Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Ασυστολα ψευδη και θαψιμο απο τα ΜΜΕ για τον διωγμο των πρακτορων!

Η τηλεόραση των Σκοπίων σας παρουσιάζει την ξεφτίλα των πρακτόρων της. Καιρός να μαθαίνουν ότι οι πρακτορίσκοι τους δεν τα καταφέρνουν καλά. Προς γνώση και συμμόρφωση.
Και μην ανησυχείτε... όσοι "κόπτονται" ότι το συμβάν θα κάνει το γύρο του κόσμου δεν "κοβόντουσαν" να ακυρώσουν ούτε αυτήν την ανθελληνική εκδήλωση ούτε την άλλη στο Πάντειο για τσαμουριές.
Επίσης οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης τηλεόρασης είναι οι ίδιοι είναι που έλεγαν ότι ένας Αμερικανός μάντης συνομίλησε με το Μ.Αλέξανδρο και ότι ο Θεός έπλασε πρώτα απ' όλους τους λαούς τους..."Μακεδόνες"!
Τηλεόραση για γέλια και για κλάματα δηλαδή... Κανείς δεν την παίρνει στα σοβαρά...
Για όσους μιλάνε για φασισμούς και για ανοησίες,ας σκεφτούν τι θα γινόταν σε αντίστοιχη ελληνική εκδήλωση στην Τουρκία,στα Σκόπια ή αλλού..
Τα "ελληνικά" κανάλια,απ ότι είδα (ή καλύτερα,δεν είδα),δεν αναφέρθηκαν στο γεγονός. Αποσιώπησαν το συμβάν. Ο κόσμος θα πάει να ψηφίσει χωρίς να γνωρίζει τις ανθελληνικές δραστηριότητες που συμβαίνουν στην χώρα ΤΟΥ!
Το Σκάι έδειξε αποσπάσματα από την εκδήλωση των σκοπιανών του Ουράνιου Τόξου που βρίσκουν ελεύθερο έδαφος και αλωνίζουν προπαγανδίζοντας εντός ελληνικού εδάφους χάριν του συστήματος.
Ο νεοταξικός Σκάι είπε ότι η εκδήλωση διεκόπη βίαια επειδή παρουσίαζαν είπε ένα "αθώο" ΄λεξικό με το ιδίωμα που μιλάνε σε μερικά χωριά της Φλώρινας. ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Ιδού το "αθώο" βιβλίο που το ονομάζουν "Μακεδονικό λεξικό"
Αναφορά έκανε και το Star λίγο πριν από τα συνήθη "υπερθεάματα" οπισθίων και σιλικονούχων μαστών και συνέχισαν με το φλέγον θέμα "Πήγε ο Νίνο στρατιώτης"
Η διακοπή της εκδήλωσης ήταν ένας τρόπος για να καταλάβουν οι πρακτορίσκοι ότι αρκετά αλώνισαν εντός της δικής μας έδρας. Στη δική τους έδρα, τα Σκόπια, ας κάνουν ότι θέλουν.
Έχει γίνει καθημερινότητα στην Ελλάδα να την πέφτει ο κάθε "αντιεξουσιαστής" κουκουλοφόρος σε καθηγητές πανεπιστημίων και μάλιστα να τους γρονθοκοπούν στέλνοντάς στους στο νοσοκομείο, χωρίς να κουνηθεί φύλλο. Ας θυμηθούμε τους κουκουλοφόρους που ξυλοκόπησαν τον Καθηγητή Πανούση, την καθηγήτρια Τζάνη και ένα σωρό άλλους. Και δεν έτρεξε κάστανο από κανένα κράτος.
Οι πεφωτισμένοι "ακαδημαϊκοί" τη βγάζουν αλώβητοι, υποθάλπουν τη κουκούλα και σε ανθελληνικές εκδηλώσεις δεν αντιδρούν στο παραμικρό. ΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ!
Οι υπερασπίζοντες ελληνικά θέματα πρέπει να είναι συνεχώς "ευπρεπείς" και "διπλωμάτες" επειδή ειδ άλλως θα χαρακτηριστούν φασίστες ενώ στον ΦΑΣΙΣΜΟ των ανθελλήνων ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΟΥΝ και κλείνουν και το μάτι να συνεχίσουν. Ε !


ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!

Όσοι ανησυχούν τώρα ας πρόσεχαν περισσότερο όταν έπρεπε και ας έλεγαν αυτά που λένε τώρα όταν έπρεπε...

Τώρα είναι αργά. Ο κόσμος ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ την ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ αυτή ενέργεια και μάλιστα πολλοί θα ήθελαν να είναι στην θέση τους. Έχουν φροντίσει όμως να εκφοβίσουν τον Έλληνα πολίτη με μελλοντικούς τραμπουκισμούς από τις κουκούλες και φοβάται. Εκεί καταντήσαμε!

Σε μια εποχή όπου η φλωριά, οι ομοφυλοφυλικές τάσεις, η διπλωματία, η πουστιά, η νωθρότητα, η τεμπελιά, η αδράνεια και εν γένει η θηλυπρέπεια δείχνουν να κυριαρχούν στην ελληνική κοινωνία με κυριότερο θύμα την ελληνική νεολαία, κρίνω ως θετικές και καινοτόμες τέτοιου είδους ακτιβιστικές ανδροπρεπείς ενέργειες όπως αυτή της Χρυσής Αυγής.

Νομίζω ότι έτσι η ΧΑ ανεβαίνει στην υπόληψη των νέων.

Άλλωστε και στο βίντεο βλέπεις τους νέους της ΧΑ απέναντι στους γηραλέους ξεπερασμένους "θολοκουλτουριάρηδες".

Τους παραδέχομαι γιατί πήγαν χωρίς κουκούλες και έκαναν αυτήν την ενέργεια χωρίς να ανοίξει μύτη . Αν το συγκρίνουμε μ' αυτό που είχαν κάνει οι αναρχικοί (οι υποτιθέμενοι αντι φασιστες) φορώντας κουκούλες στους καθηγητές Πανούση και Τζάνη τότε είναι κολεγιόπαιδα!

Οι χρυσαυγίτες με τα πρόσωπα και τα ονόματα τους. Οι αλήτες των Εξαρχείων μόνο με κουκούλες !

Κι επιτέλους άλλο πράγμα οι διπλωματικές ισορροπίες και άλλο να στήνουμε κ.λο.

Τέρμα η φιλοσοφία Ζαμπούνη κι η υιοθέτηση politically correct συμπεριφοράς

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ!
απο το blog http://hellenicrevenge.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θερμα συγχαρητηρια απο καποιον κεντροαριστερο πατριωτη!! Ευτυχως υπαρχουν ακομα καποιοι Ελληνες που αγαπουν την ΕΛΛΑΔΑ. Και αν ο πατριωτισμος για τους "προοδευτικους" και τις αδερφαρες ειναι φασισμος και εθνικισμος, τοτε δηλωνω οτι ειμαι υπερηφανος που ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. Και παλι μπραβο στα παιδια!!!.

Χανς Τάραλντ είπε...

Στo Σκάι δεν είναι αυτός ο Πάσχος Μανδραβέλης; Τι περιμένεις;