Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Οι επαγγελματιες "αντιρατσιστες" χτυπησαν και παλι!

Οταν λεμε καντε χωρο για τους επαγγελματιες του ειδους, το λεμε και το εννουμε! Οι ανθρωποι ειναι οντως επαγγελματιες αντιρατσιστες, αλλιως δεν μπορουμε να εξηγησουμε τοσο μεγαλη οργανωση. Για να μπουμε στο ψητο, οι γνωστοι ακολουθοι της Νεοταξικης θολοκουλτουρας οργανωσαν μια αντιρατσιστικη συναυλια-μικροφωνικη χτες βραδυ στην πλατεια Αγιου Παντελεημονα. Με συνθηματα του στυλ "ειμαστε ολοι Πακιστανοι" κλπ κλπ και με μια ισχυρη αστυνομικη δυναμη στο πλευρο τους οργανωσαν το πανηγυρακι τους και το εστησαν, αφου πρωτα τα οργανα της Ταξης που τους ακολουθουσαν και τους προστατευαν τραμπουκισαν(δεν μπορω να βρω αλλη λεξη) οποιον κατοικο θελησε να αντιδρασει για την παρανομη συγκεντρωση-συναυλια που οργανωσαν οι επαγγελματιες. Το οτι η αστυνομια του Χρυσοχοιδη προστατευε τους αντιρατσιστες δεν το βγαζουμε απο το μυαλο μας, απο το indymedia το ειδαμε,παρακαλω δειτε την εικονα:
"η ιδια η αστυνομια απεσυρε τους φασιστες και υπο την προστασια της γινεται η συναυλια..."
Ετσι για να βλεπουμε ποιος παει χερι χερι με την αστυνομια. Συγκεκριμενα διαβαζουμε στο Greek Alert: "Κόντρες έχουν ξεκινήσει μεταξύ αναρχικών και επαγγελματιών αντιρατσιστών γιατί (όπως παραδέχονται και οι ίδιοι) ντρέπονται που στήθηκε συναυλία με την οφθαλμοφανέστατη κάλυψη της αστυνομίας του Χρυσοχοίδη!!
Από την μία οι επαγγελματίες αντιρατσιστές (συμπεριλαμβανομένων αρκετών αναρχικών) που μπρόστα στον στόχο να δημιουργήσουν θέμα στην περιοχή ...ξεχάσανε τις δήθεν αριστερές καταβολές τους ...ξεχάσανε τα ψευτοσυνθήματα περί μπάτσων...και με σύμμαχο και υποστηρικτή την ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟΠΟ έδιωξαν τους κανονικούς κατοίκους - με τα ΜΑΤ- για να πραγματοποιήσουν εκδήλωση.
από την άλλη κάποιοι (ελάχιστοι) αριστεροί και αναρχικοί που βλέπουν πως άλλη είναι η βίτρινα και άλλα πουλάει το μαγαζί !!!
τους κράζουν ανελέητα σε όλες σχεδόν τις σελίδες του χώρου τους (δεν θα κρατήσει πολύ, θα πεσει γραμμή για δημοκρατικό ψαλίδι)

Συντρόφια ξεφτιλιστήκατε και πάλι
μόνο έτσι μπορείτε ...λέγατε για αστυνομία και αστυνομία...και πάλι ΜΟΝΟ με την αστυνομία μπορέσατε να πάτε στην πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα!!!


ο κόσμος είναι δισάκι...τα δικά του πίσω βάζει...και των αλλωνών κοιτάζει...

γεια σας ρε αντιεξουσιαστές της πεντάρας (εννοείται πως και η πεντάρα από επιδότηση θα είναι)!!!"

Πολυ γελιο που λετε κυριοι! Ξαφνικα οι "Μπατσοι, γουρουνια, δολοφονοι" εγιναν προστατες!Τι να πουμε παραπανω εμεις;Βαρατε βιολιτζηδες να πουμε! Ο Δεκεμβριος ερχεται και θελω να δω τι εχει να γινει τοτε. Τοτε θα ειναι μπατσοι οι αστυνομικοι, και πρεπει να τους καψουμε ζωντανους. Τελος παντων θα δουμε τι θα γινει ας μην ειμαστε βιαστικοι.

Οι αστυνομικοι του Χρυσοχοιδη εδιωχναν οποιον κατοικο ηταν κοντα στην συναυλια των επαγγελματιων,μη τυχον και τολμησει κανεις να αντιδρασει στα σχεδια των αντιρατσιστων. Μεχρι και απο τα μαγαζια τους τους εδιωχναν(ακουσον ακουσον) συγκεκριμενα διαβαζουμε και παλι στο Greek Alert:
"Για να μην χαλάσει το χατήρι των επαγγελματιών αντιρατσιστών
η αστυνομία αυτή την στιγμή ζητά από καταστηματάρχες τις περιοχής να κλείσουν τα μαγαζιά τους!!!!!!!! ώστε να αποχωρήσουν από την περιοχή και να κάνει συναυλία ο μεταφερομένος θιάσος των αντιρατσιστών!!!!

Πρίν λίγο αστυνομικοί προσπάθησαν να διώξουν ανθρώπους μέσα από την εισόδο της πολυκατοικίας τους!!!!
Τους κάλεσαν να φύγουν!!! και όταν αυτοί τους απάντησαν πως εκεί μένουν...τότε οι αστυνομικοί τους είπαν πως δεν πρέπει να κάθονται στην είσοδο και θα πρέπει να ανέβουν στα διαμερίσματα τους!!!"
Σα να λεμε ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα. Δηλαδη αμα ο ιδιοκτητης ενος καταστηματος δεν εφευγε απο το μαγαζι του τι θα τον εκαναν οι αστυνομικοι; Θα τον εβαζαν σε κλουβα; Εγω παντως δεν θα εφευγα απο το μαγαζι μου για καμια πορεια,κανενος χωρου ειτε αυτος ο χωρος λεγεται "αντιρατσιστικο κινημα" ειτε αυτος ο χωρος λεγεται " Χρυση Αυγη" ειτε και εγω δεν ξερω τι!
Δεν θελω να σταθω στα ατομα που μαζεψαν οι αντιρατσιστες στο πανηγυρι τους, αυτοι κανουν λογο για χιλιαδες ατομα. Και τι με ενδιαφερουν εμενα τα ατομα που μαζεψαν. Με ενδιαφερει οτι ο αστυνομικος με εδιωξε απο την πλατεια για να γινει το χατηρι των επαγγελματιων, με ενδιαφερει η σημαια που καηκε μπροστα στα ματια των αστυνομικων, με ενδιαφερει οτι αυτοι κανουν πορειες και συναυλιες και αστυνομικοι κανουν τις κυριες και δεν κανουν το παραμικρο να τις σταματησουν(οταν αυτες ειναι παρανομες, οπως γινεται στο 90% των περιπτωσεων) ενω οι ιδιοι αστυνομικοι κυνηγουν μετα μανιας οτιδηποτε κανει ο εθνικιστικος-πατριωτικος χωρος(αυτο ειναι το οραμα του Χρυσοχοιδη που θελει να διαλυσει την Χρυση Αυγη!Με ποιο δικαιωμα δεν ξερω). Με ενδιαφερει που ο αστυνομικος του Χρυσοχοιδη ηθελε να διωξει κατοικους απο τα μαγαζια τους! Τωρα το να καθομαστε και να τσακωνομαστε για το ποσα ατομα μαζεψε ο καθενας, ειναι μαλακια!Καθομαστε σαν καφροι των γηπεδων και ψαχνουμε να δουμε ποιος εχει το μακρυτερο. Αυτοι θα λενε οτι μαζεψαν 1000 εμεις θα λεμε οτι μαζεψαν 100!Ε και;Ποιος κερδισε;
Αυτα προς το παρον κυριοι!Τα λεμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: