Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Kαλο καλοκαιρι ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ!


Κυριοι και κυριες φιλοι αναγνωστες του ιστολογιου μας,
Θα θελαμε να σας πουμε οτι επιτελους οι καλοκαιρινες διακοπες για ολα τα μελη της ομαδας του Μελανα Ζωμου αρχισαν επισημα απο εχθες. Τελειωσαμε ολες τις υποχρεωσεις μας και ειμαστε στην ευχαριστη θεση να πουμε οτι, ΝΑΙ θα κανουμε και εμεις ενα διαλειμμα για αρκετες μερες για να ξεκουραστουμε και να γεμισουμε τις μπαταριες μας για τον χειμωνα που ερχεται. Στο διαστημα αυτο τον διακοπων το μπλογκ θα λειτουργει, πραγμα που σημαινει οτι Θεου θελοντος και internet επιτρεποντος οπου και αν βρισκομαστε θα κανουμε αναρτησεις, τα θεματα των οποιων περαν τον συνηθισμενων θα αποκτησουν και εναν αλλον χαρακτηρα.
1)Επειδη η Ελλαδα μας συμφωνα παντα με τους δημοσιοκαφρους των ΜΜΕ περναει και αυτη μια περιοδο οικονομικης κρισης(sic!) και επειδη ο νεοΕλληνας "πειναει"(sic!), τωρα κατα την διαρκεια των καλοκαιρινων μας διακοπων η ομαδα μας θα κανει μια ερευνα σε οποια μερη βρεθει μεχρι τα τελη Αυγουστου, ετσι για να δουμε ποσο πολυ μας εχει επηρεασει αυτη η οικονομικη κριση(ειπαμε κυριοι, ο Ελληνας πειναει). Επειδη ολο το χρονο μας τα ειχανε κανει μετα συγχωρησεως, τσουρεκια με των μαρασμο των ξενοδοχειων στα νησια μας(50% κατω οι κρατησεις στα ξενοδοχεια συμφωνα με τα ΜΜΕ), και οτι πολλα μαγαζακια και μπαρακια οδηγουνται σε λουκετο μετα το καλοκαιρι και οτι τα πανακριβα ακτοπλο'ι'κα και αεροπορικα εισητηρια κανουν τους τουριστες να αποφευγουν τα νησια και προτιμουν πιο φτηνους προορισμους για τις διακοπες τους, εμεις περιμενουμε να βρουμε αδεια νησια με μερος να κατσει μια παρεα 10 ατομων πολυ ανετα για ποτο με αδειες παραλιες και ξενοδοχεια(εδω μπορειτε να αρχισετε να γελατε). Θα δουμε οντως μια τετοια εικονα; Θα δειξει(εδω ξαναγελαμε).
2)Επειδη οπως εχουμε ξανατονισει στο παρελθον, η εκπαραθυρωση απατεωνων και κατεργαρηδων ειναι το χομπυ μας, θα κανουμε και μια αλλη ερευνα. Σε ολη τη διαρκεια των διακοπων μας θα εχουμε τα ματια μας ανοιχτα για περιπτωσεις αισχροκερδειας απο πλευρας ταβερνιαρηδων, ξενοδοχων,roomstoletαδων κλπ. τις οποιες φυσικα θα καταγγελουμε εδω στο μπλογκ δινοντας και πληροφοριες για το εκαστοτε μαγαζι, ταβερνα ξενοδοχειο κλπ. Σε αυτο το σημειο θα χρειαστουμε και την βοηθεια σας. Αν διαπιστωσετε καποια περιπτωση αισχροκερδιας ή απατεωνιας απο επιχειρηματιες σε τουριστικα θερετρα, στειλτε μας ενα email με το ονομα της εκαστοτε επιχειρησης καθως και το μερος που βρισκεται και εμεις θα δημοσιευσουμε την καταγγελια σας. Ας μην αφησουμε τα τσογλανια να αισχροκερδουν σε βαρος δικο μας και της χωρας μας. Καντε καταγγελιες μην τους αφησετε σε χλωρο κλαρι.
το email μας omasmaiandros@gmail.com
Τηλεφωνα Ε.Ο.Τ.
-Κεντρο Αθηνας:210-3310392 και 210-3310716 ωρες λειτουργειας 9:00-20:00 εργασιμες ημερες, 10:00-18:00 Σαββατοκυριακα
-Αεροδρομιο Ελευθεριος Βενιζελος 210-3530445/8 ωρες λειτουργειας 9:00-19:00 εργασιμες μερες, 10:00-15:00 Σαββατοκυριακα
-Κεντρικα γραφεια: 0030-2108707000 ωρες λειτουργειας 07:30-14:30 καθημερινα.
Πληροφοριες για την Αγορανομια:
Το site για πληροφοριες Αγορανομια http://www.kepka.org/Grk/Lgs/Carriers/MarketPolice.htm


Ευχομαστε καλες διακοπες σε ολες και ολους!

-Ομας Μαιανδρος-

1 σχόλιο:

Gladys L. είπε...

Summer is a great season, most of the people wait for this season to have a vacation and bonding and it is the time to have a relax and fun.