Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Μιλανε και τα Γερμανακια...


Κυριοι καλησπερα!Ετσι για να ξεκινησει ο μηνας ομορφα θα μοιραστουμε μαζι σας ενα βιντεο που αλιευσαμε απο το Greek Alert :



Λοιπον αγαπητα μου Γερμανακια:

1)Αν δεν υπηρχαμε εμεις οι Ελληνες εσεις θα βρισκοσασταν πανω στα δεντρα ακομα και θα τρωγατε κουκουναρια καθως οταν εμεις φοραγαμε μανδυες και χιτωνες εσεις φοραγατε(αν φοραγατε δηλαδη) γδαρμενα προβατα!

2)Οταν εμεις φτιαχναμε γραμματικη και συντακτικο εσεις μουγκριζατε μεσα απο τις σπηλιες σας

3)οταν εμεις καναμε φιλοσοφια μαθηματικα γεωμετρια εσεις παιζατε ξυλο με τα ροπαλα σας.


και επειδη βαριεμαι να συνεχισω να λεω τι καναμε εμεις οταν εσεις βρισκοσασταν σε παλαιολιθικη εποχη θα πιασω αλλα πραγματα πιο ζουμερα:


Επειδη η αγαπητη κυρια-παρουσιαστρια-πορνιδιο του βιντεο υπονοει κατι για την ανδροπρεπεια μας σαν λαος θα της πω τα εξης:

Μαλλον εχει ξεχασει οτι τα καλοκαιρια τα Ελληνικα νησια γεμιζουν απο Γερμανιδουλες που ερχονται και βγαζουν τα ματια τους με εμας. Αγαπητοι Γερμανοι, για να ερχονται εδω οι κοπελες ψαχνοντας αρσενικα μαλλον εσεις κυριοι(λεμε τωρα) κατι δεν κανετε καλα ολο τον υπολοιπο χρονο. Και δεν το κανετε καθολου καλα φαινεται γιατι οι Γερμανιδες ερχονται πολυ λυσσασμενες εδω. Απο οτι φαινεται, οι "αντρες" της χωρας σας ειναι ο μονος αρσενικος πληθυσμος που θελει οδηγιες χρησεως για το πουλι του. Δεν πειραζει θα σας τα μαθουν εκεινες τα κολπα οταν γυρισουν απο τις καλοκαιρινες τους διακοπες(αν τα μαθετε βεβαια γιατι αν κρινω απο τον αριθμο των Γερμανιδων που ερχονται εδω καθε καλοκαιρι, που ειναι ολο και πιο μεγαλος χρονο με το χρονο, δεν βλεπω να ειστε καλοι μαθητες).

Μιας και μιλαει για Τουρκους η κοπελα στην εκπομπη του Harald Schmidt εγω δεν εχω να προσθεσω κατι μονο μια φωτογραφια αποκλειστικα απο το αρχειο του blog (χεχεχε!).


Η πρωτη φωτογραφια ειναι απο κρυφη καμερα που παρακολουθουσε την Katrin Bauerfeind(αυτη εκει στο βιντεο) κατα την διαρκεια των καλοκαιρινων της διακοπων στην Ελλαδα) (ΔΩΩΩΩΩΩΣΕΕΕΕΕΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!):

Και η αλλη ειναι ο ιδιος ο Harald Schmidt λιγο πριν αρχισει την επιμαχη εκπομπη του:

Δεν υπάρχουν σχόλια: