Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Νεα μετρα εναντιον των κουκουλοφορων!Αντε να δουμε...


Ανακοινωθηκαν νεα μετρα εναντιον της δρασης των κουκουλοφορων. Συγκεκριμενα ο κυριος Δενδιας ανακοινωσε:«Προβλέπουμε σε σειρά από διατάξεις σαν ιδιαίτερα επιβαρυντική περίπτωση την χρήση της κουκούλας, την απόκρυψη των χαρακτηριστικών». Και συμπλήρωσε: «Ο Έλληνας πολίτης δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά του και δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του, ιδίως όταν διαμαρτύρεται».Όσοι συλλαμβάνονται να διαπράττουν τα αδικήματα της φθοράς ξένης περιουσίας της σωματικής ή θανατηφόρου βλάβης, της διατάραξης κοινωνικής ειρήνης και καλύπτουν τα πρόσωπά τους με κουκούλες ή άλλα αντικείμενα ή αλλοιώνουν το πρόσωπό τους θα επιβαρύνονται με επιπλέον ποινές οι οποίες θα κυμαίνονται από 2-10 χρόνια. Με βαση τα οσα εγιναν στην Σκουφα ανοιγει και παλι το θεμα του ασυλου. Οι τυπαδες αυτοι αφου τελειωσαν τις καφριλες τους εκει, πηγαν και αφησαν τα σφυρια τους στην Νομικη και αραξαν και για κανα 2ωρο μεχρι να ησυχασουν τα πραγματα. Αγαπητε κυριε Δενδια παραδεχομαι την πολυ καλη σας κινηση για την εξαφανιση της καφριλας των "παιδιων" αλλα πιστευω οτι οσο αφηνετε τους Απλυταραδες να βρισκουν ασυλο στα πανεπιστημια δεν καταφερνετε τιποτα. Σκοπος σας πρεπει να ειναι να τους εξαφανισετε τελειως, αρα τα μετρα ειναι απλα και τα λεω σαν πολιτης(εσεις ειστε το Κρατος εσεις ξερετε):

1)αφου κανετε την αρχη με τα μετρα που ανακοινωσατε σημερα καταργηστε και το ρημαδι το ασυλο. Μην τους αφησετε καμια ακρη να πιαστουν.Οσο τους αφηνετε τα πανεπιστημια τοσο αυτοι θα τα χρησιμοποιουν για να κανουν τις καφριλες που δεν θα μπορουν να κανουν στον δρομο.

2)Διαλυστε καθε παρανομη καταληψη που εχουν κανει αυτοι οι "κυριοι" οπως αυτη στο κτιριο στην Δροσοπουλου στην Κυψελη ή στην περιβοητη "Βιλα Αμαλιας"

3)Κλειστε επιτελους τα γαμημενο το indymedia!Απο εκει κανουν οτι κανουν οι κουκουλοφοροι. Εκει οργανωνουν ο,τι κανουν!Αν θελουν να εχουν indymedia (που ειναι δικαιωμα τους να εχουν) ας μην το εχουν στον server του ΕΜΠ.

4)Οταν κανουν πορειες και αυτες εξελισονται σε οδομαχιες μεταξυ κουκουλοφορων και αστυνομικων ας πεφτει και καμια μπατσα που και που. Τι φοβαστε;Τον Τσιπρα και τον Αλαβανο; Οταν ριχνουν ξυλου θα λαμβανουν ξυλο!Τελος!Εκτος αν θελετε να παρουν τα στυλιαρια οι πολιτες και να τους αρχιζουν στις γρηγορες με κινδυνο ατυχηματος.

Κανατε καλη αρχη κυριε Δενδια!Περιμενουμε την συνεχεια οπως βεβαια και την πραξη σας πανω σε αυτα τα μετρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: