Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Μουζουρακη εισαι ο ηρωας μας!


Οριστε βιντεο που δειχνει τον ηθοποιο(τον ποιον;) κατι Μουζουρακη(το μικρο ονομα αυτης της υπερλαμπρης προσωπικοτητας μου διαφευγει!) να βριζει την επετειο της 28ης Οκτωβριου μαζι με εναν αλλο τυπακο διπλα(ναι αυτον με το καπελακι του Αλ Καπονε εννοω).Δειτε το βιντεο εδω
Να σας πουμε σε αυτο το σημειο οτι το εν λογω βιντεο ανεβηκε στο portal της εκπομπης του δημοσιογραφου Σταυρου Θεοδωρακης(για τη διευθυνση καντε κλικ εδω). Αυτος ηταν ο τροπος να διαφημισει το portal του, αυτο το βιντεο-αισχος! Και αφου ξεσπασε σαλος γυρω απο αυτο το βιντεο βγαλανε τον κατι Μουζουρακη(αυτον τον υπερλαμπρο αστερα και ταλεντο υποκριτικης,αυτον που βριζει στο βιντεο) να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα. Ο κατι Μουζουρακης λοιπον βγηκε στο ραδιοφωνο του Flash και εκανε την εξης δηλωση:
"Πρόκειται για ένα «χιουμοριστικό βιντεάκι, δεν είχαμε έμπνευση, δεν μας ερχόταν τίποτα και μεταφράσαμε πράγματα που έχουν ειπωθεί εδώ και 19 χρόνια στην Αμερική από τον Μπιλ Χικς" Επίσης είπε ότι "είμαστε όλοι Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και όσοι αισθάνονται άσχημα για αυτό που έκανα ας με συγχωρήσουν."
Το ποσο μετανιωμενος ειναι βεβαια αυτος αλλα και ο κυριος Θεοδωρακης φαινεται και απο το γεγονος οτι κατεβασαν το βιντεο απο το portal αγηνοντας το εξης μηνυμα:
"Αν ψάχνετε το βίντεο των Μουζουράκη-Κάτσαρη που προκάλεσε αντιδράσεις «πατριωτικών» κύκλων, μπορείτε να το βρείτε εδώ"
και μας παραπεμπουν σε καποιον συνδεσμο της σελιδας!
Αντι να αποσυρουν τελειως το βιντεο οπως θα οφειλαν ως μετανοημενοι το μετεφεραν αλλου(οριστε που το μετεφεραν καντε κλικ εδω), και εβαλαν και τη λεξη πατριωτικων σε εισαγωγικα(μηπως εννουσαν δηθεν πατριωτικων, γιατι και μενα με πειραξε πολυ το βιντεο και δε αισθανομαι δηθεν πατριωτης, και μαθηματα πατριωτισμου δε δεχομαι απο κανεναν ειδικα απο το Θεοδωρακη τον κατι Μουζουρακη και τον αλλο με τη καπελαδουρα!).
Το ποσο απεχθες ειναι το εν λογω βιντεο δεν θελω να το σχολιασω γιατι θα αρχισω να κατεβαζω πολλα καντηλια!Μου αρεσε παντως ο τροπος που κανει το περπατημα του μοντελου ο κατι Μουζουρακης! Μας κρυβετε κατι κυριε Μουζουρακη;Γιατι πολυ χαριτωμενο περπατημα κανετε. Αναλαφρο, μοντερνο και πολυ κουνιστο. Για να μην παρεξηγηθω θελω να πω οτι δεν υπονοω τιποτα για την ανδροπρεπεια του κυριου Μουζουρακη αλλα αν αυτο το νομιζει καποιος να πω και εγω με τη σειρα μου συγγνωμη(εε τι μονο ο Μουζουρακης θα ζηταει συγγνωμη απο οσους πειραχθηκαν) ηταν απλα ενα χιουμοριστικο σχολιο!
πηγη Greek Alert


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ενα παιχνίδι πολιτικής στο οποιο οι εθνικιστές έχουμε αρχίσει να λιγοστεύουμε επικίνδυνα! Χρειαζόμαστε κόσμο γιατί έχουμε πηξει στους προοδευτικους και τα κομμουνια!!! Πριν λιγους μηνες μόνο, η e-Ελλαδα βρισκόταν υπό τουρκική κατοχή, ενω τώρα που ελευθερωθήκαμε τα Σκοπια θελουν να μπουν στο παιχνιδι με το ονομα Μακεδονια. Οποιος θελει μπορεί να φτιάξει account σε αυτο το link http://www.erepublik.com/en/referrer/Peny
Το παιχνίδι απαιτεί ελάχιστο χρονο!