Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Του Ψευδοκρατους οι μαγκες!


Ξεπερναει καθε οριο η προκλητικη συμπεριφορα των Τουρκαλαδων! Τα κατα αλλα "αδερφια" οπως τους χαρακτιριζουν μερικοι μερικοι εφτασαν την προπαγανδα τους σε βαθμο θρασους. Οριστε το δημοσιευμα απο το nonaΣΠΟΡ FM 94,6. Τα συμπερασματα δικα σας:


"Την αντίδραση των Αρχών του «Ψευδοκράτους» προκάλεσε η επιλογή των Ελληνοκύπριων να αναρτήσουν πανό για τη συνεχιζόμενη κατοχή της βόρειας Κύπρου. Όσοι βρέθηκαν στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, για την αναμέτρηση της Ανόρθωσης με την Βέρντερ Βρέμης για το Champions League, θέλησαν να περάσουν το μήνυμα σε όλον τον πλανήτη πως υπάρχει μια διχοτομημένη πρωτεύουσα και η Ανόρθωση κατάγεται από ένα τόπο «φάντασμα». «Τα όσα έγιναν την Τετάρτη το βράδυ στη Λευκωσία αποτελούν ζωντανό παράδειγμα του φανατισμού και της προπαγάνδας των Ελληνοκύπριων», έλεγαν από το κατοχικό καθεστώς και πρόσθεταν: «Οι Ελληνοκύπριοι έδειξαν πως στερούνται κουλτούρας. Δεν τιμάει κανέναν από την ελληνοκυπριακή πλευρά ότι συνέβη στη Λευκωσία και σίγουρα η κίνηση αυτή δεν έγινε στο καλύτερο τάιμινγκ για ευνόητους λόγους. Πραγματικά αναμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε τη θέση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σε όλα όσα συνέβησαν στη Λευκωσία». Ωστόσο, κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί, καθώς η UEFA απάντά μόνο σε Ομοσπονδίες χωρών και όχι σε κυβερνήσεις. Εξάλλου, η διοίκηση της Ανόρθωσης έλαβε το «πράσινο φως» από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ώστε οι οπαδοί της να προχωρήσουν στην παραπάνω κίνηση"

Με αλλα λογια κυριοι τσαμπα ο θορυβος. Για μια ακομα φορα οπως και τοτε με τον αποκλεισμο της Τουρκιας απο το πρωταθλημα της Formula 1, τοτε που οι Τουρκοι φωναξαν τον Ταλατ να κανει την βραβευση των νικητων και τον ονομασαν ξαφνικα "προεδρο Κυπρου", οι Τουρκοι πηραν τα αρχιδια μας! Ας παρουν την προπαγανδα του αναπληρωτη πρωθυπουργου του ψευδοκρατους(Τουργα'ι' Αβτζι) και ας την βαλουν εκει που ξερουν. Τις ψευτομαγκες ας τις κανουν αλλου! Στην υγεια σας και σας λοιπον "αδερφια" μας!!Να συνεχισετε να μας προσφερετε ατελειωτες στιγμες γελιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: