Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Τα παραμύθια και η αρωστημένη φαντασία ενός μπολσεβίκου

δειτε το βιντεο:
το ειδαμε στο site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Αλλη μια επιδειξη της "δημοκρατικοτητας" και της "ελευθεριας" τις οποιες πρεσβευει η Αριστερα της καφριλας. Ο κυριος Λαμπρου, υποψηφιος βουλευτης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α οπως θα ειδατε και στο βιντεο δεν θελησε να κατσει να συζητησει και να ακουσει την αποψη της αλλης πλευρας. Ο Λαμπρου ειναι υποψηφιος βουλευτης, ειναι ενας ανθρωπος ο οποιος αν εκλεγει θα πρεπει να ειναι στα βουλευτικα εδρανα και να ακουει και την αντιθετη πλευρα οποια και να ειναι αυτη. Αυτος ο "κυριος" αφου ειπε οτι δεν μιλαει με ηγετες συμμοριων, οπως ο Μιχαλολιακος στη συνεχεια απλα εφυγε. Δηλαδη αν με το καλο(ή το κακο) αυτος ο τυπας βρεθει μεσα στη Βουλη και ακουσει κατι που ειναι εκτος της σφαιρας της ιδεολογιας του τι θα κανει;Θα φευγει; Και αν υποθεσουμε οτι η Χρυση Αυγη καταφερει και μαζεψει 3% στις εκλογες και μπει στη Βουλη τι θα κανουν οι βουλευτες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα την κοπανανε και αυτοι ομαδικως; Σαν να λεμε οτι θα γυρνανε την πλατη σε ενα κομμα το οποιο θα εχει εκλεγει απο τον Ελληνικο λαο και κατ'επεκταση και σε οσους ψηφισαν αυτο το κομμα; Εμενα δεν μου ακουγεται και πολυ δημοκρατικο αυτο. Μου ακουγεται πιο πολυ σαν παιδιαστικη αντιμετωπιση ενως θεματος απο ενα μικρο παιδακι, που επειδη αυτο θελει να παιξει κρυφτο ενω η παρεα του θελει να παιξει τυφλομυγα αυτο αποχωρει θυμωμενο για το σπιτι του. Ευγε δημοκρατη μου!
Βεβαια κυριοι, ο τυπακος αυτος ειπε οτι δεν θελει να μιλαει με ανθρωπους που δερνουν μεταναστες και κουβαλανε μαχαιρια μαζι τους κλπ Ενταξει,δικαιωμα του. Οταν οι κουκουλοφοροι και οι και οι καφροι αναρχικοι του indymedia και των Εξαρχειων κουβαλανε πετρες, λοσταρια και μολοτωφ στο βρωμικα σακιδια τους ειναι καλα; Οταν θελετε "κυριε" Λαμπρου να μιλησετε για συμμοριες και μαχαιροβγαλτες της Χρυσης Αυγης, θα μιλατε επισης και για τους κουκουλοφορους τυπαδες απο τα Εξαρχεια με τις μολοτωφ που βαρανε τους κατοικους του Αγιου Παντελεημονα οταν διαμαρτυρονται για τους βρωμομεταναστες της περιοχης τους, θα μιλατε επισης και για τις συμμοριες μεταναστων με τα τσεκουρια και τις κατανες στο γκετο της Ομονοιας, και για τους συμμοριτες-τρομοκρατες τεκνα στελεχων του κομματος σας που κουβαλανε μαζι τους σιδερικα και χειροβομβιδες και ληστευουν τραπεζες(ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε). Αλλα ειμαι σιγουρος αγαπητε μου, οτι με ολους αυτους που ανεφερα θα καθοσουν να μιλησεις, αλλα οχι με τον Μιχαλολιακο. Ωραιος εισαι!
ΥΓ Μην μου γραψετε μαλακιες στα σχολια οτι ειμαι φασιστας, ναζιστης, Ελληναρας κλπ τα αποδεχομαι ολα ;-Ρ γι'αυτο μην κουραζεστε γραφοντας και διαβαζοντας οσα γραφω. Ετσι και αλλιως δεν προκειται να σας απαντησω(μαθαινω απο τον Λαμπρου παντως δεν μπορειτε να πειτε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: