάν ήσουν δημότης της Αγίας Παρασκευής θα ήξερες ότι υπάρχει πύλη για να ανέβεις τον Υμηττό και να ρεμβάσεις μέσα στα δενδράκια που σου αρέσει στην αρχή της Γραβιάς, τέρμα δεξιά όπως ανεβαίνεις την Αγίου Ιωάννου. Επίσης το ότι ο αρθρογράφος λέει ότι "Όσα δέντρα έχει το Deree δεν έχει όλη η Αγία Παρασκευή μαζί" σημαίνει πως η σχολή αφτί τα φροντίζει και είναι ακόμα εκεί. Βέβαια δε σε πείραξαν το στρατιωτικό η το ναυτικό στρατόπεδο διπλά και πάνω από το Ντερί, πράγμα που μου δείχνει το πόσο καθοδηγούμενα πρόβατα είστε. Γιατί δε πήγατε κι εκεί να παραπονεθείτε και να πετάξετε μπογιές και σπρέι? Δε σας έπαιρνε... Εγώ ξέρω ότι όποιος έχει πρόβλημα πάει πρώτα στο δημαρχείο του και μιλάει με τους εκάστοτε υπεύθυνους, μετά και εφ' όσων δε βρει άκρη κάνει πορεία προς ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων... δε πάει για να δημιουργήσει προβλήματα. Ως γνωστών η δράση φέρνει αντίδραση και στην περίπτωση των "πράσινων αγανακτισμένων" φέρνει καρπαζιά στο ξερό τους.