Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Εθνικη Ελλαδος ΓΕΙΑ ΣΟΥ!



Θερμα συγχαρητηρια στην Εθνικη Ομαδα ποδοσφαιρου της Ελλαδος που καταφερε με γκολ του Σαλπιγγιδη να νικησει 0-1 την Ουκρανια στο Ντονετσκ και να παρει την προκριση στο Μουντιαλ της Νοτιου Αφρικης! Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και τον προπονητη που εδωσαν μια απαντηση σε ολους τους επικριτες τους και καταφεραν κατι που η Ελλαδα εχει να το καταφερει απο το 1994!Δεν εχω να πω κατι αλλο παρα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

3 σχόλια:

gerasimos είπε...

Μια κουβεντα θα πω....Αυτος ο προπονητης εχει μεγααααλο κω.. εεε αστρο ηθελα να πω!τι πραγμα ειναι αυτο με τη παρτη του πια!ελεοσ!7 βαζελοι κανεις του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!ελεος!Εχει τυχη!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ θα πω μονο στους παικτες!οχι σε αυτον που επρεπε να βαλει δε3ι μπακ κ εβαλε το Πλιατσικα!

μπαμπης είπε...

Σταματα μωρε με την γκρινια!Θα παμε Μουντιαλ!Ο Ρεχαγκελ δεν εχει να απαντησει σε κανεναν, ο ανθρωπος που εχει παει σε δυο Euro εχει παρει το ενα και πηγε και Μουντιαλ δεν εχει να δωσει καμια απαντηση, ο,τι ειχε να πει το ειπε στο γηπεδο!Και επισης εδω μιλαμε για Εθνικη Ομαδα οχι για Ελληνικες ομαδες!Παρακαλω οχι οπαδικα εδω μεσα!

gerasimos είπε...

Αντε ρε μαλακα! Πλακα μας κανεις? ωραια πηγε και?ετσι δε μας βλεπω να κανουμε τιποτα..και ο μαραντονα ηταν παιχταρας αλλα ειδες πως καταντησε την εθνικη του!μαυρο χαλι!