Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Πέντε (5) αληθινά ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ προτάσεις


Αθήνα, 15 Ιουνίου 2009.

Το Δ.Σ. του Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα), αναλογιζόμενο τη βαριά ευθύνη που έχει στη διαμόρφωση ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ προτάσεων στη χώρα και εμπνεόμενο από τις ευφιέστατες προτάσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς διάφοροι "σύντροφοι" της καθ' ημάς Προοδευτικότητος, συνεδρίασε και προτείνει τα εξής:

1. Άμεση ανέγερση ανδριάντα του φιλέλληνος ηγέτου, γνήσιου τέκνου της Σελανίκ (Selanik) και πρωταθλητή της Ειρήνης και των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ (Mustafa Kemal Atatürk) ύψους 55 μέτρων στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσ/νίκης. Απαλλοτρίωση του εθνικιστικού, ρατσιστικού, αρχαιόπληκτου και βέβηλου αγάλματος του μέγα αλέξανδρου από την Παραλία της πόλης.

2. Αλλαγή ονομασίας της οδού Σταδίου σε “Λεωφόρο Ραούφ Ντενκτάς” στο κέντρο των Αθηνών, ως ελάχιστο φόρο Τιμής σε έναν γενναίο ηγέτη που δε δίστασε να πάει κόντρα στο αδίστακτο, αιμοβόρο ελληνοκυπριακό καθεστώς της Kibris.

3. Άμεση αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, σε “Διεθνής Αερολιμένας Νίκολα Γκρούεφσκι”. (Ταυτόχρονα, η Ολυμπιακή Αεροπορία μπορεί να δώσει το όνομα "Πάβλε Βοσκόπουλος" σε ένα από τα υπό κατασκευή Airbus A300).

4. Γκρέμισμα των ερειπίων της Ακροπόλεως και ανέγερση στο ίδιο σημείο Ισλαμικού Τεμένους, με ταυτόχρονη αντικατάσταση των στήλων του Ολυμπίου Διός με χρυσοποίκιλτα αγάλματα των πέντε σπουδαιοτέρων Σουλτάνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

5. Αλλαγή του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος, έμπροσθεν της Βουλής, με αντίστοιχο Μνημείο του Αγνώστου Κουκουλοφόρου.

παρακαλούνται, ούλα τα προοδευτικά μπλογκς, εφημερίδες, περιοδικά (εβδομαδιαία, μηναία, τριμηνιαία), newsletters και portals να αναπαράγουν τις προτάσεις του Παρατηρητηρίου και, αν θέλουν, να θέσουν τις δικές τους προτάσεις και παρατηρήσεις. Οι αποφάσεις του Δ.Σ. του Παρατηρητηρίου έχουν ήδη σταλεί στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των Κομμάτων (συμπεριλαμβανομένου του Βασίλη Λεβέντη).

εκ του Δ.Σ.,

Δημήτριος Παναγιωτάς, Πρόεδρας
Αγγελική Μακρή-Τσιμπούκη, Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Περαν των ακρως προοδευτικων προτασεων του Παρατηρητηριου των Συμφωνιων του Κωλου(Τα Εννιαμερα) εμεις, η Ομας Μαιανδρος εχουμε να προτεινουμε και μερικες ακομα(με ολο το σεβας για τον πανμεγιστο, τιτανοτεραστιο, τον αρχοντα και τον αξιοσεβαστο κυριο Παναγιωτα προεδρο του Παρατηρητηριου. Εχομεν λοιπον βεβαιως, βεβαιως:
1)Να σταματησει αμεσως η εκμαθηση της Ελληνικης γλωσσας απο τα σχολεια και να αντικατασταθει απο την Πακιστανικη, την Ινδικη, την "Μακεδονικη", την Αλβανικη, την Σουαχιλι, την Αφγανικη με δυνατοτητα επιλογης απο την πλευρα των μαθητων τριων(3) απο αυτες, απο τα πρωτα σχολικα χρονια. Ετσι κανενας λαθρομεταναστης δεν θα αισθανεται αβολα οταν θα ακουει Ελληνικα στους δρομους και γενικα στις διαπροσωπικες του σχεσεις.
2)Επισης θα πρεπει να διδασκεται(υποχρεωτικα) σε σχολεια και πανεπιστημια μαθημα σεξουαλικης ομοφυλοφιλικης αγωγης υπο την αιγιδα του ΟΛΚΕ με λεκτορα τον δοκτωρ Βαλλιανατο, ουτως ωστε οι νεολαιοι να ανακαλυπτουν ολες τις πτυχες της σεξουαλικης ζωης.
3)Να απογορευτει δια ροπαλου η ποιησις του σταυρου απο τους χριστιανους πολιτες για να μην προσβαλονται οι μουσουλμανοι που διαμενουν στην χωρα μας. Η μονη προσευχη και θρησευτικο δρωμενο που θα επιτρεπεται να ειναι μουσουλμανικοι τεμεναδες και οτι εχει σχεση με τον Αλλαχ(Αλλαχ Ακμπαρ για να μην ξεχνιομαστε).
4)Να καταργηθει η Ελληνικη σημαια οπως την ξερουμε και να αντικατασταθει οπωσδηποτε με την ακολουθη:

ή τελοσπαντων απο καποια παραλλαγη της(στο ιδιο μοτιβο φυσικα.

Πειτε μου τωρα οτι δεν ειμαστε προοδευτικοι!Δεν θα ξαναδεχτω τον ορο φασιστας και στενομυαλος. Ειδατε ρε; Ειδατε τι ειδους προτασεις εχουμε για να εξαφανισουμε τον φασισμο και τον εθνικισμο. Πειτε μου δεν ειμαστε και γαμω τους προοδευτικους. Θα μας λατρεψει τωρα και ο Βαλλιαντος, και ο Βοσκοπουλος και ο Δημητρας και ο Τσιπρας και η μουσουλμανικη κοινοτητα. Θα γεμισουμε επισκεψεις και πραξεις αλληλεγγυης. ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΩΩΩΩΩΩ που ειμαι προοδευτικος. Κουραγιο αδερφια και συντροφοι θα παταξουμε οτιδηποτε Ελληνικο υπαρχει σε αυτον τοπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: