Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Απολογισμος των εκλογων.

Οι εκλογες τελειωσαν ο Γιωργακης βγηκε(και αυτοδυναμος οχι μαλακιες)!Αν ειναι δυνατον, θα μας κυβερνησει ανθρωπος που τον λενε Γιωργακη! Θα μας κυβερνησει ανθρωπος που ακομα και καλημερα/καλησπερα να θελει να πει πρεπει να κοιταξει τα χαρτακια του. Ελεος δηλαδη! Ενας ανθρωπος ο οποιος εισπρατει bravo Yorgo απο τα Τουρκακια, γιατι κακα τα ψεματα κυριοι αν περιμενει κανεις να δει σπουδαια πραγματα στα πλαισια της εξωτερικης πολιτικης, απο τον Yorgos τοτε σορρυ που του το λεω ειναι ηλιθιος. Τι να περιμενει κανεις απο εναν ανθρωπο που ειχε δηλωσει"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs." προσωπικα μου προκαλει μεγαλη καχυποψια το γεγονος οτι Τουρκοι, Σκοπιανοι και Αλβανοι πανηγυριζαν οταν βγηκε ο Γιωργακης. Και οχι μονο πανηγυριζαν αλλα τον εσπρωξαν με καθε μεσο που διεθεταν, οριστε τη διαβασαμε στο hellenic revenge:
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 15 ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εκτενή αναφορά στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα κάνουν από χθες τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, πέραν των ειδησεογραφικών αναφορών, να εντοπίζεται στους Αλβανούς που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με την "Γκαζέτα Σκιπτάρε" αλλά και άλλες αλβανικές εφημερίδες, ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, Έντι Ράμα, ευχήθηκε χθες το βράδυ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, για τη νίκη του στις εκλογές, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, 15 βουλευτές του Σοσιαλιστικού Κόμματος ήταν χθες στην Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να πείσουν Αλβανούς πολίτες που έχουν πάρει και την ελληνική ιθαγένεια και οι οποίοι, κατά την εφημερίδα, ανέρχονται σε24.000, να ψηφίσουν υπέρ του ΠΑΣΟΚ.
Και μιας και μιλαμε για πανηγυρια, δεν ελειπαν και αυτα απο τους εγχωριους ξενους, Πακιστανους Αφγανους Σαρες Μαρες και ολο το κακο συναπαντημα, δειτε το βιντεο:


Πανηγυριζουν μεχρι και οι λαθραιοι καθως ο Γιωργακης τους υποσχεθηκε Ελληνοποιηση. Και μην τρεφετε αυταπατες κυριοι, τα Πακιστανα θα πανε να ψηφισουν δεν θα θελησουν να "περασουν μηνυμα" με αποχη οπως μερικοι μερικοι. Θα τους επιβραβευσει κιολας επειδη μπηκαν παρανομα στη χωρα μας. Και απο εμας τοτε κυριε Παπανδρεου εχεις το Bravo Yorgo! BRAAAAAVOOOOOOOOO YORGO!

Βεβαια απο την ολη φαση των εκλογων δεν θα μπορουσε να λειψει ο πολεμος που εκαναν το καθεστωτικα ΜΜΕ ειτε αυτα λεγονται ραδιοφωνα, ειτε αυτα λεγονται τηλεορασεις, στον πρωην πλεον πρωθυπουργο τον Κωστα Καραμανλη. Κυριοι αυτο που εγινε την προεκλογικη περιοδο δεν περιγραφεται. Μονο απο τις μαλακιες που ειπε ο Γιωργακης καθως και τα σαρδαμ που εκανε(μην ξεχναμε το απιστευτο "μηδεν εις το πηλικιον") γεμιζε ενα blog μονος του αλλα τα ΜΜΕ οχι μονο τα κουκουλωναν αλλα υπερπροεβαλαν ακομα και το παραμικρο λαθος του Καραμανλη. Για να μη μιλησουμε για τις στημενες δημοσκοπησεις!
Θα μου πειτε τι λογο εχουν τα ΜΜΕ να καταρακωσουν τον Καραμανλη. Η απαντηση ειναι πολυ ευκολη κυριοι. Ποιος ηταν αυτος που χαλασε τα σχεδια στα Αμερικανακια με το βετο στους Σκοπιανους και τον αγωγο Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη σε συνεργασια με τους Ρωσους; Χαλασε η σουπα κυριοι και το φυσικο επακολουθο ηταν η αμεση εξαφανιση του Καραμανλη απο τον πολιτικο χαρτη.

Αλλα ας δουμε και τα πραγματα απο την θετικη τους πλευρα. Εχουμε να ριξουμε απεριοριστο γελιο. Φανταστειτε τον Τσιμα και την παρεα του στο Mega να προσπαθουνε να μαζεψουν τα αμαζευτα του Γιωργακη. Θα κλασουμε στο γελιο. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: