Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ερωτήσεις...

Ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος.
Κύριε πρωθυπουργέ, μας έκλεψες την ψήφο.
Κύριε πρωθυπουργέ, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όλες οι απαντήσεις σου, σε όλα σχεδόν τα ερωτήματα που σου τέθηκαν, ήταν ασαφείς.
Απέφυγες να δώσεις σαφείς απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα.

Σήμερα 3 μέρες μετά την πανηγυρική σου εκλογή αισθάνομαι να σου θέσω Ακόμα τρία ερωτήματα. Χωρίς όμως να περιμένω απάντηση.
1) Αγαπητέ πρωθυπουργέ, Αν θα έλεγες στην Θεσσαλονίκη την πρόθεση σου να καταργήσεις το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, πόσους ψήφους θα έπαιρνες από την Μακεδονία ??
2) Αγαπητέ πρωθυπουργέ, Αν ήξεραν οι κάτοικοι της Θράκης την πρόθεση σου, να καταργήσεις το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, πόσους ψήφους θα έπαιρνες από την Θράκη??
3) Αγαπητέ πρωθυπουργέ Αν ήξεραν οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου, ότι θα καταργούσες το Υπουργείο, πόσους ψήφους θα έπαιρνες?

Αγαπητέ πρωθυπουργέ, δεν είναι συμβολικό, δεν είναι εφήμερο η ύπαρξη Υπουργείων, που εκ των πραγμάτων έχουν μια αξία, που εκ των πραγμάτων στηρίζουν το ηθικό μιας μεγάλης μερίδας των Ελλήνων.

Αγαπητέ πρωθυπουργέ εσύ μιλάς για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για δημοψηφίσματα, για τοπικές και συλλογικές συναινέσεις , γιατί Κύριε Παπανδρέου καταργείς τα Υπουργεία αυτά χωρίς να ρωτήσεις την γνώμη των πολιτών της περιοχής ??
Κύριε πρωθυπουργέ.
Κύριε Παπανδρέου.
Όφειλες να ενημερώσεις τον λαό. Μπορούσες να μας πεις την πρόθεση σου σε μια από τις τόσες δημόσιες ομιλίες σου. Προεκλογικά !
Κύριε πρωθυπουργέ, Κύριε Παπανδρέου, η πατρίδα μας βάλετε, χρειαζόμαστε εμείς οι απλοί πολίτες αυτά τα συμβολικά πράγματα.
Το Όνομα Μακεδονία, μπορεί εσείς οι πολιτικοί να το θεωρείται γελοιότητα, εσείς Κύριε πρωθυπουργέ δεν ακούτε κάθε μέρα τα τούρκικα αεροπλάνα πάνω από το σπίτι σας.

Αγαπητέ πρωθυπουργέ. Αγαπητέ Παπανδρέου. Το έθνος, η οικογένεια, η ζωή, η καθημερινή μας ζωή, είναι γεμάτη από συμβολισμούς, τους οποίους όλοι μας σεβόμαστε.
Γιατί λοιπόν εσύ καταργείς τα Υπουργεία αυτά ?? Γιατί?

Αγαπητέ πρωθυπουργέ. Η πράξη σου να καταργήσεις αυτά τα Υπουργεία, δεν έχει να κάνη με οικονομικά, η λειτουργικά προβλήματα της κυβέρνησης.
Αγαπητέ πρωθυπουργέ:
Μας εξαπάτησες.
Μας έκλεψες την ψήφο.

ΒΟΣΚΟΣ

το ειδαμε στο Greek Alert

απο το blog History of Macedonia

Δεν υπάρχουν σχόλια: