Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Κοοοοοτεεεεεες!!


Πιστευω πως ολοι εχουμε ακουσει για το συμβαν με την βομβα στα Πατησια που εξεραγει με θυμα το παιδακι απο το Αφγανισταν. Πανω σε αυτο εχω να πω τα εξης κυριοι:
1) Που ειναι ο Αναρχοκοσμος των Εξαρχειων για να βγει να διαδηλωσει; Με τον Γρηγοροπουλο εγινε τις κακομοιρας στην Αθηνα, καηκαν αυτοκινητα, μαγαζια, τραπεζες, αστυνομικοι, φαγαμε δακρυγονα, μολοτωφ και πετρες στη μουρη επειδη ετυχε να βρεθουμε στο λαθος μερος, την λαθος στιγμη ως περαστικοι, εγιναν αναλυσεις επι αναλυσεων στην τηλεοραση απο πολιτικους, απο δημοσιογραφους, απο "αυτοπτες μαρτυρες" της δολοφονιας, πανω στην αστυνομικη βια. Εγιναν ολα αυτα για ενα παιδι που πεθανε απο σφαιρες ενος παλαβου αστυνομικου. Εδω τωρα που πεθανε ενα παιδακι απο βομβα παλαβων τρομοκρατων απο μια οργανωση που θα εχει κανα ονομα του στυλ "Καυλια της φωτιας και της επαναστασης" που ηθελαν να κανουν το κομματι τους βαζοντας μπομπες και τυπωνοντας προκυρηξεις, που ειναι Αναρχικοι να διαδηλωσουν για την αξια της ανθρωπινης ζωης; Δεν τους επιτρεπουν τα αφεντικα τους να βγουν και να τα σπασουν πηγαινοντας κοντρα στην τρομοκρατια του χωρου τους. Οταν μιλαμε για θολοκουλτουρα της Αναρχιας τους σε κατι τετοια γεγονοτα αναφερομαστε. Στην ουσια αγαπητα απλυτα παιδακια των Εξαρχειων εισασταν, ειστε και θα ειστε ΚΟΤΕΣ, με κανενα ιδεολογικο υποβαθρο, με μοναδικο σκοπο να σπατε, να διαλυετε, και να καταστρεφετε την χωρα ακολουθωντας τυφλα οδηγιες απο τους χορηγους σας(γεια σου ρε Σορος αλανι) και να το παιζετε επαναστατες και εξοργισμενοι με το συστημα. Με ποιο συστημα ειστε εξοργισμενοι ρε κοτες; Με αυτο που σας χα'ι΄δευει και σας υποστηριζει; Με αυτο που σας αφηνει ελευθερους να καιτε την χωρα; Με αυτο που σας δινει ασυλο στα πανεπιστημια; Με αυτο που φοβαται να σας καταδικασει; Βραζει η μυξα σας και νομιζετε οτι βραζει το αιμα σας. Κοτες κυριοι, και μαλιστα κοτε λυρατες, και ξερετε γιατι; Γιατι το συστημα που πρεπει να πολεμισετε, δεν το πολεματε. Καιγεστε για τα δικαιωματα των αλλων, οπως πχ για τα δικαιωματα των μεταναστων, αλλα ουσιαστικα κρυβεστε τωρα που μια οικογενεια μεταναστων διαλυθηκε απο βομβα "συντροφων" σας. Ειστε κοτες γιατι φοβαστε να αποβαλετε απο τον χωρο σας τα καθαρματα της τρομοκρατιας, κανενας επαναστατης δεν ηταν τρομοκρατης, μονο εσεις το βλεπετε ετσι αυτο, και για αυτο εκτος απο κοτες ειστε και ηλιθιοι.
2)Που ειναι κρυμμενη η τρομοκρατικη οργανωση που εβαλε την βομβα; Αλλες κοτες απο εκει. Δεν εσκασε η βομβα οπως επρεπε και τα σκαγια πηραν αλλους. Δεν ανελαβε κανεις την ευθυνη, οπως κανουν οι σωστες κοτες. Για εσας κυριοι δεν εχω να πω κατι αλλο, αλητες εισασταν και αλητες θα παραμεινετε. Αλλα τωρα αποδειξατε οτι ειστε και κοτες. Ξερω οτι οι αναγνωστες του μπλογκ δεν περιμεναν αυτη την αναρτηση για να σας παρουν πρεφα, αλλα εγω θα το επαναλαμβανω συνεχως ειστε ΚΟΤΕΣ και καθαρματα και να πατε να γαμηθειτε επαναστατες της κλανιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: