Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Ιμια 1996!Δεν ξεχνω!


Συγκεντρωση για την τιμη των τριων νεκρων!Των νεκρων που πεθαναν για την πατριδα οταν οι Τουρκοι εριξαν το ελικοπτερο τους!Των νεκρων που το Ελληνικο κρατος τους ξεχασε!Το μονο που κατα καιρους τους φερνει στις μνημες μας ειναι αυτες οι ετησιες συγκεντρωσεις ορισμενων "γραφικων" οπως χαρακτηριζονται, εθνικιστων!Των νεκρων που δυστυχως δεν υπαρχουν πλεον εθνικοι ποιητες να γραψουν για αυτους!Το μονο που τους θυμιζει ειμαστε εμεις οι γραφικοι....Φροντισαν μερικοι να μας κανουν να τους ξεχασουμε για να μην θυμομαστε οτι επρεπε να πολεμησουμε μα δεν το πραξαμε!

Απο ο,τι πληροφορηθηκα ορισμενοι αναρχοαυτονομοι κυκλοι(οι γνωστοι Απλυταραδες) θα κανουν αντισυγκεντρωση(τι πρωτοτυπο)!Αυτοι δεν ηταν που τον Δεκεμβριο διαδηλωναν και εκαιγαν την Αθηνα για την αξια της ανθρωπινης ζωης;Εδω που χαθηκαν 3 ζωες που πηγαν οι ιδεες τους;Οταν μπαινει κανας δικος τους τσογλαναρας στην φυλακη διαδηλωνουν για εβδομαδες και καθε χρονο κανουν ''πορειες αλληλεγγυης''!Απο τους υπολοιπους ομως στερουν το δικαιωμα της πορειας και της συγκεντρωσης οπως εκαναν δυο φορες στον Αγιο Παντελεημονα οπως εκαναν και πριν ενα χρονο παλι στη συγκεντρωση για τα Ιμια οπως θα κανουν και φετος!

Στις 31 Ιανουαρίου να τιμήσουμε αυτούς που μας σκέφτηκαν χωρίς να μας γνωρίζουν, μας σκέφτηκαν περισσότερο από τους εαυτούς τους, τους δικούς τους, τα παιδιά τους, περισσότερο κι από τη ζωή τους. Μικροαστικές δικαιολογίες δεν αρμόζουν στην περίσταση. Ας συγκεντρωθούμε για Κείνους, να τους τιμήσουμε. Στις 31 Ιανουαρίου ας ενοχλήσουμε το Κράτος των Αθηνών, ας αντιδράσουμε στην "ελληνοτουρκική φιλία", ας θυμίσουμε τους τρεις γενναίους ήρωες των Ιμίων, ας τους τιμήσουμε βροντοφωνάζοντας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ

η τελευταια παραγραφος της αναρτησης ειναι απο το http://clubs.pathfinder.gr/patrides/305087

Δεν υπάρχουν σχόλια: