Σάββατο 16 Μαΐου 2009

«Όποιος "αγαπά" τους σκλάβους, τρώει ψωμάκι απ' τα αφεντικά»


Δείτε πόσο πλουσιοπάροχα και από πού χρηματοδοτείται η «φιλανθρωπία» των «αντιρατσιστών»: Διαβάζουμε στο «Πρόγραμμα Equal - Μια Αγορά Εργασίας Ανοικτή για Όλους»:

«Το ελληνικό Πρόγραμμα της Κ.Π EQUAL έχει συνολικό προϋπολογισμό 141.251.103 € και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο με 105.9382.847 € (ποσοστό 75%). Το ποσό που αντιστοιχεί στην Ελλάδα είναι 35.312.776 € (ποσοστό 25%).».

Μέσα σ’ αυτούς που επωφελούνται απ’ αυτά και άλλα κονδύλια, μυστικά και φανερά είναι και το Ελληνικό Παρατηρητήριο το Ελσίνκι για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» (ΕΠΣΕ). Πρόεδρος [επί τιμή] ο γνωστός Γρηγόρης Βαλλιανάτος και πραγματικός καθοδηγητής ο Παναγιώτης Δημητράς, γιος του υπουργού της χούντας Ηλία Δημητρά.

Ποιοι και γιατί χρηματοδοτούν την ΜΚΟ ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής) που ευλογεί την λαθρομετανάστευση και φρονεί ότι η ελληνική εθνική μας ταυτότητα είναι ντεμοντέ και ως πολίτες, ανάμεσα σε άλλους πολίτες, χρειαζόμαστε νέα ταυτότητα …πολυπολιτισμική;


Ιδού ένα μικρό δείγμα από τους χρηματοδότες της συγκεκριμένης ΜΚΟ: Τα Υπουργεία Εξω-τερικών, Εθνικής Άμυνας κλπ. Τα Ιδρύματα Α.Γ. Λεβέντη, Σταύρου Σ. Νιάρχου, Ίδρυμα Αλέξαν-δρος Σ. Ωνάσης, Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε., Ιδρύμα Λίλιαν Βου-δούρη, Τράπεζα της Ελλάδος, OTE A.E., ALPHA BANK, Coca-Cola, Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, INTRACOM Α.Ε, καμιά εκατοστή άλλες ελληνικές επιχειρήσεις και ιδρύματα. Όλη η χλίδα στην υπηρεσία των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της λαθρομετανάστευσης! Συν καμιά εκατοστή ξένοι χορηγοί. Ενδεικτικά η αμερικάνικη Πρεσβεία στην Αθήνα, το Ίδρυμα Φορντ, το Ίδρυμα Ροκφέλερ και φυσικά το Ίδρυμα Σόρος!

ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ

απο το blog http://egersis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: