Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Βαρατε τους

Ο τιτλος τα λεει ολα!ΒΑΡΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ! Δεν εχουμε να κανουμε ουτε με διαδηλωτες ουτε με "παιδια" ουτε τιποτα τετοιο. Εχουμε να κανουμε με δολοφονους! Δολοφονους που δεν στραματουν μπροστα σε τιποτα. Εν ψυχρω δολοφονους που ενω ο κοσμος τους φωναζε "μην ριχνετε μολοτωφ, εχει ανθρωπους εκει μεσα" εκεινοι γυρισαν εριξαν μια αγρια ματια(το μισος ειναι που μεγαλωνει, οπως γραφουν στα συνθηματα τους) και εριξαν τη βομβα. Αιμοδιψη τετραποδα, που και καλα ειναι εναντια στη βια, και υποστηριζουν την αξια της ανθρωπινης ζωης. Οπως καταλαβαινετε κυριοι μιλαω για τα κωλοπαιδα τους Αναρχοπουστες. Οι οποιοι σαν καλες ΚΟΤΕΣ που ειναι αυτη τη στιγμη ειναι κλεισμενοι στο Πολυτεχνειο. Ερωτηση, εχουμε τρεις νεκρους απο ανθρωπους που υπαρχει σοβαρη περιπτωση να κρυβονται κατω απο την προστατευτικη ομπρελα, που λεγεται ασυλο, γιατι δεν γινεται αρση ασυλου ΤΩΡΑ, και να μπουκαρει μεσα η Αστυνομια και να τους τουλουμιασει στο ξυλο; Αφου σας επιασε ολους η οδυνη και θλιψη για τον χαμο τρειων ανθρωπων, γιατι δεν κανετε κατι; Κυριε Τζεφρε'ι' αντι να μας λες παπαριες διαβαζοντας χαρτακια στη Βουλη γιατι δε κανεις κατι χρησιμο και να δωσεις ΕΣΥ προσωπικη εντολη για αρση ασυλου;(θελει αντερα βεβαια, τα οποια εσυ δεν εχεις, αλλα κουβεντα να γινεται...)Γιατι συνεχιζετε να καλυπτετε αυτα τα κωλοπαιδα τους αναρχικους; Τι αλλο πρεπει να γινει πια για να γινει κατι με αυτους τους καφρους; Μπειτε στο Πολυτεχνειο διαλυστε τους, σπαστε τους στο ξυλο. Μπουκαρετε στη Βιλα Αμαλιας να δειτε πια τι κωλοπαιδια υπαρχουν εκει μεσα, τι μολοτωφ και τι οπλα κρυβονται εκει; Κυνηγηστε τους επιτελους, εχουν γινει επικινδυνοι, σκοτωνουν αθωους!

ΥΓ Σαν συμπληρωση της προηγουμενης αναρτησης μας, να προσθεσουμε οτι στις πορειες που εγιναν σημερα, συμφωνα με ανθρωπο που ειχε παρει μερος στη πορεια, υπηρχε μπλοκ κουκουλοφορων(δελτιο MEGA, o εν λογω κυριος ειναι ο δημοσιογραφος, Στελιος Παπαπετρου, το ακουσα πριν 5 λεπτα)αρα για να απαντησω σε καποιους που μου εστειλαν email λεγοντας με και εμενα προβοκατορα, επειδη ειπα, οτι η Αλεκα και το κομμα της δεν απομακρυναν τους ταραχοποιους απο την πορεια τους!Μαλιστα υποστηριζαν οτι μονοι τους περιφρουρουν τις πορειες τους και απομακρυνουν τυχον καφρους!Αμ δε!Υπηρχε μπλοκ κουκουλοφορων στην πορεια, πλα'ι' πλα'ι' με τους υπολοιπους διαδηλωτες

ΥΓ2 Συμφωνα με τον ιδιοκτητη του βιβλιοπωλειου "ΙΑΝΟΣ" που βρισκεται απεναντι απο την MARFIN που εκαψαν οι καφροι, υποστηριξε οτι οι αναρχικοι ηξεραν πολυ καλα τι εκαναν, και οτι υπηρχε κοσμος μεσα στα κτιρια που καηκαν, καθως ενας κουκουλοφορους, πηγε και του ειπε με Σ Π Α Σ Τ Α Ελληνικα"Σκασε θα σε καψω", και αλλοδαπα κτηνη στις καφριλες για ακομα μια φορα!Ειναι τα ιδια κτηνη κυριοι της Ελευθεροτυπιας, του MEGA και εσεις οι υπολοιποι "ανοιχτομυαλοι" της χωρας, που θελατε να τους νομιμοποιησετε, φατε φιλελευθερισμο τωρα.Τρεις νεκροι εκ των οποιων η μια εγκυος.

ΥΓ3 Κυριοι του MEGA καταλαβαινουμε οτι τον γουσταρετε τον Τζεφρε'ι', αλλα μη τον κανετε τοσο φανερα(καρφωνεστε πολυ ασχημα). Καψης στο κεντρικο δελτιο του MEGA:"Πολλοι παρομοιαζουν την Αθηνα σημερα με την Αθηνα του Δεκεμβριου του 2008, οχι η Αθηνα δεν ειναι ιδια με τοτε, η Αθηνα ειναι μια ειρηνικη κοινωνια και ειναι πολυ διαφορετικη απο τοτε" Κυριε Καψη, τι διαφορετικο βλεπετε εσεις; Γιατι εγω βλεπω σαν διαφορα, αντι Καραμανλη, Παπανδρεου γιατι κατα τα αλλα και στις δυο περιπτωσεις και νεκρους ειχαμε, και φωτιες ειχαμε κλπ. Μαθετε να βλεπετε τα πραγματα αντικειμενικα, δεν ειναι αγιο ο,τι κανει ο Τζεφρε'ι', ουτε να καλυπτετε τις μαλακιες του με τετοιο βλακωδεστατο τροπο. Μαλακες δεν ειμαστε μην παιζεταε λοιπον με την νοημοσυνη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: