Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Απαντηση στον ΛαΛακη!

Σε πρωτη φαση δειτε το βιντεο:


Λοιπον εχουμε και λεμε:
1)Ειπε ο ΛαΛακης:
"Ολοι στην Ελλαδα κλεβουν αλλα οι αστυνομικοι φυλανε τα Εξαρχεια"
Δηλαδη σα να λεμε ρε Λαζοπουλε να μην ειναι κανεις αστυνομικος στα Εξαρχεια, επειδη στην υπολοιπη Ελλαδα κλεβουν. Ωραιο σκεπτικο!Προσπαθηστε λιγο να συλλαβετε το σκεπτικο του Λαζοπουλου. Ειναι πολυ ψαγμενο. Λες και δεν εχουν γινει πολλα στα Εξαρχεια. Ανθρωποι πυροβολουνται, στην πλατεια γινονται νταραβερια με πρεζεμπορους, ξυλο και πετρες απο αναρχοαπλυτους τσογλαναραδες που μη τυχον και δουν καποιον αστυνομικο πεζο ή μη αμεσως του την πεφτουν, αλλα κατα τα αλλα κανεις να μην ασχοληθει με τα Εξαρχεια επειδη κλεβουν και στην υπολοιπη Ελλαδα.
2)Ειπε ο ΛαΛακης:
"Αλλο αστυνομευση, αλλο αστυνομοκρατια"
Συμφωνουμε. Αλλα μαλλον δεν εχει καταλαβει ο Λαζοπουλος την εννοια της λεξης αστυνομοκρατια. Οι όροι αστυνομοκρατία ή αστυνομικό κράτος περιγράφουν το κράτος στο οποίο η κυβερνηση χρησιμοποιεί την αστυνομια ως μηχανισμό ελέγχου των πολιτών και καταπίεσης των πολιτικών ή άλλων αντιπάλων της, συνήθως με τρόπο βίαιο και αντισυνταγματικό, παραβιάζοντας τις ατομικές ελευθερίες. Ισχυει εδω σε εμας αυτο το πραγμα; Θα τρελαθουμε τελειως. Ποτε η αστυνομια ηταν μηχανισμος ελεγχου των πολιτων; Στα γεγονοτα του Δεκεμβριου μηπως; Που τα αναρχοτσογλανια δεν αφησαν τιποτα ορθιο; Μηπως η αστυνομια ελεγχει τους πολιτες, οταν δεν σταματαει καταληψεις αναρχικων σε διαφορα "αυτοδιαχειριζομενα στεκια" και και "Βιλλες" οπου γινεται της πρεζας και της μολοτωφ το καγκελο; Οταν δεν μπορει κανεις αστυνομικος να συλλαβει οποιονδηποτε ταραχοποιο χωρις να φοβαται μη χασει τη δουλεια του και τη θεση του; Βλεπε την περιπτωση του αρχηγου της αστυνομιας και την προσαγωγη του "εκφωνητη". Η αστυνομοκρατια επισης εχει ως σκοπο να καταστρεψει πολιτικους αντιπαλους της κυβερνησης. Ποιοι πολιτικοι αντιπαλοι οποιασδηποτε κυβερνησης καταπιεστηκαν ή κατασταρφηκαν απο την αστυνομια στην Ελλαδα. Και μιας και υποστηριζεις τους "επαναστατημενους νεους" κυριε Λαζοπουλε, οι οποιοι ειναι εναντιον του συστηματος, αρα και της κυβερνησης δεν εισαι και εσυ πολιτικος αντιπαλος της οταν σατιριζεις και ρεζιλευεις μελη κυβερνησεων; Γιατι δεν σε εχουν δειρει ποτε οι αστυνομικοι; Γιατι συνεχιζεις να λες οσα εχεις να πεις μεσα απο την εκπομπη σου χωρις να εχει μπουκαρει στο στουντιο η αστυνομια και να σε φιμωσει! Σκεψου τα λιγο αυτα και δες αν εχει υπαρξει ποτε αστυνομοκρατια μετα την μεταπολιτευση!
3)Ειπε ο ΛαΛακης:
"Μπηκε η αστυνομια μεσα σε μια παρουσιαση ενος βιβλιου για να συλλαβει καποιους που κυνηγουσε και αυτοι μπηκαν εκει μεσα!Πολυ σωστα ο υπουργος ζητησε συγγνωμη γι'αυτο που εγινε καθως ειχε πει οτι δεν θα καταπατηθουν ανθρωπινα δικαιωματα"
Μαλιστα! Δηλαδη να μην πιαστουν οι εγκληματιες επειδη μπηκαν μεσα σε μια παρουσιαση βιβλιου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Με ποιο σκεπτικο ρε Λαζοπουλε καλα εκανε ο υπουργος και ζητησε συγγνωμη; Επειδη η αστυνομια θελησε να κυνηγησει μεσα στον χωρο οπου γινοταν μια παρουσιαση βιβλιου, τους εγκληματιες; Θα ρωτησει τους κυριους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ή εσενα για να κανει την δουλεια της η αστυνομια; Και μιας και ειπες για ανθρωπινα δικαιωματα εχω μια απορια; Ποιο ανθρωπινο δικαιωμα καταπατηθηκε γιατι δεν μπορω να το καταλαβω;
4)Ειπε ο ΛαΛακης:
"Συλλαβανε τον κυριο Παπαχρηστο ως ταραχοποιο, που ηταν εκφωνητης του Πολυτεχνειου"
Επειδη πολλα εχουν ακουστει για τον "εκφωνητη του Πολυτεχνειου" εχω να πω το εξης: Εγω βλεπω οτι ο Παπαχρηστος πηγε να βγαλει το κρανος ενος αστυνομικου(το βλεπετε στο βιντεο δεν το βλεπω μονος μου...). Δεν επρεπε να συλληφθει; Και τι εγινε που ηταν εκφωνητης στο Πολυτεχνειο; Χεστηκα εγω!Οπως και οποιοσδηποτε αλλος να ηταν παλι θα ελεγα οτι πρεπει να συλληφθει!Τι με ενδιαφερει εμενα που ηταν εκφωνητης στο Πολυτεχνειο; Υπαρχει καποιος νομος που επιτρεπει στους διαφορους "εκφωνητες" να κανουν ο,τι γουσταρουν;Να σε ρωτησω κατι ρε Λαζοπουλε; Αν στη θεση του Παπαχρηστου ηταν πχ ο Αδωνις Γεωργιαδης ή καποιο μελος της Χρυσης Αυγης τι θα ελεγες; Θα εβγαινες να καταγγειλεις απο την εκπομπη σου το γεγονος οτι συνελληφθει αυτο το ατομο; Στοιχημα πως οχι!Το πας; Και μιας και μιλας για τον τροπο συλληψης του Παπαχρηστου, ο τροπος που πηγε ο Παπαχρηστος να βγαλει το κρανος του αστυνομικου ηταν σωστος; Θα τολμουσε ο Παπαχρηστος και ο καθε Παπαχρηστος να εκανε οτι εκανε σε ενα κρατος με αστυνομοκρατια;(για να επανελθω στα οσα εγραψα πιο πανω)
5)Ειπε ο ΛαΛακης:
"Η Ακροδεξια ειναι η κυριαρχη ιδεολογια της χωρας"
Εδω γελαμε!Γι'αυτο φοβομαστε να δηλωσουμε οτι αγαπαμε την Ελλαδα. Γι'αυτο ολοι οι πατριωτες ταμπελωνομαστε ως φασιστες μολις παμε κοντρα στην Αριστερη θολοκουλτουρα!
Γι'αυτο εχει καει αμετρητες φορες το βιβλιοπωλειο του Γεωργιαδη!Γι'αυτο εχουμε γεμισει με ενα σωρο τριτοκοσμικους, και βρωμιαρηδες πρεζεμπορους λαθρομεταναστες απο καθε γωνια της Γης!Γι'αυτο δεν τολμαει κανεις να βγει και να πει οτι ψηφισε πχ ΛΑ.ΟΣ και Χρυση Αυγη χωρις να τον κοιταξουν στραβα ολοι οι γυρω του. Γι'αυτο οι αναρχικοι, οταν πιαστουν την ωρα που καινε την χωρα, μενουν στη φυλακη χωρις να ερθει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η Κουρτοβικ να τους βγαλουν εξω!Γι'αυτο καθομαστε και κανουμε τα χατιρια στα Τουρκακια και στους Σλαβομογγολους απο τα Σκοπια μη τυχον και μας πουνε ακραιους. Μπραβο ρε Λαζοπουλε, διαβασες το κοινωνικο γιγνεσθαι ως εχει!Εισαι και πολυ μυαλο ομως!
6)Ειπε ο ΛαΛακης:
"Πηγε να μιλησει ο Ακροδεξιος στην Αγγλια και δες τι εγινε:αντιδρασανε!"
Απο οσα καταλαβα κυριε Λαζοπουλε μας συμφωνεις με την αντιδραση των Αγγλων! Δηλαδη η Ακροδεξια δεν πρεπει να εχει φωνη; Δεν πρεπει να εχει φωνη οταν ειναι ψηφισμενη απο τον λαο; Ή μηπως δε σε ενδιαφερει η αποψη του λαου; Γιατι αμα δε σε ενδιαφερει η φωνη του λαου τοτε μαλλον δε σε κοβω και για πολυ δημοκρατη!Πιο πολυ σε χουντικος γερνεις με τετοιες αποψεις! Και ναι ρε Λαζοπουλε, οταν ο Γεωργιαδης και ο Ακροδεξιος απο την Αγγλια(που δε ξερω και το ονομα του) ειναι ψηφισμενοι απο τον λαο οφειλεις να τους ακουσεις ακομα και αν δε συμφωνεις με τα οσα λενε!Και αν γουσταρεις!Αν δε γουσταρεις μαζευτα και τραβα στη Κινα που εχει Κομμουνισμο να περασεις ζωη και κοτα. Και αμα σου βασταει βγες εκει περα και κραξε την Κυβερνηση για να δεις για ποτε θα βρεθεις σε κανα μπουντρουμι με δεκα Κινεζους να σε βαρανε μερα νυχτα!Αντε γιατι πολλα μας τα εχετε κανει κρυφοχουντικοι του κερατα!

Το μονο πραγμα που εχω να πω σαν κατι τελευταιο ειναι μια μια φραση του Ισοκρατη:
" Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."

Δεν υπάρχουν σχόλια: