Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ποια είναι η καθημερινή πολιτική εφημερίδα που έχει “στα ψιλά” της πρώτης σελίδος την δολοφονία των εργαζομένων της Marfin;

Μα φυσικά ο Ριζοσπάστης, το επίσημο κομματικό όργανο του ΚΚΕ!

Ακόμα και οι αθλητικές εφημερίδες έδωσαν μεγαλύτερη σημασία. Το παραπάνω εξώφυλλο είναι μια τεράστια ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Δείτε την μαγική εικόνα και βρείτε που γράφει για τους νεκρούς. Για να σας βοηθήσουμε… Βρίσκεται λίγο παραπάνω από εκεί που επαναλαμβάνει τα χθεσινά ψεύδη της Αλέκας στη βουλή περί …συμμετοχής Χρυσαυγιτών στα επεισόδια. “Συντρόφισσα” Αλέκα, ακόμα αναμένουμε να μας παρουσιάσεις τους …μεταμφιεσμένους σε κομμουνιστές, Χρυσαυγίτες! Αληθεύει ότι κρατούνται στον Περισσό;!

Τις πύλες της “αντιπληροφόρησης” όμως άνοιξε δια το εξεγερμένο κοινόν και το Indymedia. Εκεί θα βρείτε κοινή γραμμή πλεύσης με τον Ριζοσπάστη για τους “προβοκάτορες Χρυσαυγίτες” αλλά και βαθυστόχαστη ανάλυση για τα αίτια του θανάτου (ούτε λόγος για δολοφονία…) των Ελλήνων εργαζομένων: Έφταιγε το κτήριο, ο Βγενόπουλος, η ανυπαρξία υποδομής αντιπυρικής προστασίας, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ…αλλά σε καμμία περίπτωση δεν έφταιγαν ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ!
Ριζοσπάστης και Indymedia: “Η νέα διάσταση στην ενημέρωση!”

απο το site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: