Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Μερικοι ανθρωποι δεν πρεπει να εχουν κανενα απολυτως δικαιωμα

Την συγκεκριμενη αναρτηση ηθελα να την κανω εδω και πολυ καιρο και τωρα παιρνοντας αφορμη απο ενα πρωτοσελιδο εφημεριδας που διαβασα πριν απο λιγο καιρο (δυστυχως δεν θυμαμαι απο πια εφημεριδα ηταν) θα ηθελα να γραψω μερικα πραγματα.

Η συγκεκριμενη εφημεριδα εγραφε οτι στην Πατρα καποια ανθρωπομορφα κτηνη βιασαν μια κοπελα με νοητικη καθυστερηση. Διαβαζοντας για αυτο το γεγονος αλλα και ακουγοντας καθημερινα για βιασμους μικρων παιδιων, νεαρων κοριτσιων κλπ σκεφτομαι πια θα επρεπε να ηταν η τιμωρια αυτων των ανθρωπομορφων αρρωστων καθαρματων-βιαστων. Τα ανθρωπινα δικαιωματα λενε οτι καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα σε δικαιη δικη. Πιστευω οτι αυτα τα τρισαθλια καθαρματα οι βιαστες δεν ειναι ανθρωποι και για αυτο δεν πρεπει να δικαζονται. Σε τετοιες περιπτωσεις μια φυλακιση δεν ειναι αρκετη τιμωρια καθως αυτα τα κοπροσκυλα θα βγουν καποια στιγμη απο την φυλακη και επειδη ως γνωστον τα σκατα δεν γινονται ποτε λουλουδια, χρειαζεται κατι παραπανω απο μια απλη φυλακιση. Σε μια κουβεντα που ειχα τις προηγουμενες μερες με μια παρεα φιλων καταφερα και σκεφτηκα την ιδανικη τιμωρια για αυτα τα κτηνη τους βιαστες: ουτε φυλακες ουτε δικαστηρια. Σε τετοιες περιπτωσεις αρρωστων ανθρωπων χρειαζεται η εφαρμογη του "οφθαλμος αντι οφθαλμου".

Τον τσιμπας τον "κυριο" οπως ειναι τον πετας σε ενα δωματιο με 50 αραπηδες και τον αφηνεις εκει μεχρι να τον ξεσκισουν. Μεχρι να βγαλει αιμα απο τα κωλοτρυπιδια και ο κωλος του να ειναι ορατος απο το διαστημα. Στη συνεχεια παιρνεις μια πυροσφραγιδα για αγελαδες σαν και αυτην:

και αφου την πυρακτωσεις καλα καλα του τραβας ενα "Β"(απο το βιαστης) στην μουρη, ουτως ωστε να ξερουν ολοι οι πολιτες με τους οποιους συναναστρεφεται τι σο'ι' "ανθρωπος" ειναι.Μετα μπορει να αφεθει ελευθερος(αν κρινεται απαραιτητο μπορει να υπαρξει ακομα ενας γυρος με τους αραπηδες ή αν αυτο δεν ειναι δυνατο λογω κοπωσεως τον αγαπητων αφρικανοφερτων κυριων να πεσει ενα σχετικο λιντσαρισμα σε δημοσιο χωρο και απο πολιτες και απο αστυνομικους). Ο κοπροκυων βιαστης θα μπορει να κυκλοφορει ελευθερος και μαρκαρισμενος φυσικα, και να κανει οτι τον φωτισει ο Θεος μετα(αν βεβαια δεν του χαλαει πολυ την μοστρα το "Β" απο την πυροσφραγιδα στην μουρη.) Αν εχει τα αρχιδια μετα απο οσα περασε να τολμησει να ξανακανει οποιαδηποτε ανωμαλια του, προτεινεται ο δημοσιος ευνουχισμος του (και ισως να ξαναχρειαστουν οι αραπηδες σε αυτο το σημειο). Εγγυημενα δεν θα μπορει να ξανακανει τιποτα μετα απο ολα αυτα(δεν το λεω εγω η φυσις το λεει, μετα απο τον ευνουχισμο).

Πολλοι θα πουνε βεβαια οτι με το μαρκαρισμα απο την πυροσφραγιδα θα καταστραφει η ζωη του "κυριου". Και αυτο κυριοι ειναι μεσα στα πλαισια του " οφθαλμος αντι οφθαλμου". Οπως καταστραφηκε η ζωη του θυματος του ετσι πρεπει να καταστραφει και η ζωη του βιαστη. Τετοιοι ανθρωποι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ οπως δικη, και ζωη μετα το εγκλημα τους. Ουτε οι φυλακες ουτε η κοινωνια πρεπει να ανεχονται αυτα τα κτηνη.Φτανει πια με ολα αυτα τα ανωμαλα κοπροσκυλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: