Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Η σαπιλα καλα κρατει!

Τις τελευταιες ημερες εχουν γινει πολλα πραγματα!Απο που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε!
1.Επιθεσεις σε τρενα του ΗΣΑΠ απο κουκουλοφορους.Τεραστιες ζημιες που οπως πολυ καλα γνωριζετε κυριοι θα τις πληρωσουμε ολοι εμεις!Μου προξενουν τεραστια εντυπωση αυτες οι επιθεσεις!Καλα να το παιζουν καποιοι απογονοι του Τσε αλλα τι σχεση εχει με τον "αγωνα" τους η επιθεση στο μεσο μεταφορας των φτωχων ανθρωπων;Ειναι παραξενο να μου μπαινουν εμενα ιδεες οτι ο στοχος των αναρχοπιθηκων ειναι ο απλος λαος;Τι αλλο να σκεφτω οταν βλεπω το μεσο των φτωχων ανθρωπων να γινεται σταχτη;Ειδικα οταν σκεφτομαι οτι το εργο του ΗΣΑΠ εγινε απο τα χρηματα των μη εχοντων με πιανει τρελα ρε πουστη μου
2.Συνεχιζονται οι βεβηλωσεις εκκλησιων και ναων απο "γνωστους-αγνωστου".Εμαθα σημερα απο το greekalert οτι εγινε και επιθεση σε καταστημα εκκλησιαστικων ειδων(διαβαστε εδω
http://www.greekalert.com/2009/03/blog-post_8985.html)! Ευθεια επιθεση στην πιστη μας δηλαδη!Απαγορευεται να δηλωσεις Χριστιανος στην Ελλαδα!Γιατι?Γιατι αυτοι οι αληταραδες στο απαγορευουν.Δεν θα εχεις θρησκεια Ελληνα!Θα σου καψω και τους ναους σου και οτι εχει σχεση με την πιστη σου!Μου αρεσει παντως που δηλωνουν και αθεοι μερικοι απο δαυτους.Δεν ειδα κανεναν ομως να ριχνει μολοτωφ σε συναγωγες εβραιων ή τζαμια που υπαρχουν στην χωρα(τονιζω οτι δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τις θρησκειες των αλλων)!Αφου κυριοι ειστε αθεοι γιατι δεν βαλατε φωτια και στα παραπανω μερη λατρειας;Να υποθεσω οτι μαλλον δεν ειστε ακριβως αθεοι!Μαλλον για αντιχριστιανους σας κοβω!Ροχαλιζουν στην Αρχιεπισκοπη!Που εισαι ρε Ιερωνυμε;
3.Για τον νεκρο αστυνομικο προχτες με καλυπτει απολυτα η αναρτηση απο το Υγρο Πυρ!
"Ένας 36χρονος, πατέρας μόλις 40 ημερών, άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο καθήκον. Άφησε τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί του, πίσω σε μία μαύρη χώρα, διαλυμένη και με πολίτες οι μισοί φοβισμένοι και οι υπόλοιποι αδιάφοροι.Η δολοφονία αυτή του 36χρονου, δεν απασχόλησε, κανείς δεν αναζήτησε τους πραγματικούς ενόχους, αδιαφορία και σιωπή... γιατί απλά ήταν αστυνομικός. Στο εμετικό Indymedia έγραφαν, "ένας μπάτσος λιγότερος".... Οι αναρχοναζίδες χθες τα έκαναν πάλι γης μαδιάμ για να διαμαρτυρηθούν λέει για τη χειροβομβίδα που πέταξαν κάποιοι στο Στέκι των Μεταναστών. Κουβέντα βέβαια για το ότι τη χειροβομβίδα την πέταξαν οι ίδιοι οι σύντροφοί τους της Χέστας Επαναστατών...Αλλά δεν περίμενα άλλη στάση από τους άπλυτους, τους ξέρουμε. Στα ΜΜΕ κουβέντα για το νεκρό αστυνομικό. Μία μικρή αναφορά απλώς και στα παπάρια τους...Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε καν για το 40 ημερών παιδί του και τη γυναίκα του που άφησε πίσω του ο αστυνομικός.Εάν φυσικά ο αστυνομικός πυροβολούσε και σκότωνε το ληστή, τώρα θα είχε πέσει το σύμπαν πάλι από το θολοκουλτουριάρικο οχετό....Ο Μάκης αφιέρωσε 15 εκπομπές στον Αλέξη και καλά έκανε. Χθες και με ζεστό το αίμα του αστυνομικού ακόμα, ασχολούνταν με αδερφές, πουτάνες και σχεδιαστές μόδας.... λέξη για το νεκρό αστυνόμο και ό,τι άφησε πίσω του. Βλέπεις αυτή είναι η δουλειά των αστυνομικών, να πεθαίνουν επειδή προσπάθησαν να κάνουν το καθήκον τους, ας πρόσεχε... αναλώσιμοι... Μόνο όταν δεν κάνουν το καθήκον τους, ασχολούνται μαζί τους…Μαλάκες, δεν άξιζε μόνο η ζωή του Αλέξη. Σας τα έχουν μάθει λάθος τα πράγματα. Ο θάνατος μας αφορά όλους, όχι η επαγγελματική ιδιότητα του νεκρού. Αλλά είστε σκουπίδια και βρωμερά σκουλήκια.Α και γαμηθείτε. "

Που ειναι ο κυριος Αλαβανος και ο ALEXIS να καταγγειλουν τα γεγονοτα;Που ειναι ο Λαζοπουλος να την πει στα "παιδια";Που ειναι οι δημοσιογραφοι να τα χωσουν στους καφρους οπως τα εχωναν τοσο καιρο στους αστυνομικους;(τωρα δεν μπορουν ασχολουνται ολοι με τα βυζια της Πετρουλας)Που ειναι ο αγαπητος κυριος που μου εκανε και σχολιο πανω στα οσα εγραψα για τον κυριο Μπιστη σε παλαιοτερη αναρτηση;(εδω η αναρτηση http://melanaszwmos.blogspot.com/2009/02/2009.html κοιταξτε και το σχολιο του κυριου)
Μιλας για ανθρωπινες ζωες,που ειναι ομως τωρα η ευαισθησια σου για την ζωη του νεκρου αστυνομικου;Δεν θα σχολιασω αγαπητε τα οσα ειπες περι τριχων και αρχιδιων γιατι πιστευω απλα οτι αυτοι οι "αγωνιστες" στους οποιους αναφερεσαι απλα δεν εχουν αρχιδια!Και γραψε και οτι σχολια θες,ετσι και αλλιως επισκεψεις μου δινεις!Καθε μερα βομβαρδιζεται το mail μου απο σκατα κυριων σαν και εσενα οποτε λιγη σκατιλα ακομα δεν μας ενοχλει καθολου!

Οπως βλεπετε κυριοι το σχεδιο για την μετατροπη της χωρας σε χαος καλα κρατει!Η Παιδεια καταστραφηκε και τα πανεπιστημια εγιναν τουλαχιστον μπουρδελα με ολους αυτους τους μαλακες εκει μεσα με τις παραταξεις τους και τα ασυλα τους!Η θρησκευτικη πιστη ολο και καταστρεφεται πιο πολυ, γιατι οσο γινονται οι βεβηλωσεις και δεν κουνιεται φυλλο(εστω μια διαμαρτυρια απο την αρχιεπισκοπη ρε αδερφε) τοσο πιο πολλα κρουσματα θα εχουμε,μεχρι που θα φτασουμε σε σημειο να κρυβομαστε σαν χριστιανοι μην τυχον και προσβληθουν καποιοι εξαιτιας της πιστης μας και μας την πεσουν με μολοτωφ!Η ασφαλεια των πολιτων εχει περασει σε δευτερη μοιρα, αφου καποιοι διεσυραν την αστυνομια σε καναλια και εκπομπες, την καταντησαν αχρηστη και ανυμπορη να χειριστει μεχρι και τις πιο απλες υποθεσεις!Τα ποσοστα εγκληματικοτητας ειναι στα υψη και οι διαφοροι τρομοκρατες κυκλοφορουν ελευθεροι ριχνοντας μπομπες και χειροβομβιδες και πυροβολοντας οτι κινειται!Αλλοι παλι δραπετευουν αλα Prison Break οποτε και οπως θελουν!Και ακομα υπαρχουν καποιοι καραγκιοζηδες που βγαινουν στις ειδησεις και μιλανε για αφοπλισμο της αστυνομιας!Στο τελος μας βλεπω να παιρνουμε καραμπινες στα χερια ολοι οι πολιτες και να γινουμε Τεξας προκειμενου να προστατευτουμε!Το τελευταιο χτυπημα πιστευω οτι θα γινει στον Ελληνικο Στρατο και στις Ενοπλες Δυναμεις!Εκει βρισκεται ο τελευταιος πυργος που κραταει την χωρα ορθια.Μολις αχρηστευσουν και τον στρατο τελειωσαμε κυριοι!Σε μια χωρα χωρις Παιδεια, χωρις Αστυνομευση μεσα στο χαος, χωρις Θρησκεια,ανυμπορη οικονομικα και κοινωνικα να αντισταθει σε οποιαδηποτε πιεση,και χωρις Στρατο θα ερθουν οι Τουρκοι, οι Σκοπιανοι,οι Βουλγαροι κλπ και θα κανουν μοιρασια!
Ισως να ειμαι υπερβολικος!Δεν το αποκλειω καθολου!Σκεψεις κανω και ακολουθω την λογικη!Το αν λεω μαλακιες θα φανει σε μερικα χρονια!Μεχρι τοτε βλεπουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: