Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Εχουμε πολεμο πλεον.


Το προχτεσινο γεγονος με τον πυροβολισμο των δυο αστυνομικως απο τους αλλοδαπους ειναι ενα απο τα πολλα κρουσματα εγκληματικοτητας που αντιμετωπιζουμε καθημερινα σαν χωρα. Εχουμε φτασει πια σε εσχατο σημειο. Η εγκληματικοτητα εχει βαρεσει κοκκινο. Κλοπες, πυροβολισμοι μερα μεσημερι, διαρηξεις, φονοι ειναι πλεον καθημερινο φαινομενο. Οι εγκληματιες πλεον μπορει να σε σφαξουν στο γονατο μονο και μονο για λιγα ευρω και καμια φορα δεν δισταζουν να εκτελουν και αστυνομικους με την παραμικρη αφορμη.

Η αρχη εγινε με την "επανασταση των παιδιων" τον περασμενο Δεκεμβριο απο την οποια ξεκινησε και αχρηστευση της αστυνομιας. Μετα απο οσα εγιναν διαμεσου indymedia, ΜΜΕ, βουλευτων κλπ οι αστυνομικοι εφτασαν σε σημειο να μην ξερουν ποτε πρεπει να επεμβουν και ποτε οχι. Πλεον ο αστυνομικος μπορει να δεχεται καταιγισμο πυρων απο εγκληματιες και να σκεφτεται(ακουσον ακουσον) αν πρεπει να πυροβολισει ή οχι μην τυχον και τον κανουν ντα οι Τσιπρες και οι Αλαβανοι(οι οποιοι ηταν οι πρωτοι που δηλωσαν οτι πρεπει να γινει αφοπλισμος της αστυνομιας). Στις μερες μας οι εγκληματιες γινονται και ηρωες για τους οποιους γινονται πορειες αλληλεγγυης, βανδαλισμοι μαγαζιων(βλεπε τις πριν ολιγων ημερων καταστροφες σε Αθηνα και Θεσσαλονικη για λογαριασμο του ληστη τραπεζας Βουτση).

Τα ΜΜΕ με την σειρα τους δεν χανουν ποτε την ευκαιρια να κραξουν και να κατακρινουν την αστυνομια για τις δυσλειτουργιες της ενω ταυτοχρονα ξεχνανε οτι ηταν εκεινοι οι οποιοι εκαναν την αρχη για να αχρηστευτει παντελως το αστυνομικο σωμα. Ξεχνατε μαλλον κυριοι και κυριες δημοσιογραφοι οτι εσεις κανατε ολοκληρα ρεπορταζ για το αν επρεπε να πυροβολισουν οι αστυνομικοι στον αερα ή οχι την ωρα των επεισοδιων και των επιθεσεων με μολοτωφ!Ξεχνατε μαλλον οτι εσεις μιλαγατε για δυσλειτουργια της αστυνομιας την ωρα που Αθηνα καιγοταν τον Δεκεμβριο αλλα ταυτοχρονα μιλαγατε περι δικαιωμα ασυλου την ωρα που μεσα απο το Πολυτεχνιο επεφταν μολοτωφ βροχη. Εσεις κυριοι βλεπατε τους καφρους κουκουλοφορους να καινε οτι βρουν μπροστα τους και μιλαγατε για αθωα παιδια και μαθητες σε ειρηνικες πορειες. Εσεις δινατε βημα σε βουλευτες για να βγουν και να μιλησουν περι "μπατσων" και για αφοπλισμο της αστυνομιας και τωρα ξαφνικα βλεπετε οτι η αστυνομια με "ζαρτιερες" την οποια ουσιαστικα εσεις δημιουργησατε δεν λειτουργει και αυξανεται ετσι η εγκληματικοτητα;;;; Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!Τα κανατε ολα σαν τα μουτρα σας και ξαφνικα ανακαλυψατε την Αμερικη για δευτερη φορα,οτι δηλαδη η χωρα μας εχει μεγαλα ποσοστα εγκληματικοτητας.Μπραβο ρε σεις!Ευγε και παλι ευγε,μπηκατε στο νοημα τωρα.

Βεβαια δεν ειναι μονο τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφοι. Ειναι και μερικοι πολιτες που παρεμποδιζουν το εργο της αστυνομιας. Προχτες ας πουμε, εμαθα κατι πολυ ενδιαφερον για το περιστατικο του πυροβολισμου των δυο αστυνομικων. Οι δυο αστυνομικοι σταματησαν το μηχανακι με τον δραστη για ελεγχο, την ιδια στιγμη μπηκε στη μεση μια γυναικα που προφανως ηταν εκει γυρω και ειδε το περιστατικο και αρχισε τα υστερικα της: " αφηστε ρε το παιδι, δεν εκανε τιποτα, εγω τον γνωριζω και ειναι καλος ανθρωπος" κλπ. Οπωσδηποτε θα ειπε και κατι του στυλ "παλιομπατσοι σα δεν ντρεπεστε" και ετσι εδωσε την ευκαιρια σε συνεργο του δραστη να πυροβολησει τους δυο κατα τα αλλα "παλιομπατσους". Το φαινομενο αυτο δεν ειναι πρωτοφανες. Κατα την διαρκεια των επεισοδιων του Δεκεμβριου πολλοι πολιτες εμποδιζαν αστυνομικους να κανουν συλληψεις. Αυτο πρεπει επιτελους να σταματησει. Δεν μπορει το εργο της αστυνομιας να εμποδιζεται επειδη ο καθε κομπλεξικος μαλακας πιστευει οτι η αστυνομια δεν κανει σωστα τη δουλεια της. Δεν μπορει η καθε κακογαμημενη καργιολα να μπαινει στη μεση και να παρεμποδιζει τις αρχες. Πιστευεις κυριε οτι ο "μπατσος" κανει λανθασμενη συλληψη;;Τραβα στο δικαστηριο να το καταθεσεις. Γι'αυτο εχουμε νομους και συνταγμα.

Ενας αλλος συντελεστης που κανει την εγκληματικοτητα να φτανει στα υψη ειναι τα τεραστια νουμερα των λαθρομεταναστων που ερχονται στην χωρα μας.Καποιος μπορει να με πει γραφικο και να πει οτι ειμαι φασιστας και ρατσιστης. Καποιος αλλος μπορει να πει οτι και Ελληνες κανουν πολλα εγκληματα δεν φταινε για ολα οι αλλοδαποι. Πρωτον χεστηκα αν καποιος με θεωρει φασιστα ρατσιστη γερμανοτσολια κλπ. Χεστηκα επισης αν ειμαι γραφικος.Δευτερον τα στατιστικα μιλανε απο μονα τους. Στο κεντρο της Αθηνας καθημερινα γινεται της πουτανας το καγκελο με τις συμμοριες απο βρωμοπακιστανους, αραπηδες και γενικα απο αλλοδαπους απο καθε γωνια της Γης. Ενας φιλος μου ο οποιος μενει πισω απο την Μενανδρου στην Ομονοια καθε μερα μου περιγραφει απιστευτα σκηνικα βιας απο το κεντρο. Χαρακτηριστικα μου ειχε περιγραψει ενα περιστατικο με εναν αραπη που κυνηγαγε με μια κατανα εναν πακιστανο κατα μηκος της οδου Γερανιου. Η περιγραφη του ειχε πολυ γελιο ομολογω αλλα η κατασταση δεν ειναι για γελια. "Πρεπει να αντιμετωπιζεις με χιουμορ την ολη φαση αλλιως θα αρχισεις να κλαις αν σκεφτεις πως ηταν η Αθηνα και πως καταντησε"δηλωσε ο φιλος μου σε μια κουβεντα που ειχαμε. Το συγκεκριμενο παιδι του εχουν τραβηξει τρεις φορες οπλο με σκοπο να τον ληστεψουν και μια φορα του εκαναν το σπιτι καλοκαιρινο μετα απο διαρηξη.Οταν τον ρωτησα για το αν ηταν αλλοδαποι οι ληστες ή οχι μου ειπε:"Για την διαρηξη δεν ξερω αλλα οι τρεις φορες στο δρομο ηταν απο αλλοδαπους."Πλεον δεν μιλαμε για ταλαιπωρους ανθρωπους που ηρθαν για ενα καλυτερο αυριο στην Ελλαδα, μιλαμε για συμμορειτες με οπλα, καραμπινες χειροβομβιδες κλπ. Και ενω απο την μια εχεις τους πολιτες που μενουν στα γκετο του κεντρου της Αθηνας και καθημερινα καταγγελουν οτι εχουν απελπιστει με την κατασταση που επικρατει εκει, απο την αλλη εχεις τους γραικυλους βουλευτες και δημοσιογραφους να μιλανε για γραφικοτητες και φασιστες που ψαχνουν αφορμες να κατηγορησουν τους αλλοδαπους για την αυξημενη εγκληματικοτητα. Βλεπετε κυριοι ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι πραγματικα παιζει αμα τα βλεπεις ολα απο την βιλα σου στην Εκαλη και την Κηφισια. Ελατε μια βολτα απο τα γκετο της Ομονοιας να δειτε τι κανουν τα "αδερφια"μας οι λαθρομεταναστες. Ελατε στο κεντρο της Αθηνας να δουμε αν ειμαστε γραφικοι ή οχι. Μπορει βεβαια το Cayenne σας να μην χωραει να στριψει στην Μενανδρου, τα ακριβα σας παπουτσια να λερωθουν μεσα στην βρωμα της Γερανιου και της Ευριπιδου, μπορει το rollex σας να το καβατζωσει καποιος αραπακος στην πλατεια Βαθης και στην Θεατρου, οποτε καλυτερα αφηστε αυτες τις περιοχες για εμας που ειμαστε πιο "αμασητοι". Ετσι και αλλιως τι σας νοιαζει εσας τι λενε μερικοι γραφικοι Ελληνες ακροδεξιοι, φασιστες και ρατσιστες. Πλακα δεν εχει να το παιζουμε αριστεροι με δεξιες τσεπες;;

Ετσι οπως γιναμε κυριοι εχουμε να αντιμετωπισουμε την καθημερινη απειλη των εγκληματιων. Εχουμε πλεον πολεμο κυριοι. Και πλεον δεν εχουμε κανεναν συμμαχο ειμαστε μονοι μας και ολοι τους. Εμεις απεναντι σε ορδες κακοποιων και εγκληματιων. Πλεον δεν περιμενω τιποτα ουτε απο την αποδεκατισμενη αστυνομια ουτε απο κανεναν αχρηστο πολιτικο.Τους βαρεθηκα ολους. Ολοι εγιναν για τον πουτσο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: