Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Μαθηματα ανθελληνισμου απο γνωστο ιδιωτικο σχολειο.


Οι παραπανω φωτογραφιες ειναι απο αυτοκολλητα που μοιραστηκαν σε μαθητες Γ' Γυμνασιου απο μια δασκαλα Γαλλικων μεσα στα πλαισια του λεγομενου European Day of Languages. Οπως βλεπετε κυριοι ανακαλυψαν "μακεδονικη" γλωσσα. Και οχι μονο την ανακαλυψαν αλλα την μοιρασαν και στους μαθητες χωρις να διευκρινισουν περι τινος προκειται ετσι για να δουν ολοι οι μαθητες τους την ανακαλυψη τους. Τα παιδακια εμειναν με την εντυπωση οτι στην Μακεδονια δεν ομιλειται η Ελληνικη γλωσσα αλλα αυτο το γυφτοσλαβοβουλγαρικο ιδιωμα που βλεπετε στην κατω εικονα. Το email του φορεα της Ευρωπα'ι'κης Ενωσης που εκδιδει τα εν λογω αυτοκολλητα ειναι το ακολουθο communication@ecml.at.
Οσων αφορα το σχολειο τωρα, προκειται για το Αμερικανικο κολλεγιο(Pierce College). Οριστε και το email τους pierce@acg.edu, και gymnasium@acg.edu. ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!1

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για πιο λογο να βομβαρδισεις καποιον?
Αφου τα μακεδονικα ειναι ΟΝΤΩΣ αναγνωρισμενη απο τους ευρωπαικους οργανισμους.

Ασχετως αν στην ελλαδα υπαρχει αλλη γνωμη, οι ευρωπαικοι οργανισμοι υπαρχουν και δεν μπορεις να τους κρυψεις με το δαχτυλο.

μπαμπης είπε...

αγαπητε φιλε,εχεις δικιο, οντως τα "μακεδονικα" ειναι αναγνωρισμενα απο ευρωπα'ι'κους οργανισμους, αλλα ενα σχολειο που λειτουργει κατω απο τα πλαισια της Ελληνικης Παιδειας θα επρεπε να διευκρινισει στα παιδια για πια "μακεδονια" μιλαει το αυτοκολλητο καθως και για πια "μακεδονικη" γλωσσα. Οπως ειπα και στην αναρτηση τετοια διευκρινιση δεν εγινε και πολλα παιδια εμειναν με την εντυπωση οτι στην Μακεδονια την οποια γνωριζουν ως Ελληνικο εδαφος ομιλειται αυτο το σλαβοβουλγαροσερβικο ιδιωμα που εσυ ονομαζεις "μακεδονικα".

Heavy~Metal Angel είπε...

Ανώνυμε 3:46, αν όλοι σκεφτόμασταν σαν εσένα η Ελλάδα θα άρχιζε προ πολλού από την Λάρισα και κάτω και όχι όπως είναι το σχέδιο να γίνει σε λίγα χρόνια.
Η δράση φέρνει αντίδραση που είναι και η φυσική εξέλιξη. Μας προκαλούν επιδεικτικά μάλιστα, τότε κι΄ εμείς θα τους "βομβαρδίσουμε" με e-mails.

Αν τώρα μερικοί είναι βουτυρομπεμπέδες και φοβούνται να "σπάσουν αυγά", τότε ας φορέσουν φουστίτσα και ας ντυθούν στα ροζ να τους ξεχωρίζουμε για να μην την πληρώσουν, όπως θα γίνει με κάτι εγχώριους μισέλληνες!