Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Η "Σεκτα της αλητειας" και η μαζικη υπνωση του λαου.



Η πορδοτρομοκρατες χτυπησαν και παλι. Σημερα τα ξημερωματα η οργανωση Σεχτα Επαναστατων κυριολεκτικα γαζωσε με ενα μιγμα σφαιρων απο διαφορα οπλα εναν αστυνομικο που φυλαγε εναν μαρτυρα για θεματα τρομοκρατιας. Οι αλητες της Σεχτας αφησαν την οικογενεια του αδικοχαμενου αστυνομικου, ορφανη χωρις να σεβαστουν τιποτα και κανενα. Θα μου πειτε βεβαια ποτε σεβαστικε κατι η Αριστερα και οι πορδοτρομοκρατες αλητες της, για να το σεβαστει τωρα; Αν θελετε τη γνωμη μου το χτυπημα δεν εγινε τυχαια σημερα, και ουτε ειχε συγκεκριμενα σαν στοχο τον αστυνομικο. Οπως ολοι θα εχετε παρατηρησει τις προηγουμενες μερες ειχε ανοιξει το θεμα των μεταναστων και γενικοτερα το θεμα της λαθρομεταναστευσης στην Ελλαδα. Ακομα και ΜΜΕ που στο παρελθον μιλουσαν για ακροδεξιους φασιστες οταν καποιοι ανθρωποι μιλαγαν για ενα εντονο κοινωνικο προβλημα γκετοποιησης στο κεντρο της Αθηνας, αρχισαν ξαφνικα να συνειδητοποιουν δειλα δειλα, οτι κατι πρεπει να γινει με τους λαθρομεταναστες. Τωρα ξερετε τι θα γινει; Για κανα μηνα ολοι θα ασχολουνται με την "Σεχτα της αλητειας και της γιαλαντζι επαναστασης.". Το νουμερο ενα εθνικο θεμα που απειλει αμεσα την χωρα μας θα θαφτει κατω απο τον ογκο της υπερπροβολης των πορδοτρομοκρατων. Ολοι θα ξεχασουν τα γκετο. Ολοι θα ξεχασουν τον Αγιο Παντελεημονα. Ολοι θα ξαναρχισουν να μιλανε για φασιστες και ακροδεξιους οταν θα θιγεται το θεμα της λαθρομεταναστευσης. Μην τους αφηνετε ρε συνελληνες. Μιληστε. Μην παιξετε το παιχνιδι τους. Αφηστε στην ακρη τις Σεχτες και τις Χεστες. Θερμη παρακληση σε ολους τους bloggers με λογικη σκεψη, μην ξεχνιεστε. Μην κανετε την χαρη σε κανεναν πορδοτρομοκρατη να τον προβαλετε με οποιονδηποτε τροπο. Αυτο θελουν αυτοι. Θελουν να προβληθουν. Θελουν ολοι να μιλανε για αυτους. Σκεφτειτε, τι θα ηταν η "Σεχτα της αλητειας", ο Ε.Λ.Α και δεν ξερω εγω ποιος αλλος αν κανενας δεν τους ηξερε και δεν τους εδινε σημασια; Να σας πω εγω τι θα ηταν, θα ηταν μια αναρτηση στο indymedia με τιτλο "αναληψη ευθυνης" και απο κατω μερικοι τρομπες που θα ελεγαν τις παπαριες τους περι "μπατσων" και για καποιον αγωνα που ειναι χωρις αιτια. Μην δινετε αξια σε κανεναν υπηρετη της Νεας Ταξης, και μην τον αφηνετε να σας αποσπα την προσοχη. Οι αλητες να παραμεινουν αλητες.
Απο εδω και στο εξης εμεις, σαν Ομας Μαιανδρος και σαν blog δεν θα ασχολουμαστε με κανεναν αλητη τετοιου ειδους, η οποια αξια που ισως να μπορουν να παρουν απο εμας(γιατι μην ξεχνιομαστε, εμεις ειμαστε ενα μικρο blog με συγκεκριμενες επισκεψεις, εμεις μπροστα σε αλλους ειμαστε ενα τιποτα)τελικα δεν θα την παρουν.
Και για οσους πιστευουν οτι το θεμα των τρομοκρατων ειναι σοβαρο καθως αποτελει θεμα εθνικης ασφαλειας και γι'αυτο χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη ωστε να ξερουμε τι μας γινεται εχουμε να απαντησουμε το εξης:
Η εθνικη ασφαλεια δεν εξαρταται απο την Σεχτα και τον Ε.Λ.Α., η εθνικη ασφαλεια εχει να κανει με εμας και το πως θα την πετυχουμε. Οταν ψαχνεις με το ντουφεκι τους αστυνομικους στα τμηματα, οταν παιρνεις τηλεφωνο το 100 επειδη καποιος εχει μπει στο σπιτι σου για να σε ληστεψει, και αυτο που ακους απο την αλλη ακρη της γραμμης απο τον αστυνομικο που σου μιλαει ειναι "περιμενετε μεχρι το πρωι γιατι το τμημα εχει μονο εμενα αποψε" τοττε υπαρχρι θεμα εθνικης ασφαλειας. Οταν εχεις σωστη αστυνομια με εκπαιδευμενο προσωπικο και μοναδες καμια Σεχτα και κανενας Ε.Λ.Α. δεν αποτελει προβλημα. Αλλα τι να κανεις οταν ενα μεγαλο μερος αστυνομικων χρησιμοποιειται απο επωνυμους και μεγαλοδημοσιοραφους για προστασια. Λες και δεν εχει λεφτα ο μεγαλοβιομηχανος και μεγαλοκαναλαρχης να προσλαβει ιδιωτικη αστυνομια για προστασια. Οταν λοιπον η χωρα σου πασχει σε θεματα ασφαλειας δεν κανεις πρωτο θεμα την Σεχτα των πορδοτρομοκρατων, κανεις θεμα οποιον χρησιμοποιει την αστυνομια σαν μπατλερ και φιλιππινεζο, σε βαρος του Ελληνικου λαου που πληρωνει σαν κερατας για ασφαλεια και ασφαλεια δεν βλεπει. Και μιας και μιλησα για μπατλερ και φιλιππινεζους αστυνομικους θα ηθελα να σας δειξω ενα ωραιο βιντεο. Εξαιρετικα αφιερωμενο στον Μαρκογιαννακη και στον Πακη τον Παυλοπουλο:

Το καταλαβατε κυριοι!Εμεις πληρωνουμε τα γαμησιατικα του Μακη και του καθε δηθεν σπουδαιου Μακη. Οπως βλεπετε δεν ειναι η Σεχτα και ο Ε.Λ.Α. το προβλημα. Το προβλημα ειναι στην μαλακια που δερνει μερικους ανθρωπους. Το λεω ξανα, μην σας κοιμιζουν με μαλακιες κυριοι, μην παιρνεται την ματια σας μακρια απο την μπαλα γιατι τοτε η μπαλα θα χαθει και αν χαθει η μπαλα τοτε υπαρχει και μεγαλη πιθανοτητα να φαμε γκολ οταν δεν υπαρχει αμυνα(που δεν υπαρχει) να κρατησει την αναπτυξη της αντεπιθεσης μακρια απο τα γκολποστ.

το βιντεο ειναι απο το blog ygro-pyr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: