Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Βρεθηκε καινουργια μειονοτητα στην Ελλαδα!(ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ELSINKI WATCH)


Ο Μελανας Ζωμος πραουντλι πρεζεντς ιτς νιου ντισκαβερι:"Δε Νιου Μα'ι'νοριτι ιν Γκρις"

Η νεα μειονοτητα ειναι γεγονος στον Ελλαδικο χωρο! Η συγκεκριμενη μειονοτητα ονοματι "Παναγιωτοδημητραδες" μετρα ηδη πολλους αιωνες υπαρξης στην Ελλαδα!Μιας λοιπον και ειναι της μοδας τα τελευταια χρονια στην χωρα μας να ανακαλυπτουμε νεους μειονοτικους πληθυσμους ετσι και εμεις βουρ στον πατσα.....

Η υπαρξη των "Παναγιωτοδημητραδων" υπολογιζεται οτι ξεκινησε γυρω στο 480πΧ απο τον πατερα του ειδους τον γενναιο ηρωα Εφιαλτη!Αυτη η παρεξηγημενη ιστορικη προσωπικοτητα αντισταθηκε στους φασιστες Σπαρτιατες,που τολμησαν να υπερασπιστουν τα πατρεια εδαφη(σα δε ντρεπονται τα παλιομιλιταριστικα εθνικια...) και οδηγησε τον στρατο του ενδοξου Ξερξη στο μυστικο περασμα πισω απο τον Ελληνικο στρατο, που με δολια μεσα εκρυψαν τα σπαρτιατικα φασιστομουτρα! Ο επομενη ενδοξη προσωπικοτητα της μειονοτητας ειναι το ιερο τερας της Ελληνικης ιστοριας, ο αθανατος Πηλιος Γουσης(ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ)!Ο Πηλιος, αυτος ο λεβεντης αντιμιλιταριστης, θελησε να βοηθησει τους αδερφους μας Τουρκους το 1803 στο να κυκλωσουν τους ψευτοεπαναστατες(μιας και ειναι μυθος η ελληνικη επανασταση) Σουλιωτες!Ειδατε ανωτερωτητα ο Πηλιος; Ειδατε σωστη κριση; Εμεινε πιστος στις ιδεες του και βοηθησε τους Τουρκους ωστε να υποδουλωσουν αλλο ενα φασιστικο χωριο!

Η αξια των "Παναγιωτοδημητραδων" αποτυπωνεται επισης στα προσωπα των γενναιων δοσιλογων στην διαρκεια της γερμανικης κατοχης, των πεμπτοφαλαγγιτων ακομα και στον κινηματογραφο μεσα απο ατακες του Αρτεμη Ματσα: "Παραδώστε τα όπλα σας, οι Γερμανοί μας αγαπούν , είναι φίλοι μας"!Στις μερες μας εντονη δραστηριοτητα των Παναγιωτοδητραδων" παρατηρηται σε συγχρονους ηρωες της καθημερινοτητας διασπαρτους σε ολη την χωρα οπως τους γνωστους-αγνωστους των Εξαρχειων(http://athens.indymedia.org/, το κινημα του Ουρανιου Τοξου στη Φλωρινα(http://www.florina.org/), το Ελληνικο Παρατηρητηριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι(http://www.greekhelsinki.gr/) με εδρα παντου...! Αλλοι αθανατοι ηρωες της μειονοτητας ειναι ο Αλεκος Αλβανος, ο Αλεξης Τσιπρας και γενικα ολο το φιλελευθερο κομμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α! Αλλες μορφες ειναι και ανθρωποι του ακτιβισμου οπως ο Γρηγορης Βαλλινατος(http://www.olke.org/) αλλα και ανθρωποι του καλλιτεχνικου χωρου που με το εργο τους ξυπνουν(δεν κανουν ουτε προπαγανδα ουτε διαφημιση σε κομματα, οπως λενε τα εθνικια και οι φασιστες) οπως ο Λακης Λαζοπουλος(http://www.lakislazopoulos.gr/)

Η ενδοξοτερη μορφη ηταν ειναι και θα ειναι ο επονομαζομενος και ως "παταω γκαζι φατε την σκονη μου" Πανγιωτης Δημητρας που προς τιμην του περνει το ονομα της και μειονοτητα!

Οι Προδοταραρες ή αλλιως Παναγιωτοδημητραδες υπαρχουν και ζουν αναμεσα μας (οπως λεει και ο Λιακοπουλος)! Ο Ζωμος θα στηριξει καθε προσπαθεια ετσι ωστε να αναγνωριστουν απο τους ελληνες φασιστες!Μεχρι και σουβλακια στους αγωνιστες θα στειλουμε!Καθε χωρα θελει τους Προδοταραδες της!Ναζντροβνια αδερφια η αναγνωριση και η κατακτηση(πως λεμε κατακτηση του Τσαμπιον Λιγκ;ετσι...) αυτων που σας αναλογουν ειναι κοντα την μυριζουμε να πουμε...(εντονη πορδιλα)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: