Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

O Kαρατζαφερης θελει την αρση της ανωνυμιας των blog



Δεν εχω να σχολιασω κατι πανω στην απεραντη μπουρδολογια του βιντεο. Προσεξτε ομως τη χρονικη στιγμη στην οποια, ο Καρατζαφερης "οργιστικε" με τα blogs. Μετα απο την κωλοτουμπα υπ'αριθμον1254256, ο αξιαγαπητος Γεωργιος, στραφηκε εναντιον των blogs! Σε πια κωλοτουμπα αναφερομαι; Μα φυσικα στο γεγονος που απο εκει που λεγαμε οτι "δεν θα αφησουμε το ΠΑ.ΣΟ.Κ σε χλωρο κλαρι"-Αδωνις Γεωργιαδης-μετα τις εκλογες, ξαφνικα ειδαμε πληρη συνεργασια στα μετρα των Εβραιων του Δ.Ν.Τ.! Επισης μπορουμε να ξεχασουμε την μαλακια ολκης του Αδωνη: "Στην Ελλαδα ο κυνηγημενος ειναι ο εργοδοτης, και οχι ο εργαζομενος". Μετα απο κατι τετοια περιστατικα, φυσικο ειναι ο Καρατζαφερης και το κομμα του να βρεθουν στο στοχαστρο των blogs(και οχι μονο αριστερων, αλλα και πατριωτικων). Το θεμα ειναι, οτι οσο ειχε καποιους συμμαχους στο Ιντερνετ, ηταν καλα, αλλα τωρα που με τις μαλακιες του και τις κωλοτουμπες του αρχιζει και χανει ακομα και αυτους τους λιγους συμμαχους τον ενοχλει ο πολεμος που το γινεται!Ετσι εξηγειται το γεγονος οτι τωρα τον επιασε η οργη!Τοσα χρονια ειναι στον πολιτικο χωρο, και ανεκαθεν του γινοταν πολεμος, και σε αυτον και στο υπολοιπο κομμα του. Αλλα ταυτοχρονα υπηρχαν και blogs που εκραζαν και πολιτικους του αντιπαλους(που χου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) αλλα και τα οργανα των πολιτικων του αντιπαλων(που χου Αναρχικους) τοτε δεν τον πειραζαν τα blogs;Τωρα που εχασε τον πολεμο του Διαδικτυου στα blogs με τις παπαριες του, το γυρισε το θεμα! Τωρα βλεπετε τον κραζουν ολοι και αυτο ειναι κατι σαν σπυρι στον κωλο του. Χανουμε εδαφος σου λεει!
Κυριε Καρατζαφερη, οχι δεν θα μας φιμωσετε!Δεν θα μας ελεγχετε με κανεναν τροπο και θα γραφουμε και ο,τι γουσταρουμε!Οπως ο,τι γουσταρουνε λενε τα Χουντοκαναλα σας ετσι και εμεις θα λεμε ο,τι γουσταρουμε!

Μηνυμα προς τους bloggers: Αδερφια, keep blogging, οσο μπλογκαρουμε τοσο φοβουνται(φανηκε αλλωστε)

1 σχόλιο:

Invisible είπε...

Ti malakas xriste mou!!! O,ti 8elei leei o ko8ornos!!! kai eyxomai na to dei ayto to sxolio o kur karatzaFYRER pou mas to paizei eley8erwths na doume an 8ymatai ti einai ko8ornos kai sthn anagkh na tou to e3hghsei h gkomena tou, o Adwnis!!! DX kala ta'pes mpamph!! Synexise etc!!