Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Προκύρηξη της "Χέστας των Επαναστατών" στο Παρατηρητήριο (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) έλαβε σήμερα επιστολή-προκύρηξη από την αυτοαποκαλούμενη "ΧΕΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ", με την οποία η οργάνωση αναλαμβάνει δύο πρόσφατα τρομοκρατικά "χτυπήματα":
- Στο σουβλατζίδικο "ο βρωμύλος", επί της Αχαρνών, όπου απαλλοτριώθηκαν εν μία νυχτί εικοσιπέντε μερίδες σουβλάκι-γύρος με πατάτες, ντομάτα, κρεμμύδι και γιαουρτοσκόρδιο.
- Σε οίκο ανοχής επί της οδού Κουμουνδούρου (πλησίον γραφείων Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς), όπου έλαβε χώρα σεξουαλική επίθεση εναντίον της τσατσάς (άρρεν ετών 65, ομοφυλόφιλος) και απαλλοτριώθηκαν σαρανταοκτώ κιλότες τζι-στρινγκ, πέντε κουτιά προφυλακτικά με γεύση αυγολέμονο και ένας δονητής επαναφορτιζόμενος.
Αναδημοσιεύουμε ολόκληρη την προκύρηξη, όπως ακριβώς εστάλει στα γραφεία του Παρατητηρίου:
"Μην υποτιμάς ποτέ τον αυνανισμό. Είναι σέξ με ένα αγαπημένο πρόσωπο"(Γούντι Άλεν).
Η ΧΕΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ αποτελεί την ευρύτερη συνιστώσα που συναντιούνται όλες οι σεξουαλικά αποκλίνουσες τάσεις που δεν συμμορφώνονται με τη τεχνική του ορθολογικού πρωκτικού μοντέλου, ούτε με τα κλασσικά ορθόδοξα αυνανιστικά δόγματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τασσόμαστε υπέρ του αντικοινωνικού ρεύματος αερισμού, δηλαδή της αυτοδιαχείρησης του πρωκτού ως ανεξάρτητης επαναστατικής δράσης. Ήτοι σημαίνει "έκλασον, κλάσον, κλάσοντα" (Ζαν Πολ Σαρτρ).
Θα χτυπάμε χωρίς έλεος, με πολιτική και επιχειρησιακή ανεξαρτησία και αυτονομία απ΄ οποιαδήποτε «κεντρική καθοδήγηση» (με εξαίρεση τη CIA καιτη MOSSAD). Μετά από έναν αιώνα περίπου, πρέπει να θέσουμε στην αρχή τουπρογράμματος και της στρατηγικής μας το διαχρονικό ρητό του λαού: "Απόμπρος είμαι παρθένα, κι' από πίσω μπαίνουν τρένα".
Εχθρός μας, εκτός απ' τη ΛΜΑΤ (Λούμπεν Μικροαστική Τάξη), είναι και: τα ΜΑΤ,το GMAT, τα ΗΑΕ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), η ΟΑ (Ολυμπιακή Αεροπορία), ο ΟΣΦΠ (Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς), ο ΠΑΟΚ (Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών), η ΑΣΟΕ, η NASA (National Aeronautics and Space Administration), η τέως ΕΣΣΔ και φυσικά ο ΟΦΘ (Όμιλος Φίλων Θαλάσσης).



Το προλεταριάτο, έχοντας χάσει την ταξική συνείδηση του, παραπαίει κάτω από
μεγάλα πέη. Ως Επαναστατική Οργάνωση δεσμευόμαστε να επαναφέρουμε την τάξη και τη δικαιοσύνη, καθώς όπως έγραψαν οι σύντροφοι Marx and Spencer (Κομμ. Μανιφέστο, σελ.36) "και έσπασαν τις αλυσίδες αυτών, εφόρεσαν τα τάνγκα, πήραν παραμάσχαλα τα βατραχοπέδιλα και συνωστίστηκαν στις πλαζ". Αλλά και πάλι, η ανάδειξη της κυρίαρχης ΛΜΑΤ και της μεγαλοαστικής αδηφάγας τάξεως επιβεβαιώνει πλήρως τα γραφόμενα του Λένιν (βιβλίο "Οι Μπολσεβίκοι που γάμησαν τη Βίκυ", σελ.13):

"Σπανάκι εχθές μαγείρεψες και με 'βαλες για μάσα και 'σύ μου τον τσιμπούκωνες αργά χωρίς ανάσα. Με χύσι πασαλείφτηκες και μου λεγες σου πάει και θα 'θελες να σε 'παιρνα εγώ και ο Ποπάι" (Λένιν, απομνημονεύματα ενός Επαναστάτη).

Τα παραπάνω δυσκολεύεται βέβαια να τα κατανοήσει η ΛΜΑΤ, καθότι δυσνόητα γιά το περιορισμένο μορφωτικό της επίπεδο. Εμείς, η οργάνωση που θα συνουσιαστεί αγρίως με την κρατική καταστολή, με το κατεστημένο, με την άρχουσα τάξη και το λούμπεν προλεταριάτο, υψώνουμε πρωκτική φωνή η οποία επαναστατικά οριζόμενη είναι η αυθεντική έκφραση του αντάρτικου της πορδοκλανίθρας συνδιασμένης με τη μαρξιστική θεώρηση της οικουμένης: δηλαδή, σε απλά ελληνικά "τ'αρχίδια μου κουνιόντουσαν και ούλοι μας φοβόντουσαν".

με συντροφικές Πορδές,

ΧΕΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ

Υ.Γ.: Ο γύρος που απαλλοτριώσαμε απ' την Αχαρνών ήθελε περισσότερο αλάτι.

απο το blog http://ass-watch.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: