Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2009

Τα υπονοούμενα του (Λα) Λάκη Λαζόπουλου – Ακροδεξιοί οι τρομοκράτες!

lazopoulosIstoria

Αυτή η ιστορία με την αριστερή τρομοκρατία, που όμως μπορεί να είναι… ακροδεξιά (!!!) δεν είναι σημερινή ή χτεσινή. Είναι πολύ παλιά.

Όποτε οι αριστεροί τρομοκράτες έκαναν κάποια ενέργεια που ξεσήκωνε τη λαϊκή οργή, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της τρομοκρατίας, ανακάλυπταν ότι –μάλλον- πρόκειται για… ακροδεξιούς. Μέχρι που σκοτωνόταν κάποιος απ’ αυτούς (π.χ. Τσουτσουβής), έσκαγε βόμβα στα χέρια κάποιου άλλου (π.χ. Μαζοκόπος) και εν τέλει συνελήφθησαν οι Ξηροί, οι… χλωροί και άλλα… «μουλουδάκια», και τότε η χορωδία των δημοσιογραφικών παπαγαλακίων ξέχναγε τι έλεγε μέχρι χτες και έσπευδε να τους συμπαρασταθεί…

Η συμμορίτικη δολοφονική ενέργεια στην Αγία Παρασκευή, δε μπορούσε να δικαιολογηθεί δημοσίως με τίποτα από τους συνήθεις τηλεοπτικούς συνηγόρους του αριστερού τρόμου. Κι όσοι επιχείρησαν να το κάνουν έμμεσα, εισέπραξαν αγανάκτηση. Όπως π.χ. ο (Λα) Λάκης ο Λαζόπουλος, του οποίου η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα όταν έγινε η τρομοκρατική επιδρομή, και την υπερασπίστηκε ως εξής: «είναι βέβαια λυπηρό να χάνονται ανθρώπινες ζωές, ευχόμαστε περαστικά, αλλά να ξέρετε η βία φέρνει βία».

Αφού, λοιπόν, αποδοκιμάστηκε από το ευρύ κοινό –όχι από τους λιγωμένους χειροκροτητές του-, σήμερα στην εκπομπή του άφησε υπονοούμενα πως η τρομοκρατία είναι… ακροδεξιά. Είπε, λοιπόν, ο (Λα) Λάκης: «Η επίθεση στο τμήμα της Αγίας Παρασκευής ήταν τυφλή ενέργεια. Τυφλές τρομοκρατικές ενέργειες εγώ ξέρω ότι κάνει η ακροδεξιά».

Το κρατάμε αυτό. Κι αν ποτέ πιαστεί τρομοκράτης, ζωντανός, είμαστε σίγουροι ότι ο (Λα) Λάκης, ο Ταρζανομάκης και τ’ άλλα «παιδιά» του «σωματείου», δεν πρόκειται να τον υπερασπιστούν, αφού θα είναι… ακροδεξιός. Βάζετε στοίχημα;

απο Χρυση Αυγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: