Σάββατο, 11 Απριλίου 2009

Πομπός σκέψης τύπου Πατμανίδη το INDYMEDIAΠαρόμοιας ψυχοσύνθεσης με τον μακελάρη του ΟΑΕΔ είναι τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ που τους ονόμασε «επαναστάτες» και τους παρέχει πολιτική κάλυψη. Για να είμαστε ακριβείς, αυτόν τον τρόπο σκέψης προσπαθούν νε εμφυτεύουν στα νέα παιδιά. Καθημερινά αποδεικνύουν ότι είναι απλοί εγκληματίες , κλεφτρόνια και άτομα με χοντρά ψυχολογικά προβλήματα, άλλοι είναι ψυχοπαθητικές προσωπικότητες, άλλοι απλά είναι βαλτοί και πράκτορες, που μισούν τους πάντες (εννοούμε Έλληνες και διαφωνούντες, εκτός αναρχοΣΥΡΙΖέϊκου χώρου). Επιζητούν μαζικό αίμα με οποιοδήποτε τρόπο και παρακινούν άλλα παιδιά εκμεταλλευόμενοι το νεαρό της ηλικίας. «Σκοτώστε έναν αντιφρονούντα» (όλοι εκτός από αυτούς είναι φασίστες) η «Μπάτσο» για να είστε «μάγκιες», είναι πολύ ευκολότερο να χτυπάς ένα Ελληνόπουλο μαζί με άλλους 20 αντί να πας να ασχοληθείς με τον αθλητισμό και να φέρεις κάποιο μετάλλιο στην χώρα σου. Τα πράγματα γίνονται ακόμα ποιο εύκολα όταν έχει την κάλυψη κοινοβουλευτικού κόμματος, όταν υπάρχει κρίση, όταν σκοτωθεί κάποιος από τη δική τους πλευρά και σαφώς όταν μπορούν να στρατολογήσουν πολλούς λαθρομετανάστες που μας μισούν θανάσιμα και θα σκοτώσουν Έλληνες με πολύ μεγαλύτερη ευκολία.
Πάρτε παράδειγμα από το πολύ πρόσφατο «θεματολόγιο» του Indymedia που λειτούργει καθαρά σαν πομπός παραπληροφόρησης, μίσους και εντολών εγκληματικών πράξεων.Εδώ παρατηρήστε το πώς παραδέχονται έμμεσα στην πρώτη ενότητα καθαρά αυτά που είχε καταγγείλει η Φ.Ο.Σ., για την εν ψυχρό απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου της ΝΕ.Ο,Σ, από άτομο με σκερπάνι και γνωρίζοντας ότι όλα που λένε καταγράφονται προσπαθούν να το δικαιολογήσουν παρουσιάζοντας μια φανταστική εικόνα με σκοπό να γεμίσουν με μίσος όσους μπορούν, με ανύπαρκτα συμβάντα, βγαλμένα από δόλιους και νοσηρούς εγκεφάλους που έχουν σαν σκοπό μόνο το χάος.Αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ! Που κάνουν αυτοί, τα «χρεώνουν» στους άλλους! Όπως είχε πει και ο Βέλλιος: «να προσέξουν οι αυτοαποκαλούμενοι αντί-φασίστες γιατί καταλήγουν να γίνονται κατά πολύ περισσότερο φασιστοειδή από αυτούς που αποκαλούν έτσι». Αποδεδειγμένα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς είχε πάει ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. άοπλος με 5 παιδιά για να μοιράσουν υλικό (το οποίο μόνο φασιστικό δεν το λες όταν το διαβάσαμε) για τις φοιτητικές εκλογές όπως είναι το απόλυτο συνταγματικό τους δικαίωμα, και ξαφνικά βρέθηκαν 6 άτομα απέναντι σε πάνοπλους 100 «ανάμικτους», με κάθε είδους δολοφονικό «εργαλείο» να αμύνονται για την ζωή τους με αποτέλεσμα να βρεθούν 3 παιδιά στο Νοσοκομείο. Ενώ από αυτούς ποιος τραυματίστηκε? Αν υπήρχε έστω μία φωτογραφία με φοιτητή της Φ.Ο.Σ. να κρατάει αιχμηρό αντικείμενο δεν θα είχε «παίξει» σε όλο το ΝΕΤ και από τους αργυρωνήτους δημοσιογραφίσκους σε ΟΛΑ τα κανάλια?Παράδοξο και παράξενο μπορεί να φανεί σε αυτούς που απλά διαβάζουν επιφανειακά τα τεκταινόμενα, αλλά η βασική τους έννοια δεν είναι (για αρχή) να σκοτώσουν ή να χύσουν το αίμα κάποιου Έλληνα πατριώτη (ανεξαρτήτου κόμματος, έστω και απλού περαστικού που αγαπά τον τόπο του και θα κάνει το λάθος να το αναφέρει φωναχτά!), αλλά να σκοτωθεί αν γίνεται κάποιος ΔΙΚΟΣ τους. Αυτό επιζητούν μετά μανίας και πόθου, φέρτε στο μυαλό σας στον Άγιο Παντελεήμονα που βάλανε εμπροσθοφυλακή τους λαθρομετανάστες με σχέδιο και αυτοί να μην τις «φάνε» αλλά και αν υπήρχε χτυπημένος η ακόμα καλύτερα νεκρός λαθρομετανάστης, το καλύτερο «βούτυρο» στο ψωμί των Αλαβάνων, Τσιπράκων και κουκουλοφόρων για να καταλύσουν τον τόπο μας με την ανοχή μια εκκωφαντικά ανήμπορης και «κότας» κυβέρνησης. Δυστυχώς με μαθηματική ακρίβεια πάμε σε μακελειό γιατί και ο πατριωτικός χώρος δεν αντέχει άλλο Ανθελληνισμό και Αφελληνισμό, η μαζική αντίδραση που θα υπάρξει θα είναι σαρωτική και πολύ πιθανό να υπάρχουν απρόβλεπτες.
Στοχοποίηση των οδηγών φορτηγών! Εδώ τι να πει κανείς? Ο Μπαμπάς Βουλευτής του ΣΥΡΙΖ(Α) που πρέπει να πει, κάνει την πάπια, και αφήνει να στοχοποιήτε ολόκληρος κλάδος εργαζομένων όπως οι φορτηγατζήδες που λιώνουν ώρες στο τιμόνι κάτω από ελεεινές συνθήκες και εκμετάλλευση για να πάνε λίγα ¤ στην οικογένεια τους. Αυτό για να μην υπάρχει έστω ένας Έλληνας που να τρώει το παραμύθι ότι όλο αυτό το κοπάδι Ανθελλήνων έχει το παραμικρό κοινό ή συμπαράσταση προς τον οποιονδήποτε Έλληνα εργαζόμενο ή μη! Όλοι αυτοί οι «πράκτορες» που τους διατάζουν, απλά καπηλεύονται συνθήματα που βγαίνουν μέσα από την καθημερινή απόγνωση και πόνο του απλού Έλληνα και τα στρέφουν υπογείως εναντίων του! Ελπίζοντας όταν μια μέρα ξυπνήσει και καταλάβει ποιους υποστήριζε σαν «προοδευτικούς», θα είναι πολύ αργά και να αντιδράσει αλλά και να παραδεχτεί ότι όλο αυτό το σίχαμα που λέγετε ΑνραχοΣΥΡΙΖέϊκος χώρος ήταν απλά ένας «Δούρειος Ίππος» για τον αφανισμό του.Απλά για ενημέρωση σας, σε πάρα πολλές συζητήσεις που έχουμε κάνει διάφοροι εργαζόμενοι σχετικά με πολλές διαφορετικές που έχουμε αλλάξει ο καθένας, ΟΛΩΝ! η διαπίστωση ήταν ότι οι αυτοαποκαλούμενοι «Αριστεροί», ψευτο-προοδευτικοί και πρώην «Αναρχικοί» ήταν και είναι οι χειρότεροι και ποιο απάνθρωποι εργοδότες που υπάρχουν! Αν και πολλοί από εσάς το έχετε διαπιστώσει εξ ιδίων!Σαν συμπέρασμα είναι ολοφάνερο ότι οι «επαναστάτες» του ΣΥΡΙΖ(Α), ενεργούν έτσι ώστε να εμποτίζουν στα νέα παιδιά την ψυχοπαθολογία του Μακελάρη του ΟΑΕΔ, και δεν είναι βέβαια ηλίθιοι να πράξουν οι ίδιοι αυτά που «διδάσκουν». Σε καμία περίπτωση μην περιμένετε αυτά τα τεμπελόσκυλα να γυρίσουν το κουμπούρι στον εαυτό τους, αυτοί κάθονται πίσω από μια οθόνη και προσπαθούν να «κατασκευάσουν» εξεγέρσεις και «μάρτυρες» ενώ οι ίδιοι δεν θυσιάζουν ούτε μια γουλιά από τον φραπέ τους.

απο το "PATRIA MEDIA" και το blog http://stop-indymedia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: