Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Τρομοκρατία+Indymedia=Στάχτες περί τα 216.000.000 Ευρώ και 50% μείωση του Τουρισμού




Κι επειδή πλησιάζουν εκλογές...οι τρομοκράτες-USA-Indymedia μας υπόσχονται ... νέα πιο "ενδιαφέροντα" επεισόδια ώστε να εξασφαλισθεί η ήττα της ΝΔ. Ο Καραμανλής κατάφερε τo 2007, με έξυπνο τρόπο, να επανεκλεγεί παρά την ταυτόχρονη πυρπόληση της μισής Ελλάδας. Οι τρομοκράτες πλέον και ΧΩΡΙΣ αφορμή προκαλούν ΕΥΚΟΛΑ ,ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ζημιές ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ με μόνο στόχο τα ποσοστά των προεκλογικών δημοσκοπήσεων. Οι νταβατζήδες των ΜΜΕ στηρίζουν το κάθε χτύπημα των τρομοκρατών. Και ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ άνθρωπος στον κόσμο δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει ΙΧΝΟΣ διάθεσης για επανάσταση από τα συγκεκριμένα χτυπήματα. Αντίθετα προετοιμάζεται το έδαφος για να καταστραφεί ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ η χώρα και να οδηγηθεί σε επιτήρηση από τις αντι-τρομοκρατικές υπηρεσίες ξένων χωρών. H οικονομική εξαθλίωση των αδυνάτων που εξασφαλίζει η δράση των τρομοκρατών δεν οδηγεί στην επανάσταση αλλά στην ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ τους στους ΙΣΧΥΡΟΥΣ. Αυτούς που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ τη δήθεν επανάσταση (βλέπε GEORGE SOROS-CIA-INDYMEDIA) ώστε αυτή να ΚΑΙΕΙ τα πάντα ... εκτός από τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙΑ και ΣΠΙΤΙΑ.
Μετά από τα 200.000.000 ΕΥΡΩ ζημιών που προκάλεσαν τον Δεκέμβρη, με βασικό θύμα τους μικρούς επιχειρηματίες η χθέσινη ΕΠΙΘΕΣΗ των αναρχο-πιθήκων ανέβασε το βάρος που θα επωμισθούν οι ΤΙΜΙΟΙ φορολογούμενοι κατά μόλις 16.οοο.οοο ΕΥΡΩ! Αυτά τα 216.οοο.οοο ευρώ έγιναν στάχτη και χάθηκαν από τις τσέπες των φτωχών και ΟΧΙ των πλουσίων σε μία εποχή που οι φτωχοί βρίσκονται στα όρια της πείνας και της εξαθλίωσης. Παρατηρώντας επίσης τον απολογισμό των ζημιών θα δείτε ότι είναι 374 τα ΜΙΚΡΑ καταστήματα που υπέστησαν ζημιές και είναι υπερπολλαπλάσια σε σχέση με αυτά που ανήκαν σε ισχυρούς οικονομικά παράγοντες.
Η νέα επίθεση στον συρμό του ΗΣΑΠ, που χρησιμοποιούν οι φτωχοί και που πλήρωσαν για την κατασκευή του οι ΤΙΜΙΟΙ και οι ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ , δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης ότι ο ΕΧΘΡΟΣ αυτών των πληρωμένων ΠΙΘΗΚΩΝ...είναι Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ κι ΟΧΙ αυτοί που έχουν την εξουσία και τον πλούτο. ΚΑΜΙΑ απολύτως ζημία δεν υπέστησαν τα ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ και οι μεγάλοι ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ της χώρας. Αντίθετα όλες οι επιθέσεις εστιάστηκαν στους αδύναμους ιδιώτες και στο Δημόσιο το οποίο ΕΠΙΣΗΣ επιβαρύνει τους αδύναμους ιδιώτες κι όχι τα λαμόγια.
Οι "επαναστάτες" χτυπούν ανελέητα τις ΜΗ διαπλεκόμενες εφημερίδες, τους φτωχούς εμπόρους της Πατησίων, τα λαϊκά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς...κι αφήνουν στο απυρόβλητο, μεγάλους ΚΛΕΦΤΕΣ και ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, δημοσιογράφους-λακέδες και τις πολυτελείς κατοικίες τους στην Εκάλη και άλλες περιοχές.
Η συγκεκριμένη καταστροφή στον ΗΣΑΠ αξίας 16.000.000 ευρώ που θα κληθούμε να πληρώσουμε όλοι εμείς που ΔΕΝ ευθυνόμαστε γι' αυτήν ... συνδέθηκε εμμέσως με την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι μία Βουλγάρα καθαρίστρια. Τα γνωστά ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ... φρόντισαν να αφήσουν υπονοούμενα και απέδωσαν ΑΜΕΣΑ την επίθεση με βιτριόλι στην Βουλγάρα συνδικαλίστρια σε μεγάλα οικονομικά συμφέροντα με τα οποία αυτή ήρθε σε κόντρα . Με καθυστέρηση ΜΗΝΩΝ οι έμμισθοι τρομοκράτες... ψάχνουν ΗΛΙΘΙΕΣ δικαιολογίες για να καλύψουν την τρομοκρατική επίθεση στην δημοτικότητα της κυβέρνησης της ΝΔ καθώς οδεύουμε σε προεκλογική περίοδο και στέλνουν "αγωνιστικούς χαιρετισμούς" στην Βουλγάρα συνδικαλίστρια μέσω της προκύρηξής τους που δημοσίευσαν στα INDYMEDIA.
Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκε κι άλλη κοπέλα στην Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2007 αλλά η περίπτωσή της ΔΕΝ βόλευε τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ των ΜΜΕ για αντιπολιτευτική εκμετάλλευση.
Στην βλακώδη προκύρηξή τους, φυσικά στα INDYMEDIA, ...οι πίθηκοι-τρομοκράτες μιλούν για ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ. Όταν ο Βύρων Πολύδωρας αυτονόητα περιέγραψε , με τις ίδιες ακριβώς λέξεις τα χτυπήματα των αναρχο-πιθήκων...έσπευσαν και πάλι οι νταβατζήδες των ΜΜΕ να τον ειρωνευθούν για να επιτύχουν ακόμα ένα πλήγμα στην κυβέρνηση της ΝΔ.
Τα INDYMEDIA εξακολουθούν να λειτουργούν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ στον server του Μετσοβείου Πολυτεχνείου αποδεικνύοντας ότι ο Πρύτανης κ.Μουτζούρης μπορεί να γράφει στα ... καρύδια του τις εντολές (αχα χούχα!) του υφυπουργού-πάστα-φλώρα κ.Ταλιαδούρου.
Το ότι οι ΚΩΔΙΚΟΙ ΧΡΗΣΗΣ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του server ενός Ιδρύματος του Δημοσίου βρίσκονται στην διάθεση δικτύου ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, υπό την αιγίδα του ανεκδιήγητου κ.Μουτζούρη... ΔΕΝ είναι λόγος κινητοποίησης της δικαιοσύνης των διαπλεκόμενων δικαστικών. Η λέξη INDYMEDIA ...αποφεύγεται από τα μεγάλα ΜΜΕ , η ΔΩΡΕΑΝ δικτύωση σε τρομοκράτες που παρέχει το Μετσόβειο παραμένει ΜΥΣΤΙΚΟ της μπλογκόσφαιρας και η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ... ΠΛΗΡΗΣ υποστήριξη του κ.Μουτζούρη στους τρομοκράτες...ΔΕΝ αποτελεί είδηση που πρέπει να λάβει διαστάσεις διότι θα ωφελήσει τον Καραμανλή. Ακόμα και ο Λ.Α.Ο.Σ φαίνεται να ξέχασε το θέμα Indymedia για το οποίο είχε κάνει ερώτημα στη Βουλή.
Και φυσικά τα προβλήματα της κυβέρνησης δεν θα τελειώσουν ποτέ εάν δεν φύγει από την εξουσία ο Καραμανλής που αποτόλμησε να συνεργαστεί με τους Ρώσους σε θέματα ενέργειας.
Την ΠΤΩΣΗ του Καραμανλή επιταχύνει και η κυρία Ντόρα Bush-Μπακογιάννη της οποίας ο ΣΥΖΥΓΟΣ κ.Ισίδωρος Κούβελος φρόντισε να κοντράρει θανάσιμα τον Μίνωα Κυριακού για τη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Αποτέλεσμα ή και ΣΚΟΠΟΣ αυτής της μεγάλης κόντρας ήταν να χάσει η Νέα Δημοκρατία το μοναδικό τηλεοπτικό κανάλι (ANT1) που ΔΕΝ ήταν εχθρικό απέναντί της. Έτσι ο Μίνωας Κυριακού βρέθηκε να στηρίζεται στην Ε.Ο.Ε από τους προσκείμενους στο ΠΑΣΟΚ! Αυτή η εξέλιξη ζημίωσε αποκλειστικά τον Καραμανλή καθώς η Αγία Οικογένεια διαθέτει ΑΡΙΣΤΟΥΣ διαύλους επιχειρηματικούς κι επικοινωνίας με τους υπόλοιπους μεγαλο-καναλάρχες. Πλέον η Νέα Δημοκρατία έχει να αντιμετωπίσει μία ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ αντιπολιτευτικής δημοσιογραφίας με μοναδικούς συμμάχους τον ρεμπέτη κλάψα-Τράγκα και τον Γιώργο Κουρή, αυτού που ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ στην Ελλάδα. Καλό κουράγιο Κώστα μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: