Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Σκοτώνουν για να πετύχουν το σκοπό τους

Ώρα 7:00 μ.μ. σε μία ερημωμένη και ερειπωμένη Αθήνα. Η άπνοια έχει συντηρήσει τα δακρυγόνα κατά μήκος της οδού Σταδίου και στην πλατεία Κλαυθμώνος. Οι καταστηματάρχες έχουν έρθει στα μαγαζιά τους και κοιτούν τις ζημιές. Σχεδόν καμμία επιχείρηση, μεγάλη ή μικρή δεν έχει παραμείνει ανέγγιχτη.
Στον αριθμό 23 της Σταδίου δεν μπορείς να πλησιάσεις. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν αποκλείσει το κομμάτι από την Κλαυθμώνος μέχρι την πλατεία Κολοκοτρώνη. Η μυρωδιά καμένου σε πνίγει, όμως αυτή τη φορά δεν είναι μόνο άψυχη ύλη αυτό που μυρίζεις. Λίγες ώρες πριν, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία, πνιγμένοι από τις φλόγες στις οποίες είχε παραδοθεί το νεοκλασσικό κτίριο της Marfin. Τέσσερις άνθρωποι που δεν απέργησαν, όχι γιατί τους είχε υποχρεώσει κανείς, αλλά γιατί η ανάγκη τους ώθησε να επιλέξουν την δουλειά, αντί για την διαμαρτυρία.

Φώναζαν για βοήθεια, αλλά η πυροσβεστική δεν μπορούσε να πλησιάσει στο σημείο, αφού οι «δημοκράτες», οι προστάτες των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», οι «επαναστάτες του λαού» δεν άφηναν την πυροσβεστική και τα σωστικά συνεργεία να πλησιάσουν. «Να καείτεήταν η απάντηση στις απεγνωσμένες φωνές των άτυχων τραπεζοϋπαλλήλων. Τόλμησαν μάλιστα κάποιοι να μιλήσουν για προβοκάτσια και να αρχίσουν να ωρύονται ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα στην τράπεζα.

Ο δολοφόνος έχει ταυτότητα. Είναι η γνωστή, η θρασύς, ο ανεκδιήγητη αριστερά. Είναι οι έχοντες το μονοπώλιο της προστασίας των εργαζομένων, των γυναικών, των μητέρων, των παιδιών... Είναι ο κάθε Μάκης και Λάκης που δικαιολογούν με την πρώτη ευκαιρία τα «παιδιά», τους «κουκουλοφόρους των Εξαρχείων, που τους δίνουν βήμα να πουν τις απόψεις τους και τους ακούν σε στάση προσοχής. Ακόμα και αν αυτοί που τους μιλάνε έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα! Είναι αυτοί που παρελαύνουν τώρα στα τηλεπαράθυρα και κατηγορούν. Ναι! Κατηγορούν. Το κράτος, την τράπεζα, την αστυνομία, την... άτιμη κοινωνία.

Εμείς είχαμε προειδοποιήσει ότι η αριστερά θέλει να παίξει πάνω στις ανάγκες και την απόγνωση του λαού μας. Είχαμε πει ότι θέλει να εξοντώσει την κοινωνία μας, να την εξαθλιώσει και να την πάρει με το μέρος της. Αυτό που σήμερα μάθαμε και θα 'πρεπε επίσης να έχουμε προβλέψει είναι ότι για την εκπλήρωση των σχεδίων της δεν θα διστάσει ούτε και να σκοτώσει.

Ο θάνατος τριών νέων εργαζομένων ανθρώπων και η πιθανότητα η γυναίκα να ήταν κυοφορούσα, σηματοδοτεί μία πραγματικότητα: Η αριστερά δεν είναι προστάτης με την έννοια του αρωγού αλλά με την έννοια του προαγωγού. Η αριστερά όχι μόνο δεν είναι το μέλλον αλλά και το δολοφονεί!

elkosmos
Διαβάστε και εδώ από την Ελληνική Γροθιά

τραγική εικόνα της άτυχης γυναίκας που κείτεται νεκρή στο μπαλκόνι της ΜΑRFIN


Το είδαμε στο HeLLeNiCReVeNgE

Δεν υπάρχουν σχόλια: