Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Αυτοι οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι!ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η σαπιλα του πολιτικου χωρου στην Ελλαδα εχει παραγινει!Εχει βρωμισει η Ελλαδα μας απο προδοτες,πρακτορες,γραικυλους και γενικα ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την χωρα πολιτικους!Το μαζικο ξεπουλημα της χωρας μας απο τους γραικυλους εχει γινει πλεον καθημερινο φαινομενο. Ας ριξουμε μια ματια σε καθε εναν ξεχωριστα.
ΠΡΟΚΟΠΗΣ "ΠΑΚΗΣ" ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τι να πρωτοπει κανεις για αυτον τον ανθρωπο. Ξεχναει κανεις την απιστευτη ατακα του "ευχαριστουμε τους λαθρομεταναστες που επιλεγουν τη χωρα μας". Αχρηστος με τα ολα του. Απο την στιγμη που ανελαβε το Υπουργειο Εσωτερικων ειχαμε, θανατους αστυνομικων, θανατους 16χρονων μαθητων, την αποσυνθεση της ΕΛ.ΑΣ, την κατακορυφη αυξηση της εγκληματικοτητας, την ανεξελεγτη εισοδο λαθρομεταναστων σε μια χωρα που απο πλευρας συνορων ειναι ξεφραγκο αμπελι και την επανεμφανιση της τρομοκρατιας στην χωρα μας. Και τι εχει κανει αυτος για να αντιμετωπισει εστω και ενα απο αυτα τα προβληματα; ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ και ΤΙΠΟΤΑ. Πεθαναν απο τραγικες παραληψεις του Υπουργειου του τουλαχιστον 4 αστυνομικοι. Οι αναρχικοι εκαιγαν τη χωρα στην "επανασταση" του Δεκεμβριου και ο Πακης την ειχε κανει λαστιχο απο την πολυ μαλακια. Σκοτωθηκε απο τρελο μπατσο ο 16 χρονος Αλεξης Γρηγοροπουλος και ο Πακης επαιζε playstation (εμαθε απο τον προεδρα). Η αστυνομια εχει γινει κυριολεκτικα μπουρδελο και ρεζιλι απο τους αναρχοαπλυτους και ο Πακης ακομα σκεφτεται αν θα πρεπει να καταργηθει το πανεπιστημιακο ασυλο. Βγαινει ο Πακης και ευχαριστει τους λαθρομεταναστες που επιλεγουν τη χωρα μας σαν προορισμο τους την ιδια ωρα που οι κατοικοι του κεντρου της Αθηνας ζουν καθημερινα τον τρομο απο τους εγκληματιες, ταλιμπανους, νταβατζηδες, εμπορους ναρκωτικων και γενικα απο τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(νομιμους και μη). Βεβαια τι θα ηταν ενας πολιτικαντης χωρις τις αναλογες "κωλοτουμπες"; Αφιερωμενο το βιντεο στον Πακη:

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Υπουργος Εξωτερικων κυριοι με πλουσιο βιογραφικο και απο πολιτικο τζακι. Ηθελα να ξερα με πιο σκεπτικο ο Κωστακης την εκανε υπουργο. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Τι να πρωτοθυμηθει κανεις για την Ντορα. Τους χειρισμους για το Σκοπιαμο; Τους χειρισμους για την Θρακη; Τους χειρισμους για τους αυτονομιστες στην Κρητη; Τους χειρισμους για τις Τουρκικες προκλησεις στο Αιγαιο; Τι εκανε η Ντορουλα για ολα αυτα τα προβληματα εξωτερικης πολιτικης; ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ και ΤΙΠΟΤΑ!
Χρησιμοποιω μια αναρτηση απο το hellas-orthodoxy που νομιζω οτι περιγραφει τα πραγματα οπως πρεπει."Θελει η Ντορα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει. ΕΛΑΦΡΩΣ...ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ,ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!

Λένε πως μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις:συμπληρώνουμε,ότι περισσότερες εικόνες αξίζουν χιλιάδες,αν όχι εκατομμύρια λέξεις!Έτσι λοιπόν,αντί άλλων σχολίων σχετικά με τα καμώματα Κωστάκη-Ντορούλας αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα,στα πλαίσια της Διάσκεψης Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ,δημοσιεύουμε φωτογραφίες της Υπουργίνας μας,σε...ευχάριστα ενσταντανέ με ξένους ομολόγους της.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΕΡΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΜΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΚΕΣΤ ΣΤΑΡ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΩΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ" ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΚ ΣΚΟΠΙΩΝ.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ!


Η Ντορα αφου ευθεως πλεον αναγνωρισε τα Σκοπια ως Μακεδονια αφου επετρεψε το σκοπιανο αεροσκαφος των "Μακεδονικων αερογραμμων" να ερθει στη Κερκυρα με τα διακριτικα "Δημοκρατια της Μακεδονιας" γραμμενα στα πλα'ι'να του αρχισε τα χαμογελα. Μας κοροιδευει μεσα στα μουτρα μας.
Για τις προκλησεις των Τουρκων ουτε λογος. Μεχρι την Ραφηνα ειχε ερθει η τουρκικη φρεγατα πριν κατι μηνες και ολοι στη ΝΔ μουγκα! Τα τουρκικα μαχητικα κανουν καθημερινα παραβιασεις του Ελληνικου FIR πραγμα που αποτελει τουλαχιστον casus beli και η Ντορα το χαμογελο της Crest. Ολοι οι παρανομοι μεταναστες ερχονται απο την Τουρκια η οποια θελει να μας εξαφανισει απο τον χαρτη γεμιζοντας μας με λαθρομεταναστες και η Ντορα με το χαμογελο στο στομα. Στην Θρακη η Τουρκοι κανουν παρτυ και η Ντορα χαμογελαει. Μπραβο Ντορα, χαμογελα. Οπως λεει και το γνωστο ασμα "χαμογελα λιγη τρελα θελει η ζωη".
ΚΩΣΤΑΣ "ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Επειδη δεν ειναι σωστο να κριτικαρει κανεις ατομα με προβληματα διανοητικης στερησης. Επειδη αμα αρχισω να γραφω για την αχρηστια του πρωθυπουργου μας θα γραφω μεχρι μεθαυριο.Και επειδη βαρεθηκα να κραζω αχρηστους ανθρωπους απλα θα βαλω ενα βιντεο για τον κυριο Καραμανλη:

πολυ υπερηφανος μιλαμε.
Σε ο,τι αφορα τα κομματα της αντιπολιτευσης δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο. Ο,τι ισχυει για τους απο πανω ισχυει και για τους ΠΑΣΟΚους, και για τους ΚΚΕδες και για τους ΣΥΡΙΖΙωτες. Τα εχουμε πει και σε παλαιοτερες αναρτησεις για τους γραικυλους και τα ανθελληνικα σκουλικια των αλλων κομματων.
Το ανησυχιτικο βεβαια ειναι το ακολουθο, ειναι που ειναι ο Κωστακης αχρηστος μεχρι βλακειας, το τραγικο ειναι οτι η μονη εναλλακτικη λυση ειναι ο Γιωρκακης.Απολαυστε δηλωση του:"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs." Απο αυτον τον ανθρωπο περιμενουμε τη αλλαγη. Το μονο σιγουρο ειναι το θα εχουμε αλλαγες. Μας βλεπω να εχουμε συνορα στην Λαμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: