Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Επικηρυξεις και πρασινα αλογα.

Εμαθα απο διαφορα blogs και ΜΜΕ οτι επικηρυχθηκαν για 600000 ευρω τα αδερφια Σε'ι'σιδη και ο Γρηγορης Τσιρωνης οι επονομαζωμενοι απο τα ΜΜΕ και ως "οι ληστες με τα μαυρα"που ειχαν συμπλακει με αστυνομικους στο κεντρο της Αθηνας. Κατα τη διαρκεια της συμπλοκης ειχε συλληφθει ο συνεργος τους Γιαννης Δημητρακης(ινδαλμα καθε συντροφου και αναρχοτσογλανιου της χωρας).
Ρωταω λοιπον εγω κυριοι. Ηταν τετοια η αναγκη να τους επικηρυξουν οταν τα πραγματα ειναι πιο απλα απο οσο δειχνουν; Θελετε ρε σεις να τους μαγκωσετε; Γραψτε στα παλαιοτερα των υποδηματων σας τους Τσιπρες και τους διαφορους εκφωνητες(!), και αρχιστε να οργωνετε τα Εξαρχεια και ολα τα αβατα της χωρας. Μην αφησετε σε χλωρο κλαρι κανενα Στεκι, αυτοδιαχειριζομενο μερος, καταληψη κλπ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΝΟΜΑΖΩΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ που τελουν υπο καταληψη εδω και σχεδον 20 χρονια! Τι "συλλογικοτητες τριγωνων και τετραγωνων της φωτιας και της πρεζας" υπαρχουν εκει; (οπως λεει και το blog του Αθηναιου). Μαζευτε ολα τα τσογλανια που κατα καιρους καινε και διαλυουν την Αθηνα που ειναι εκει μεσα. Και οι επικηρυγμενοι να μην ειναι εκει μεσα, αν το ψαξετε λιγο ολο και κατι θα βρειτε να τους μαντρωσετε. Μοιραστε και καμια σφαλιαρα σε αυτους τους κοπρητες και να δειτε για ποτε θα αρχισουν να κελαηδανε.
Και στην τελικη πιο ειναι το καλυτερο μερος για να ψαξεις να βρεις εναν καταζητουμενο; Κοιτα στα μερη οπου σου απαγορευουν να μπεις!!!! Και δεν θα εχετε κυριοι να απολογηθειτε και σε κανεναν!Θα τους πειτε και συγγνωμη που μπηκατε στην γιαφκα τους; Ή μηπως επειδη θα εχετε διαλυσει μια καταληψη δημοσιας περιουσιας;
ΥΓ Ναι ειμαι φασιστας!! Μην μου το υπενθυμησει κανεις στα σχολια ή με email.Το ξερω απο μονος μου.
Πηγες

Δεν υπάρχουν σχόλια: