Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Ειναι τρελοι αυτοι οι Μουσουλμανοι!!

Αυτες τις μερες κυριοι ζουμε ενα θεατρο του παραλογου. Ξυπνησαν και οι μουσουλμανοι των Αθηνων και αρχισαν να κανουν πορειες γιατι λεει ενας αστυνομικος σε ελεγχο που εκανε σε εναν λαθρομεταναστη εσκισε ενα κορανι. Το ποσο φιλησυχοι και ηρεμοι ειναι οι λαθρομεταναστες το ειδαμε με τις φιλησυχες πορειες τους που τα εκαναν ολα γυαλια καρφια στην Αθηνα. Ας τα πιασουμε τα πραγματα απο την αρχη για να δουμε ορισμενα σημεια που αγγιζουν τα ορια της τρελας.
Πρωτα απο ολα κοιταξτε καλα την παρακατω φωτογραφια:

Αυτο ειναι συμφωνα με πληροφοριες απο αλλα blogs το "σκισμενο" κορανι. Ετσι το εδωσε ο λαθρομεταναστης στην αστυνομια, σε αυτη την κατασταση. Ρωταω τωρα εγω, βλεπετε τιποτα σκισμενο ή κατεστραμενο;Γιατι εγω δεν βλεπω να εχει παθει τιποτα. Βλεπω μερικα χαρτια στην κατασταση που θα ηταν ολα τα χαρτια αν ηταν χιλιοδιπλωμενα και βαλμενα σε μια κωλοτσεπη, τυλιγμενα σε χαρτοπετσετες με κολλητικη ταινια. Συμφωνα με το αστυνομικο δελτιο ο εν λογω λαθρομεταναστης ηταν υποπτος για διακινηση ναρκωτικων. Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι θα υπεθεται αν εβρισκε πανω σε εναν υποπτο για διακινηση ναρκωτικων ενα πακετακι τυλιγμενο με χαρτοπετσετες και κολλητικη ταινια γυρω γυρω; Γιατι εγω ναρκωτικα θα υπεθετα, οπως ακριβως υπεθεσε και ο αστυνομικος που το βρηκε. Γι'αυτο το εσκισε για να δει τι μπορει να εχει μεσα. Αφηστε δε που ο λαθρομεταναστης κατηγορειται επισης(συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες) για νταβατζιλικι. Εκανε τον νταβατζη ο "κυριος" σε τρεις γυναικες. Ο Αλλαχ του τι εχει να πει για αυτο; Το επιτρεπει αυτο το πραγμα το κορανι που για χαρη του το κεντρο της Αθηνας εγινε γυαλια καρφια;
Αργοτερα η πορεια διαμαρτυριας για την υποτηθεμενη καταστροφη του κορανιου εξελιχτηκε σε πορεια για την ανεγερση τζαμιου στην Αθηνα. Μαλιστα! Σαν να λεμε δηλαδη ηρθαμε με το ετσι θελω και θα κατσετε να σας πηδηξουμε κιολας. Τι λετε ρε κρετινοι; Με ποιο δικαιωμα ζητατε τζαμι σε μια Χριστιανικη χωρα; Εγω μπορω να ερθω στο Ισλαμαμπαντ και να μου χτισετε Ελληνορθοδοξη Χριστιανικη εκκλησια; Τι εχετε προσφερει σε αυτην την χωρα, εκτος απο ναρκωτικα, εγκληματικοτητα και αρρωστιες για να εχετε και δικαιωματα; Πληρωνετε μηπως φορους; Υπηρετησατε τον Ελληνικο Στρατο; Και κατι αλλο, εσεις ποσο μας σεβεστε για να εχετε απαιτηση να σας σεβομαστε και εμεις;
Το θεμα με την ανεγερση τζαμιου στην Ελλαδα εγκυμωνει πολλους κινδυνους. Οι μουσουλμανοι ειναι παραξενοι ανθρωποι. Δεν σηκωνουν πολλα πολλα. Σκεφτειτε τι εχει να γινει αν τους χτισουμε και τζαμι. Σε αυτο το σημειο θα δανειστω μια αναρτηση απο το blog hellenic revenge:
"Πόσος χρόνος θα χρειαστεί πριν οι μετανάστες μας πούνε “Κοίτα, η γυναίκα σου κυκλοφορεί ημίγυμνη και σκανδαλίζει τον γιο μου που θέλει να είναι καλός μουσουλμάνος. Σκέπασέ την με μια μπούρκα.”

“Τα δικά μου έθιμα είναι τα σωστά και πρέπει να τα σεβαστείς κι εσύ και να τα τηρείς”.

Στο Λονδίνο δεν γιορτάζουν πλέον τα Χριστούγεννα όπως παλιότερα για να μην παρεξηγηθούν οι μειονότητες. Υπάρχουν ελάχιστες θρησκευτικές αναφορές. Έμφαση δίνεται στην πρωτοχρονιά και στο εμπόριο-τζερτζελέ γενικώς.
Αυτά θα σας τα πούν Άγγλοι που τα χουν ζήσει, δεν θα τα βρείτε στο google.
Θα βρείτε όμως τί λένε οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές για τα Χριστούγεννα και τον εορτασμό τους.
Οι χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ για τα δήθεν "ανθρώπινα" δικαιώματα έχουν καταστρέψει ολόκληρες χώρες.....
Ακόμα και τα τρία γουρουνάκια τους φταίνε
A children’s story based on the tale of the Three Little Pigs was rejected for an award after judges became concerned that it would offend Muslims
Απορρίφθηκε από τα βραβεία το παραμύθι με τα τρία γουρουνάκια γιατί προσέβαλε τους μουσουλμάνους στην Αγγλία. Έτσι απεφάνθη ο δικαστής (που σημαίνει τα πλοκάμια της Νέας Τάξης έχουν εισβάλλει στους πυρήνες των κρατών)"
Τα σχολια δικα σας κυριοι!
Ενα αλλο θεμα ειναι οτι για μια ακομα φορα βγαινει στην φορα οι βρωμα ορισμενων ανθρωπων. Εγινε χαλασμος απο τους δηθεν προοδευτικους οταν εμαθαν για το "σκισμενο" κορανι.

Βγαιναν ολοι και εκραζαν σε blogs, τηλεορασεις, ραδιοφωνα οτι δεν σεβομαστε την θρησκεια των αλλων και ενα σωρο αλλες μπουρδολογιες για τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων. Εχω μια ερωτηση για εσας: ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ; Εκει δεν υοπαρχει θεμα για δικαιωματα στην θρησκεια; Δεν θα μιλησετε για εληψη σεβασμου σε αυτες τις περιπτωσεις; Αμ δεν θα μιλησετε γιατι το ανθελληνικο σας μυαλο και τα αφεντικα σας οι πρακτορισκοι της Νεας Ταξης δεν σας αφηνουν.
Η μεγαλη πλακα βεβαια ειναι στο indymedia. Εκει επικρατει πανικος. Ειναι διχασμενα τα Απλυτα βρωμοσκυλα(εεε συγγνωμη συντροφια ηθελα να πω). Απο την μια υπαρχει η ιδεολογια, που οριζει τον αναρχικο ως αθεο,αρα καμια εμπλοκη σε θρησκευτικες πορειες. Απο την αλλη, εδω υπαρχουν μεταναστες που διαδηλωνουν. Δηλαδη αλλη μια ευκαιρια να τα σπασουμε. Πολλες σκοτουρες εχουν τα συντροφια. Να μεινουμε ιδεολογοι ή να τα σπασουμε ολα μαζι με τους Πακις και ας κανουν θρησκευτικη πορεια. Θα θελα να ξερα τι θα γινοταν αμα καποιος λαθρομεταναστης εσκιζε καποια Αγια Γραφη και εβγαιναν οι Χριστιανοι στον δρομο.
Μιας και μιλαμε για ανθρωπους που επιλεκτικα διαμαρτυρονται για το "σκισιμο" του κορανιου θα ηθελα να δειτε και ενα βιντεο και να κρινετε αναλογως. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ:

Απολυτο ξεβρακωμα του κυριου δημοσιογραφου.

Αλλα για να κανουμε και το χατιρι των Απλυτων, των Αλαβανων και των διαφορων αντιρατσιστων και προοδευτικων Γραικυλων δημοσιογραφων εχουμε μια ωραια προταση. Να γινει το τζαμι για τους μουσουλμανους αλλα να γινει στην Εκαλη και στην Κηφισια(αφου γουσταρουν λαθρομεταναστες τοσο πολυ τους στελνουμε πολλους). Καλη ιδεα ετσι; Φανταστειτε τωρα τον Αλαβανο να πεταγεται εκει που κοιμαται επειδη τον ξυπνησαν οι κραυγες του ιμαμη απο τους μιναρεδες. Θα πεθανουμε στο γελιο. Αλλα επειδη τοτε τα διαφορα Cayenne και Landrover που ειναι εκει μπορει να...πως να το πουμε τωρα για να μην μας πουνε ρατσιστες, να σπασουν και μυστηριωδως να εξαφανιστουν διαφορα αξεσουαρ απο μεσα και να πουλιουνται στην Ομονοια, και επειδη για καποιους τελικα ο πρωινος υπνος μπορει να διακοπτεται αποτομα απο τους ιμαμηδες, θα βρουμε και αυτοι αλλη λυση.
ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΝΟΥΝ Ι ΩΡΑ,ΑΘΛΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!

Θελουν και τζαμι τα ζωα. Παρτε απο εναν μιναρε στον κωλο οπως λεει και ο Ιματζινος στο Υγρο Πυρ και σκασμος. Ηρθατε απροσκλητοι σε μια Χριστιανικη χωρα γι'αυτο μοκο. ΗΡΘΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ!

2 σχόλια:

greekalert είπε...

Δεκάδες ιστολόγια ασχολήθηκαν με τους δύο "δημοσιογράφους" παρουσιάζοντας τα κατορθώματα τους και το τι δεν θα πρέπει να σημαίνει δημοσιογραφία....Αλλά μας διέφυγε μία λεπτομέρεια...
στο επίμαχο βίντεο..υπάρχει τηλεφωνο επικοινωνίας και email...

γιατί δεν τους στέλνουμε τις ευχές μας;;;;

Ανώνυμος είπε...

καλη ιδεα!να τους μεταβιβασω και τις δικες ευχες;Αλλα θα τις βαλω σε αλλο mail καθως οι δικες μας θα παραειναι θερμες!!!!!!!