Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

Aφγανοι τα εκαναν γυαλια καρφια στην Ομονοια επειδη δεν τους αρεσει ο ελεγχος της αστυνομιας.


Επεισοδιακά εξελίχθηκε πορεία περίπου 200 Αφγανών αλλοδαπών το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. Αφορμή για τις ταραχές έδωσαν, σύμφωνα με καταγγελίες διαδηλωτών, αστυνομικοί, οι οποίοι κατά τη διάρκεια χθεσινής «επιχείρησης σκούπα» σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Σύριοι μετανάστες και ισχυρίστηκαν ότι οι αστυνομικοί τους έσχισαν το κοράνι.

Και εμάς ποιος μας λέει ότι δεν ψεύδονται γιατί η αστυνομία έχει εξαπολύσει επιχειρήσεις σκούπας εδώ και μέρες τώρα και συλλαμβάνει πλήθος ΛΑΘΡΟμεταναστών καθώς και εγκληματιών ανάμεσά τους; Και στις 9 του Μάη που ξεκίνησαν τα επεισόδια και προκαλούσαν τους πολίτες που διαμαρτύρονταν για την παράνομη μετανάστευση τι αφορμή βρήκαν; Θα μας πούνε ή θα εφεύρουν;


Τα πρώτα επεισόδια σημειώθηκαν στις 5 το απόγευμα στην οδό Αχαρνών, όταν κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για τη συγκέντρωση των αλλοδαπών, την οποία πραγματοποίησαν χωρίς να ενημερώσουν κανέναν. Αλλά αυτούς ποιός τους ακούει; Μειοψηφία στην χώρα τους θα καταντήσουν αλλά και τώρα που είναι πλειοψηφία οι μειοψηφίες κάνουν κουμάντο.

Κατόπιν οι Αφγανοί και λοιποί μουσουλμάνοι έκαναν πορεία προς την πλατεία Ομονοίας, προξενώντας καταστροφές σε αυτοκίνητα και καταστήματα. Στην χώρα τους θα τους περνούσε από το μυαλό να αγγίξουν ξένη περιουσία ή οι νόμοι το κορανίου θα τους είχαν κόψει πόδια και χέρια αυτομάτως; Όπου βρίσκουν τα κάνουν...

Οι Αφγανοί λαθρομετανάστες ετοιμάζουν κι αύριο πορεία στην Ομόνοια. Θα πρέπει να κλείσουν τα μαγαζιά τους οι καταστηματάρχες και να μην κατέβουν στο κέντρο οι πολίτες επειδή οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ έτσι αποφάσισαν; Θα βρουν πολλές αφορμές ακόμα για να σπάσουν το βιος του κοσμάκη αυτοί που και απρόσκλητοι μπήκαν στη χώρα μας και εγκληματούν κατά συρροή.


Εκεί καταντήσαμε! Να μη μπορεί η Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της! Δεν τους αρέσει να να συλλαμβάνονται οι ΛΑΘΡΟμετανάστες (κλικ εδώ)και οι εγκληματίες γιατί τότε πως θα κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους; Τι και αν οι κάτοικοι διαμαρτύρονται; Οι λαθρομετανάστες με τους ΣΥΡΙΖαίους νταβάδες σε άψογη συνεργασία με τους υπαλλήλους του Soros λύνουν και δένουν. Εμείς απλά υπομένουμε τις καταστροφές των περιουσιών μας και τις λεηλασίες και το κράτος είναι ανύπαρκτο!

απο το blog hellenicrevenge.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ