Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Παγκοσμια Ημερα Μεταναστευσης ή οπως αλλιως την λενε...

Καλημερα κυριοι! Ειχαμε καποιες μερες απουσιας απο την μπλογκοσφαιρα λογω υποχρεωσεων αλλα τωρα επιστρεψαμε και θα προσπαθησουμε να καλυψουμε το χαμενο εδαφος. Το πρωι ακουσα οτι σημερα ειναι η παγκοσμια μερα μεταναστευσης, και ολα τα ΜΜΕ κυριολεκτικα ΛΥΣΣΑΞΑΝ να μας το υπενθυμιζουν. Απο ενημερωτικες εκπομπες μεχρι κουτσομπολιστικα πρωιναδικα."Καλημερα αγαπητοι ακροατες σημερα ειναι η Παγκοσμια Μερα Μεταναστατευσης". Ε και; Στα παπαρια μας! Τι μας το λετε; Εμεις οι Ελληνες τρωμε τα αποτελεσματα της (λαθρο)μεταναστατευσης στα μαπα καθημερινα μεσα στις γειτονιες μας. Εγω ξερω οτι κατι τετοιες μερες, οπως η μερα κατα του ΑΙDS, η μερα χωρις αυτοκινητο κλπ δημιουργηθηκαν με σκοπο να γινουν καποιες ενεργειες με σκοπο να πετυχουμε κατι, να ενημερωθει ο κοσμος πχ για το πως να προφυλαχθει απο το AIDS ή να γινει μια προσπαθεια ουτως ωστε να περιορισουμε την χρηση του αυτοκινητου. Την συγκεκριμενη μερα τι πρεπει να κανουμε; Τι να σκεφτουμε; Ποσο καταπιεζονται οι (λαθρο)μεταναστατες; Αυτοι κοντευουν να μας καβαλισουν εδω περα! Και αφου καταπιεζονται συνεχως γιατι συνεχιζουν να ερχονται κατα χιλιαδες στην χωρα μας; Μαζοχες ειναι; Αφου καταπιεζονται εδω!! Δευτερον αυτη η μερα σε τι αλλο αποσκοπει; Να φερουμε και αλλους εδω; Ποσους ακομα; Εχουμε γεμισει με ολες τις φυλες της Ασιας! Πακιστανοι, Μπαγκλαντεσιανοιμ Αραβοιρακινοι, Κουρδοι, Κινεζοι! ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟ! Αλλα να φερουμε και αλλους μη τυχον και μας πουνε ρατσιστες!
Βεβαια ολοι οι παγκοσμιοι οργανισμοι εσπευσαν να υποστηριξουν αυτη την μερα. Συγκεκριμενα ο ΓΓ του ΟΗΕ δηλωσε: "Η μετανάστευση όχι μόνο δεν προκαλεί την κρίση, αλλά είναι μέρος της μακροπρόθεσμης λύσης" . Σαν να σου λεει αν θελεις να την γλιτωσεις απο την κριση φερε και αλλους μεταναστατες. Το οτι οι λαθρομεταναστες δουλευουν και στελνουν ολα τους τα λεφτα στο Πακισταν στην Αλβανια και στην Σομαλια δεν μας απασχολει καθολου! Οτι φευγουν χρηματα απο το καθε κρατος δεν μπαινει στον κοπο να αναλυσει ο κυριος του ΟΗΕ. Και δε μιλαμε για μικρα μεγεθη αν αναλογιστει κανεις οτι περα απο τα χρηματα που φευγουν λογω λαθρομεταναστευσης(που ειναι μεγαλο μεγεθος αν αναλογιστει τα εκατομμυρια των λαθραιων που εχουμε στην Ελλαδα) υπαρχουν και αλλοι οικονομικοι παραγοντες που θιγονται απο την (λαθρο)μεταναστευση:

Ασφαλιστικό - Υγεία

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των παράνομων συντάξεων που απολαμβάνουν οι μετανάστες. Άτομα μεγάλα σε ηλικία όπως έχει καταγγελθεί, παίρνουν χωρίς να το δικαιούνται και χωρίς να έχουν τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων την κατώτατη σύνταξη του Ι.Κ.Α.

Δαπανώνται τεράστια ποσά για την περίθαλψη λαθρομεταναστών στα ελληνικά νοσοκομεία. Οι Έλληνες φορολογούμενοι χωρίς να έχουν καμία υποχρέωση, βλέπουν τις εισφορές τους να τις καρπώνονται εισβολείς.Παράλληλα έχουν απαξιωθεί και τα δημόσια νοσοκομεία, αφού με δυσκολία θα πλησίαζε κάποιος Έλληνας σε ένα χώρο με τριτοκοσμικούς, στον οποίο ενδέχτεται να κολλήσει και κάποια μολυσματική ασθένεια. Ακόμα και οι "νόμιμοι" μετανάστες φυσικά έχουν αρνητική συνεισφορά στο ασφαλιστικό σύστημα. Η περίθαλψη τους κοστίζει πολύ περισσότερο απο τις απειροελάχιστες εισφορές τους.

Απαξίωση κρατικών δαπανών και δημοσίων έργων

Όσα χρήματα πλεόν και να δαπανήσει το ελληνικό κράτος για δημόσια έργα, καταλήγουν σε λίγους επιχειρηματίες που πολλές φορές δεν είναι καν Έλληνες. Οι δε εργάτες είναι όλοι μετανάστες. Έτσι λοιπόν απαξιώνονται και τα δημόσια έργα και κάθε επένδυση αφού τα χρήματα αυτά δεν ανακυκλώνονται στην Ελλάδα αλλά καταλήγουν εκτός, με τραγικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία. Εκτός αυτού, οι μετανάστες δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του Έλληνα καταναλωτή και περιορίζονται μόνο στα απαραίτητα.

Παραεμπόριο - Παραοικονομία

Οι μετανάστες ειδικεύονται στο παραεμπόριο.Η πώληση τέτοιων προιόντων που τα βλέπουμε συχνά στα πεζοδρόμια και σε πάγκους και η ανοχή αυτής της κατάστασης απο το ελληνικό κράτος επιδοτεί στην ουσία τη μαφία που παράνομα τα εισάγει στη χώρα μας.
Φυσικά αυτή η κατάσταση έχει τινάξει στην κυριολεξία στον αέρα τις ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν αυξημένο λειτουργικό κόστος λόγω ΦΠΑ, φόρου εισοδήματος αλλά και εισφορών στα διάφορα ταμεία. Με τη σειρά του χάνει και το κράτος απο αυτή την κατάσταση.

Ανεργία
Οι μετανάστες διέλυσαν την ελληνική εργατική τάξη. Οι Έλληνες πλέον δεν μπορούν να απασχοληθούν ως εργάτες αφού έχουν να ανταγωνιστούν τους κατα πολύ φθηνότερους μετανάστες. Οι συνέπειες για το ασφαλιστικό είναι τραγικές αφού οι απελπισμένοι μετανάστες δέχονται να εργαστούν χωρίς ένσημα ή με πολύ λιγότερες εισφορές.
Οι δε Έλληνες που ήταν ή θα μπορούσαν να είναι εργάτες, αναγκάζονται να αναζητήσουν εργασία στο αμέσως επόμενο επίπεδο. Ως υπάλληλοι δηλαδή.
Επομένως ζήτηση και προσφορά εργασίας είναι δυσανάλογη, με αποτέλεσμα την ανεργία και τις ήδη υπάρχουσες θέσεις με δυσμενέις όρους. Απο το ύψος των αμοιβών, τις ασφαλιστικές εισφορές μέχρι και τις ώρες εργασίας.

Επιπλέον οικονομική επιβάρυνση

Στο ήδη δραματικό σκηνικό υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Εκατομμύρια ευρώ ξοδεύονται χωρίς και πάλι να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός, για τη διάσωση και τη σίτιση των λαθρομεταναστών. Μόνο το κέντρο της Μυτιλήνης αποκαλύφθηκε πως μας κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Το σκηνικό της σχιζοφρένειας το συμπληρώνουν οι "περίεργες" επιδοτήσεις σε μη κυβερνητικές οργανώσεις που ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες και τα προπαγανδιστικά σποτ στα τηλεοπτικά κανάλια για να δεχθούμε εισβολείς εποίκους - λαθροψηφοφόρους.

Αναλογιζόμενοι όλα τα παραπάνω κατανοούμε πως οι μετανάστες (λαθραίοι και νόμιμοι), αν δεν είναι το κύριο αίτιο καταστροφής της ελληνικής οικονομίας και του ασφαλιστικού συτήματος, είναι σίγουρα ένας καθοριστικός παράγοντας.
Η Ελληνική πολιτεία καλείται να πάρει λύσεις πριν είναι αργά.
Και κάποια στιγμή θα πρέπει πια να σταματήσουμε να βασιζόμαστε σε απόψεις οικονομολόγων που τίναξαν στον αέρα την παγκόσμια οικονομία και δεν είναι τίποτα άλλο παρά εκπρόσωποι και προπαγανδιστές όλων αυτών των επιχειρηματιών που θέλουν φθηνούς δούλους για τους εργοδότες τους και όχι πολίτες. (ΠΗΓΗ)

Αυτα γιατι δεν μας τα λενε απο τον ΟΗΕ; Σιγα μην μας τα πουνε! Θα τον πιουμε και θα πουμε και ενα τραγουδι! Σε μια κοινωνια που θελει να λεγεται δημοκρατικη εμεις δεν θελουμε να μας επιβαλουν πραγματα με το ζορι!Οπως διαβασα και στο GreekAlert, αφου θελουν να μας λενε Ευρωπαιους, θα εχουμε και τα ιδια δικαιωματα με τους Ευρωπαιους, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ!

Απαραίτητες διευκρινήσεις

πρώτον
Είναι απαραίτητο να διευκρινίσουμε για μια ακόμη φορά πως όσοι αποφασίσουν να "τρέξουν" και από την μεριά τους το "ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" δεν χρειάζεται καν να μας αναφέρουν
δεν διεκδικούμε ούτε πρωτεία, ούτε διαφήμιση μέσω κάποια κίνησης και φυσικά δεν θέλουμε επουδενί το καπέλωμα καμίας προσπάθειας.

Αρκεί να προωθηθεί η προσπάθεια και να μπουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στην λογική της απαίτησης δημοψηφίσματος για να αποφασίσει ο λαός για το μεταναστευτικό.

Δεν χρειάζεται να υιοθετηθεί το δικό μας κείμενο
μπορεί ο καθένας να ανεβάζει το δικό του με τις όποιες διαφορές (μεγάλες ή μικρές)
η απλά να ανεβάζει το θέμα ως τίτλο

δεύτερον
εμείς δεν προτρέπουμε μόνο αυτούς που συμφωνούν με αυτά που υποστηρίζουμε
απευθυνόμαστε και σε αυτούς που βρίσκονται απέναντι

Αφού κάποιοι πιστεύουν πως είμαστε μια μικρή μειοψηφία όλοι εμείς που θέλουμε η Ελλάδα να μην είναι το θλιβερό παράδειγμα της χώρας σουρωτήρι.
αφού κάποιοι πιστεύουν πως είμαστε μια μικρή μειοψηφία όλοι εμείς που δεν θέλουμε να δοθούν πολιτικά και άλλα δικαιώματα σε αυτούς που εισέρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χώρα μας.
αφού κάποιοι πιστεύουν πως είμαστε μειοψηφία εμείς που δεν ανεχόμαστε το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων...

Ιδού η Ρόδος...ιδού και το δημοψήφισμα

ας αποφασίσει ο λαός και τότε θα δούμε ποιοι είναι η μειοψηφία
θα δούμε τι πραγματικά θέλουν οι Έλληνες...

Φυσικά και δεν πιστεύουμε πως εμείς...ένα μικρό blog μπορεί να κάνει την διαφορά...
αλλά όλοι μαζί μπορούμε....ο καθένας αν προσπαθήσει από την μεριά του μπορεί...

κάποιοι θα πούν...σιγά...τι μπορεί να γίνει;...επειδή θα ανεβάζουμε ποστ με τίτλο ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...θα γίνει δημοψήφισμα...

και εμείς σας λέμε...ΟΧΙ μπορεί να μην γίνει δημοψήφισμα...αλλά σίγουρα αν προσπαθήσουμε...και αν σιγά σιγά μπαίνουν και άλλοι στην προσπάθεια...τουλάχιστον θα μπορούμε να πούμε πως εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος...κάναμε ότι μπορούσαμε μήπως και γίνει πραγματικότητα η πραγματική θέληση του Ελληνικού λαού και όχι αυτά που προσπαθούν να τους επιβάλουν με το έτσι θέλω...

Υ.Σ και ελάχιστοι να είμαστε...θα το γράφουμε κάθε μέρα...κάθε εβδομάδα...και ας μας πούνε ακόμη και γραφικούς...ούτως ή άλλως γνωρίζουμε και γνωρίζουν πως αν πραγματικά είμασταν εμείς οι λίγοι και γραφικοί τότε το δημοψήφισμα θα είχε γίνει εδώ και καιρό....

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ BLOG ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΥΟ BLOG ΤΟ ΙΔΙΟ
ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ
ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ;
ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ;
ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ;
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ;
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ;

ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Να αποφασίσει ο λαός αν θα συνεχίστει η πολιτική του μπάτε σκύλοι αλέστε
να αποφασίσει ο λαός αν θα νομιμοποιείτε όποιος μπαίνει παράνομα
να αποφασίσει ο λαός αν θα δοθεί δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες και αν ναι σε ποιούς;..θα δοθεί σε όλους όπως θέλουν κάποιοι ή θα δοθεί μόνο σε αυτούς που πρέπει και μόνο με προυποθέσεις όπως γίνετε στα σοβαρά κράτη
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ
ΩΡΑΙΑ!!
ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ (ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΩΡΑ


** ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ LINKS...ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ
365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...και που ξέρεις...:)

Δεν υπάρχουν σχόλια: